22|Esas Oğlan & Figüran Kız

21.9K 480 68
                                    

"Melis ? " dedim gözlerimi faltaşı gibi açıp.Allahım hayır yaa... Of sen nerden çıktın Melis . Şimdi ben sana nası açıklıycam bunları....Bana cevap vermeden alelacele kırık porselen bardağın parçalarını yerden toplamaya başladı.Yanına gittim.

"Melis ? Dur bi " dedim omzunu tutup.Kız manyağa bağladı , deli gibi topluyo yeri. Neyse ellemesem mi , bu gazla belki benim odamı da toplar.Of saçmalama Zeyno.Neyse Ya Allah Bismillah diyip Melisi ayağa kaldırdım ve omuzlarından tutup gözlerinin içine baktım.//multimedya//

Bir de mal mal bakıyor bana gülmemek için zor tutuyorum kendimi. Muhtemelen şok geçirdi kız , ee tabi benim de küçük kardeşim Kerem Bürsinle fingirdese ben de şok geçirirdim.Melis çok haklı.Ay canım yazık lan.

"Sen...Yani siz...Aklım almıyor Zeynep" dedi elini alnına götürüp.Odanın içinde volta atmaya başladı , dedim aha yandın kızım geberticek bu seni.Hayır ona neyse yani.

"Nasıl oldu ? Yani nasıl ... Nasıl samimi oldunuz ?" dedi yanıma gelip.Of bu soruları geç güzelim ben sana dün geceki ateşli sahneleri anlatıyım.Tabi bunu diyemedim her zamanki gibi içime attım.Zaten içime atmaktan yakında kapılardan geçemiycek kadar şişicem.

"Beni eve bıraktı ... Sonra okulda karşılaştık ... Sonra spor salonunda ... Sanki evren bizi birleştiriyordu işte ..."

"Ya ne evreni , sikerim evrenini " dedi beni ittirip.Ooo atarlı Melis.Ya cümlemi yarıda kesmeseydin ben sana Keremle muhteşem aşkımı anlatıcaktım.

"Napıyosun sen ya , adam gibi anlatıyorum işte sana." dedim ben de onu ittirip.Gerizekalı daha zerre kadar tanımadığı adam için beni tartaklıyor.Süzme salak ya bu kız.

"Sakin ol ...Sakin..."diyerek kendini duruma adapte etmeye çalıştı gerizekalı.Bende tabi mal mal nolur beni kesmesin diye dua ediyorum.Manyak bu yapar yani.

Beş on dakika sonra eliyle yatağı gösterdi."Otur bakıyım." Oflayarak yatağa oturdum , o da karşıma geçti . Önce suratıma şizofrenik bakışlarını gönderdi , sonra gözlerini devirerek elimi tuttu.Dengesiz.

"Zeynep ... O ve sen ... " diyip tekrar gözlerini devirdi. " Siz ... Saçma olursunuz yani kırılma ama o çocuk sana bakmaz , seninle gönül eğlendiriyodur.İki güne bıkıp , göndericek seni." dedi ve saçımı okşadı.Ya siktir git. Kıza bak , neymiş efendim bizim kas hayvanı bana bakmazmış.Baktı işte , baktı.Olan oldu yani , esas oğlan figüran kıza aşık oldu.


"Senin bir bok bildiğin yok , o benden gerçekten hoşlanıyor Melis.Gerçekten." dedim ellerimi ellerinden çekip . Melis acıyan gözlerle bana bakmaya devam etti , ya bildiğin bana acıyor kız ya. Sanki ben götümden uyduruyorum Keremle olan ilişkimizi.

"Sen daha çocuksun Zeynep , bilmiyorsun bunları.Tamam ben Keremin çok büyük hayranıyım , bayılıyorum tarzına evet ama konu sen olunca iş değişir canım tamam mı ? Sen benim kardeşimsin , ben seni korumak istiyorum.Siz birbirinize göre değilsiniz"

"Ya nerden çıkarıyorsun bizim birbirimize göre olmadığımızı " dedim ağlamak için hazırlanan gözlerimi umursamadan."Sen bizi hiç görmedin , sen Keremin bana nasıl baktığını görmedin ... Bana neler söylediğini duymadın... Karşıma geçmiş siz birbirinize göre değilsiniz diyorsun bir de " dedim artık daha fazla gözyaşlarımı yerinde tutamıyordum.Evet sinirden ağlıyorum , bu da benim en lanet özelliğim işte.Aşırı sinirlendiğimde gözyaşlarımı yerinde tutamıyorum , Allah Allaaaah diyerek yerlerinden fırlıyorlar hemen.

"Zeynep , o aşırı ünlü .... Her yerde haberleri , boy boy posterleri var.Onu geçtim 3-4 yaş büyük senden , hadi yaşı da geçtim .... Kültür farkınız var , senin dünyan farklı onun dünyası farklı." dedi tekrar ellerimi tutmak için uzanırken.Onu odanın diğer tarafına ittirip kendimden uzaklaştırdım.

"Dünyana sıçıyım Melis tamam mı ? Senin saçmasapan önyargıların umrumda değil.Beni rahat bırak" dedim ve yatağa oturup ağlamaya devam ettim.Gerizekalı ya morelimin içine sıçtı sabah sabah.

"Bak ben seni korumaya çalışıyorum tamam mı ? Eğer beni dinlemezsen annemlere söylemek zorunda kalıcam. Beni mecbur bırakma Zeynep ..." dedi tekrar yanıma oturup.Vay bir de tehtid etti beni kıza bak ya. İçinde bi Hürrem yatıyormuşta biz bilmiyormuşuz.Tiksinç bir ifadeyle suratını süzdüm.

"Ne bok yersen ye , Keremi bırakmıycam ben. Kıskançlıktan kuduruyorsun değil mi ? Sen onunla bir fotoğraf çekilmek için götünü yırtarken ben onunla öpüşüyorum" dedim sinirle.Tamamen ağzımdan kaçmıştı , lanet olsun.Melis o sinirle suratıma tokatı yapıştırdı.Yanağımdan başlayıp tüm suratıma yayılan alevi hissettiğimde , sinirim geçmiş ve sakinleşmiştim.Tokatın değişik etkileri vardı.Ama Melisi boğazlamak için duyduğum istek hala yerindeydi , her an boğazına yapışabilirim dikkatli ol bad girl!Kafamı çevirip suratına baktım , pişman pişman gözlerime bakıyordu.

"Bitti mi ? " dedim sakince gözlerine bakarak.Cevap vermedi , sadece odadan çıktı gitti.Kapıyı kapatmasının ardından hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım.Annemlere söyliycek miydi gerçekten ? Söyliycekti tabi ki ... Offf.... Ölmek istiyorum ya , Allahım al canımı kurtulayım yani.Ama benimkini alırken , Kereminkini de al bari cennette sevdiğime kavuşayım.Belli oldu dünyada huzur yok bize.

Böyle aptal aptal düşüncelerle kendimi yiyip bitirirken , komidinin üstündeki telefonumun yanıp sönen ışığını farkettim.Yanına gidip , arayan numaraya baktım.Kerem !

"Alo ? " dedim ağlamaktan helak olmuş ses tonumla.

"Zeynep ? İyi misin sen ?" Meraklı ses tonunu yesinler Kerem.Bok gibiyim.

"Melis ... Bizi biliyor" dedim kendimi yatağa bırakırken.Kerem biraz duraklayıp , konuşmaya devam etti.

"Kavga mı ettiniz ? "

"Sikti belamı.Neymiş efendim , biz birbirimize göre değilmişiz.Salak ya." dedim aynadaki yansımamı incelerken.Solgun suratımla iğrenç görünüyordum cidden , ağlamak bana hiç yakışmıyordu.

"Evde misin ? "

"Evet , ikimiziz . Annemler bir hafta yoklarmış " dedim kıvırcık buklemle oynayıp.Of Melisle bir hafta ...Yalnız....Midem bulandı şimdiden...

"O zaman seni görmeye geliyorum"

"Eve mi ? " dedim kaşlarımı kaldırıp.

"Evet"

"Ama Melis ?"

"Zaten herşeyi öğrenmiş , bir de benden duysun ."

"Saçmalama Kerem" dedim ayağa kalkıp.

"On dakikaya ordayım" diyip suratıma kapattı

.Fiyuuuv çok heyecanlandım lan şimdi . Ne giysem ? Ay Melis vs Kerem ... Çok heyecanlı ....

YORUMLARI EKSİK ETMEYELİM :)))

HayalperestWhere stories live. Discover now