23|İşte şimdi sıçtık

21K 487 103
                                    

MERABA ARKADAŞLAR , BU HAFTASONU BAYAĞI HEYECANLI BÖLÜMLER YAYINLADIM. BU DA SONUNCUSU. BU ARADA HİKAYEMİZE AKSEL KARAKTERİ DAHİL OLDU.UMARIM BEĞENİRSİNİZ.

||Kerem

"Abi sence bunlar biraz fazla değil mi ?" dedi Aksel cips,çikolata dolu poşetlere bakarak.

"Ya Zeynebe sordum ablan ne sever diye , çikolata cips nutella falan dedi yani bende markette ne kadar abur cubur varsa doldurdum " dedim güneş gözlüklerimi takıp.Aksel aile dostumuzun oğlu , çocukluktan beri arkadaşız , kardeş gibiyiz. Şimdi üniversitede işletme okuyor , son sınıfta.Zeynebin ablasıyla başa çıkmakta zorlanırsam Aksel yardım eder diye düşündüm artık görücez bakalım nolucak.

"Kız kız değil bildiğin kurabiye canavarı çıktı " dedi Aksel poşetten bir paket kurabiyeyi alıp . Paketi açtı ve üç dört tane birden ağzına attı . Ben bir , Aksel iki zaten.

"Yavaş oğlum , boğulucaksın"

"Sen ağzının tadını biliyorsun Kerem" dedi kurabiyeleri afiyetle götürürken.

"Heağğ tabi oğlum" El frenini çektim . "İşte başlıyoruz"

.................

||Zeynep

Kerem arayalı yarım saat oluyor ama daha ne gelen var ne giden.Melis salonda olucaklardan habersiz aptal magazin programını izliyor , ben de merdivende gizlice onu seyrediyorum.Oh Kerem gelince kapıyı o açsın da ben de onun mal surat ifadesine güliyim.İki üç dakika sonra zil çaldı. Ayyy işte başlıyoruz çok heyecanlı.Melis oflayarak ayağa kalkıp kapıyı açtı ve BİNGO!

Burdan Melisin mal suratını yandan görüyorum ama böyle bile şaşkınlığı o kadar belli oluyor ki görmeniz lazım.Bildiğin dili tutuluyor.

"Pa..pardon?"

"Zeynep içeride mi ?" diyor Kerem , koluyla kapıya yaslanıp Melise karizmatik bakışlarını atarken.Ben bile bu mesafede eridim bittim , Melisi düşünemiyorum.

"Ev...Evet . Neden ?"

"Muhabbet , sohbet " diyor arkadan genç bir çocuk , elindeki poşetleri havaya kaldırıp Melise aptal aptal gülümserken.Kim ki bu ?

"Eee bizi içeriye almıycak mısın Melis ?"

"Tabi... He tabi geçin" Eliyle geniş koltuklarımızın bulunduğu salonu işaret ediyor Melis.Bende tam o sırada merdivenlerden hiçbir boktan haberim yokmuş gibi iniyorum.

"Kim gelmiş Melis ?" Heee bilmiyorum ya kimin geldiğini . Oyunculuk yeteneğim her zaman işime yarıyor yani bi yeteneğim var o da oyunculuk.Oyuncu mu olsam ben ya , Keremle nası filmler çekerdik var ya...Töbe töbe ...

"Güzelim " diyip yanıma geliyor Kerem.Melisin mal mal bakışları üzerimdeyken , ben de Keremin yanına doğru gidip sarılıyorum.

"Sen miydin?"

"Çifte kumrular" diyip gülümseyerek Melisin omzunu dürtüyor Keremin yanındaki çocuk.Tabi benim aptal ablam Melis itici bakışlarıyla çocuğu kendinden uzaklaştırıp , poşetleri alakarak mutfağa gidiyor.Çocukta peşinden tabi.Ay biz bunları birbirine ayarlayalım da , kurtulıyım Melisten .

"Kerem , o kim?" Melisin peşinden giden çocuğu gösteriyorum , Kerem koltuğa yayılırken.

"Arkadaşım , Aksel " diyor gülümseyerek .Sonra düzeltiyor." Eski arkadaşım , kardeşim"

HayalperestWhere stories live. Discover now