2|Ne işim varmış benim burda

27.3K 603 26
                                    

"Zeynep , kalkıcak mısın artık ? .... Zeyneppppp .... Ya kalksana hadi ne uyuşuksun ya ..."

Heh! Süper cidden. Melisin cırtlak sesiyle iğrenç bir güne merhaba.Gözlerimi hafifçe araladım , dikilmiş başıma yorganı çekeliyor

" Kalk kalk geç kalıcaz "

"Noluyo ya sabahın köründe ? Bu saatte mi gidicez manyak mısın kızım sen yat uyu "Bu kız delirmiş valla delirmiş. Hadi bak şöyle Kıvanç Tatlıtuğun falan setine gitsek bende heyecanlanırım da Kerem midir nedir tanınmıyo bile adam onun setine gidicekmişiz neyin kafasıdır bu ?

"Ya kalk kalk şimdi herkes doluşmuştur sete , sıra bile olabilir kızım.Çocuk acayip ünlü diyorum sana Zeynep hadi kalk giyin çıkalım."

Söylene söylene yataktan kalkıp , aynadaki yansımama baktım.Saçım başım dağılmış , uyumaktan gözlerim pörtlemiş ve çenemin altında kıpkırmızı bir sivilce çıkmış , Allah beni tipimle sınıyor ya.Neyse hızlı hızlı duşa girdim , tabi daha on dakika olmadan Melis kapıya dayandı.

"Kızım ya sen beni deli mi ediceksin yarım saat oldu çık hadi.... Anne bişey de ya hem gelicem diyo hem de bekletiyo beni . Zeyneapppp ....."

"Geldim Allahın cezası geldim " diye bağırdım bornozumu giyerken.Bi hışımla kapıyı açtım.

"Geldik işte nolmuş.İyi ki bi Keremin var inşallah çekilmez fotoğrafı da kalırsın öyle mal gibi" Bu tarz şeyler söyleyerek odama girdim ve kapıyı suratına çarptım.

- 1 SAAT SONRA-

Melisle birlikte durakta müsait taksi bulmak için dua ederek evden çıktık.Neyseki şanslı günümüzmüşte hemen evin önünden boş taksi geçiyordu.Durdurup hızlı hızlı arabaya bindik.

"Kadıköy Sahile lütfen" dedi Melis. 19 yaşında olmasına rağmen 25 yaşlarında bir kadın gibi duruyordu yanımda.Kırmızı çiçekli mini elbisesi , beyaz topuklu ayakkabılar ve düz beyaz bir çantayla çok şıktı şimdi doğruya doğru.Ben mi ? Bense siyah dar pantolonumun üstüne sarı , bol bir tişört , sırt çantam ve new balance spor ayakkabılarımla normal liseli bir kızdım işte. Sıradandım yani.

Melisin de dediği gibi onbeş dakika geçmeden sahilde olduk.Taksiden indiğimizde Melis heyecanla beni dürttü.

"Bak çekimi şurada yapıyorlar galiba Zeynep , dimi ?Karavanlar falan var sağda.Aa bak bu köşedeki beyaz porsche da Keremin dizideki arabası. Ay bayılıcam heyecandan ya."

Birlikte caddeden karşıya geçip , kalabalığın olduğu kısma doğru ilerledik. Yirmi otuz kişilik bi kız grubu , ellerinde telefonlar, resimlerle birlikte setin olduğu yerin hemen yanında bekliyorlardı.

Melis en tatlı surat ifadesini takınıp , birisinin yanına yaklaştı.

"Meraba , Aşkın Ötesinde dizisinin çekimleri yapılıyor dimi ?.... Ayy Keremi gördünüz mü .... Çok yakışıklı ya ....Aynen son bölümü çok gıcık bi yerde bitirdiler .... Fragman çıkıcak mı bugün .... Resim paylaşmışlar yeni bölümden gördünüz mü ....?"

Melis favori dizisinin fanlarıyla birlikte koyu bir sohbete daldı.Dalmayı bırak kız kendini kaybetti , yok şu resimde çok yakınlarmış , öpüşme sahneleri çok az oluyormuş neden öyle oluyormuş acaba mıç mıç mıç falan...Abaza mısınız kızlar diye bağırıcam o olucak daraldım yani.

Neyse Melisin onlarla oyalanmasından yararlanarak bende yanlarından uzaklaştım ve sahilde yürümeye başladım.Ankaradaki arkadaşlarımdan birçoğu İstanbulu ziyaret etmiş , gezmişlerdi. Hep ne kadar güzel bi deniz manzarasına sahip olduğunu , sokaklarında kendilerini kaybettiklerini falan filan. Abartıyorlar , kıskandırmaya çalışıyorlar sanardım ama anlattıklarının eksiği varmış da fazlası yokmuş cidden. Rüya gibi bir boğaz manzarası var cidden.Banka oturup , denizdeki dalgaların , martıların ve ara sıra caddeden geçen arabaların gürültüsüyle başbaşa bi halde hayallere daldım ... Taa ki telefonuma gelen mesaj sesiyle irkilene dek.

Mesaj: Kızım nereye kayboldun.Küçük çocuk gibisin Zeynep valla.Aynı yerdeyim hemen oraya gel.Bekliyorum.

Kimden:Melis

İki dakika rahat yok.Neyse taktım çantamı sırtıma çekimin olduğu yere doğru yürümeye başladım.Az önce Melisin ve kızların durduğu yerde kimsecikler yoktu.Arka cebimden telefonumu çıkarttım ve hızlı hızlı Melisi aradım. Çaldı .... çaldı ... çaldı... Ama açmadı gerizekalı telefonunu. Ay tanımadığım bi yerde tek başıma kaldım yemin ederim. Nerde lan bu kız.

O heyecanla karavanların oraya doğru ilerledim , setin olduğu yere bir bant çekmişler ve girişe kapatmışlardı.Bantın altından eğilerek geçtim ve dizinin setine kaçak olarak giriş yaptım sanırım . Fiyuuuv çok heyecanlı. Sağ köşede bir kadın siyah tahta bi sandalyeye oturmuş makyajı ve saçı yapılırken telefonunu kurcalıyordu hemen onun yanındaki genç bir adamsa elindeki kağıda bakarak şu cümleleri tekrarlıyordu .

"Bak yapamam anlıyor musun , yapamam işte . "

Gizlice aralarından sıvışıp iki tane beyaz karavanın yan yana olduğu bölüme doğru ilerlemeye başladım.O sırada koşuşturarak yanımdan geçen orta yaşlarda bir kadınla çarpıştık.

"Iıı pardon ya " Sesim ne kadar da burda olmamam gerektiğini ele verdi öyle . Üstünü başını topladı , bluzunu düzeltti ve şüpheci bakışlarını yüzüme fırlattı.

"Figüran mısın canım sen ? Figuranlar şu karavanın arkasında hazırlanıyorlar oraya geç bak " diye eliyle sol tarafı gösterdi.

"Ay sağolun ya , bende orayı arıyorum iki saattir . Görüşürüz . " Vaooov oyunculuğuma hayran kaldım. Acaba sete sızdığımı öğrenseler polis falan çağırırlarmı ya . Yok be anca azarlarlar.İnşallah yani.

Koşar adımlarla karavanların olduğu tarafa doğru yürümeye başladım . Bir yandan da Melisin telefonunu arayıp duruyordum ama cevap vermiyordu. Hey Allahım kim bilir nereye gitti saftirik. Buralarda bi yerde mi acaba ? " Meliss .. Meliss buralarda mısın ya " diye çokta bağırmadan seslendim karavanların arasında dolanırken.Tabi cevap yok yine.İyice karavan labirentinin arasında kaybolmuş , bi çıkış yolu ararken omzumda bir el hissettim." Melis ? " diyerek arkama döndüm.

Ama karşımda benim şık kardeşim Melis değil , lacivert kot pantolonun üzerine dar siyah V yakalı bir tişört geçirmiş , kasları tişörtü yırtıcak derecede olan , ve yüzümü meraklı bakışlarıyla süzen genç bir çocuk vardı.

"Ne işin var senin burda ha ? "

ARKADAŞLAR UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR . SINAV HAFTAM DOLAYISIYLA BUGÜN BU KADAR YAZABİLDİM EVET FARKINDAYIM ÇOK ÇOK GICIK Bİ YERDE BİTİRDİM . AMA HEMEN YARIN AKŞAM YENİ BÖLÜM YAYINLIYCAM. VE VE VE YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ YANİ . İYİ VEYA KÖTÜ YORUMLARINIZI MERAKLA BEKLİYORUM.ÖPÜLDÜNÜZ :*

HayalperestWhere stories live. Discover now