34. bölüm

9.4K 738 148
                                    

   Kapıda öylece sarılarak dururken benim ağlamam bitmiş ve iç çekmeye dönmüştü. Hiç istemesemde kollarımı yavaşça belinden çektim ve gözlerine bakıp gülümsedim. Anında gülümseyişime karşılık verirken bir tutam saçımı kulağımın arkasına sıkıştırdı. Zaten depar atan kalbim daha da hızlı atmaya başlayınca elimle hafifçe saçlarını dağıtım. Gülümseyişi derinleşirken yavaşça geri çekildim ve elimle evimi gösterdim.

"Gelmek ister misin? Kapıda kaldın," dedim ama anında yüzüm buruştu. Bu ses nedir Masal? Mağara adamları konusunda kesinlikle haklıyım. Gülümseyerek ayakkabılarını çıkardı ve içeri girdi. Hadi ama dostum burası Amerika değil evde ayakkabıyla dolaşmıyoruz.

"Birşey yemek istersen boşuna isteme evde yiyecek hiçbir şey yok," diyerek kendimi ultra yumuşak mütüşamel turkuaz koltuğuma atıp gözlerimi kapattım. Pencereden gelen güneş şığı gelmeyi kestiğinde bir gözünü açıp başımda dikilen komşuma baktım.

"Ne oldu?" diye sordum. Koltukta doğruldum ve alttan komşuma bakmaya başladım. Alttan da hiç fena görünmüyor he. Yanıma oturdu ve kafamı nazikçe tutup dizlerine yatırdı.

"Uyu." Şaşkınca gözlerine bakarken bir elini saçlarıma atıp okşamaya başladı. Düzeltiyorum; Karışmış saçlarımı okşamaya başladı.

"Neden bana karşı bu kadar iyisin?" diye sordum mayışırken. Başımın ağrısı geçmek üzereydi ve küçük bir çocukmuşum gibi okşuyordu saçlarımı. Halıya derin derin bakarak gülümsedi. "Sorunun ne kadar saçma olduğunu biliyorsun değil mi?"

   Yutkunarak zorla gülümsedim. Uyumak üzereydim ki bu kötü birşey di. Bir düşünün, mağara adamına benzeyen bir kız taş bir çocuğun dizilerinde uyuya kalıyor... Bu taş çocuğun kaçmasına neden olmaz mı? Tam kendi kendime cevap olarak evet diyecektim ki bedenim daha fazla dayanamadı ve uykuya daldım.

Birkaç saat sonra

   Normalde uyansam bile uyumaya devam eden ben, komşunun dizlernde uyuduğumu hatırlayınca hortlak gibi kalktım koltuktan. Gözümün önünde sallanan mavi postite kaşlarımı çatarak baktım ve elimi alnıma götürüp postidi çıkarttım. Üzerinde mükemmel bir yazıyla yazılmış olan cümle -neden bu kadar gizemli anlattım bilmiyorum- gülümsememe neden oldu.

Sana yiyecek birşeyler hazırladım üşenmede onları dolaptan alıp ye. Bir deri bir kemik kalmışsın

                                                     ~komşun

   Saçlarımı karıştırarak kalktım ve  mutfağa ilerledim. Dolabı açtığımda gördüğüm çeşit çeşit yiyeceklerle çenem yere düşerken gözlerim buzdolabına doğru yola çıktı. Bunu ona yumurta yaptığım çünkü yumurta yapmayı bile bilmeyen komşumun yaptığı konusunda hemfikir miyiz? Hepsini zorda olsa masaya taşıyıp iştahla yemiş ve beyin yoluyla düşünerek komşumla iletişim kurmaya çalışmıştım. Teşekkür etmek için. Ama tabii ki de sonuç hüsran. Evde denemeyin, durduk yere 'ben neden bu kadar malım?' diye düşünmek istemiyorsanız tabii.

   Masadakileri kaldırmadan oturma odasına gittiğimde telefonuma mesaj geldiğini belirten bildirim sesini duydum. İçimdeki küçük umut parçaları da yok olduğu için yavaş bir şekilde telefona ilerleyip elime aldım. Geçen sefer size dediğim şu düşmanları hatırlıyor musunuz? Hani şu hile yapanlar. Heh işte onlardan biri bana mesaj atmıştı. Yılan Yunus.

yılanyunus: Ya yenge Emir senin yanında mı? Buluşacaktık ama ekti şerefsiz.

: Hoşt sensin yenge.

yılanyunus: Yenge ben nasıl yenge olayım allah aşkına?

yılanyunus: Emir dediydi de inanmamıştım. Sen gerçekten uzaylısın.

: Hoşt sensin uzaylı.

yılanyunus: Yenge ben nasıl uzaylı olayım allah aşkına?

yılanyunus: Benim annem ve babam insan. %106 eminim.

: Hoşt sensin emin.

yılanyunus: Abo sen gerçekten şeysin.

: Hoş sensin şey. Neyim?

yılanyunus: Güzelsin.

: Hoşt sensin güzel.

: Dur hayır sen değil ben güzelim.

yılanyunus: Tamam anladım ben seni.

yılanyunus: Haydi selametle yengeeeee

: Hoşt sensin yenge diyorum!


  Kalbim sebepsizce hızlı atarken kapı çaldı. Salak gibi gülümserken kapıyı açtığımda yere bırakılmış pizzayı gördüm.  Verebileceğim en normal tepkiyi vererek pizza kucakladım.

"O MAY GAT SEN GERÇEK MİSİN YAVRUM!"


Yb geldiii
Bu bölüm hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Yılan Yunus'çuğumuz ile konuştuk bu günde zkskdmdkd
Biraz da anonime yükleniyim diyorum ama bir yandan da hemen anlamasınlar istiyorum. Sizce nasıl yapmalıyım?
Sizi seviyoruuuuğm💜💜😘😘😘😘

  

  

| Bilinen Anonim |Where stories live. Discover now