36|İtalya yolcusu kalmasııın

19K 528 147
                                    

Meraba canlarım :) Arka arkaya iki yeni bölüm yayınlıyorum , böyle yazarın kıymeti bilinmeli valla değil mi ? Ahaha şaka bir yana , bu bölümü çok eğlenerek yazdım.Umarım beğenirsiniz.Yorum-vote unutmuyoruz :)

Bu arada şu hikaye tanıtma şeysi vardı ya , bu bölümün şanslısı da @visnedelisi adlı okurumun yazdığı Moments adlı hikaye. Bu arada şişşşt yaklaşın , gerçekten güzel bir hikaye , gerek yazımı olsun , gerek konusu olsun ben beğendim.Sizde bir göz atın lütfen.Ne dedik , duyarlı olucaz :) Olmayanları da uyarıcaz :)))

Bakalım , bakalım ... Iıı bu arada bu bölümün şanslı şıllağı @ysmeng :) Bu bölümü sana ithaf ediyorum canım , umarım beğenirsin :)

"Hızlı , hızlı nefes alcaksın hayatım , bak böyle ..."

"Caaaan!Aaah!Zeynep alın şunu başımdan ! Aaah"

"Hayatım , dayan az kaldı bak geldik sayılır.Nefes al sen derin derin "

"Aaaaaaah!Ya kes sesini kes!" Evet arkadaşlar , anne olma merakım başlamadan bitmiştir.Bu ne böyle Yağmur iki saattir bildiğin işkence çekiyor yani kız götüne kazık sokuyolarmış gibi ağlayıp duruyor hala.Ay çok iğrenirim ben öyle şeylerden.

"Kerem gelmedik mi hala ? Sanırım doğum başladı baksana çok acı çekiyor" dedim telaşlı telaşlı.Zaten biraz daha gecikirsek çocuk elime doğucak diye korkuyorum valla , neyse ben Doktorlar dizisinin tüm bölümlerini en az 367 kere izlemiş insanım , değil çocuk doğurtmak , zorlasam beyin ameliyatına girerim o derece.

"Az kaldı Yağmur , dayan!" dedi Kerem vites arttırıp , dikiz aynasından Yağmurla bize bakarken.Can , Yağmurun sol tarafında ona destek olurken , bende her an kusucakmış gibi bir ifadeyle Yağmurun sağında oturuyordum.Akselle Melisse kendi arabalarıyla arkadan geliyorlardı.

"Düğünü-aaah-düğünü de mahvettik." Ya kızım sen burada ölüyorsun nerdeyse hala milleti mi düşünüyorsun be ? Valla senin yerinde ben olsam dağı taşı şaaparım yani.Yemin ediyorum cidden ben hamile olsam heralde Kereme hayatının işkencesini çektiririm.Yaparım bunu , yapıcam da inşallah yaraabbim o günleri göster bana.

"Saçmalama Yağmur , bak sen derin nefes al tamam , geldik sayılır hem." Bebek misin yaratık mısın sende bekle iki dakika yani ne bu acele , ama bunun babası da böyle zaten iyi biliyorum.Birşey olcaksa hemen olsun isterdi , aceleci işte , yani evlendiği gibi hemen çocuk yapması da aceleci olduğunun basbayağı kanıtı işte.

"Geldik , geldik " diyor Kerem el frenini çekip arabadan inerken.'Gel , gel ' yaparak hemşireleri çağırıyor ve Yağmuru bir tekerlekli sandalyeye oturtarak , hastaneye giriyoruz.

"Siz eşi misiniz ? "

"Evet" diyor Can telaşlı telaşlı.Heyecanı yüzünden okunuyor resmen.Canım ya , baba olucak tabi kim olsa heyecanlanır.

"İçeri gelmek ister misiniz ?"

"He?!? Hı , olur ...Tamam olur , şe-şey geliyim ben o zaman."

***

Yağmurla Can içerideyken , Aksel ve Melis koltukta onları bekliyor , biz ise hemen ameliyathanenin önünde heyecanla volta atıyoruz.Gören sanar ki içeriden bizim çocuğumuz çıkıcak yani öyle bir heyecan.Gelen geçen zaten saftirik saftirik bizim gruba bakıyor , bir gelin-damat , aptal aptal volta atan bir çift.Yemin ediyorum şu tiplerimizle beş sezonluk komedi dizisi çeker , Oscara aday oluruz.

HayalperestWhere stories live. Discover now