Глава 38

652 72 12
                                    

Бяха изминали няколко часа от случката в мола. Думите на Джънкук бяха много силно въздействащи. Те размишлява часове над тях..

И сега беше сигурно 2 часа през нощта когато мисълта го удари в лицето.

-Ами ако наистина го направи.. Няма да чакам до сутринта!

С тези думи Те скочи от леглото, още по пижама облече якето си и кецовете и си взе телефона. Изхвърча от апартамента си и бягайки се насочи към къщата на Кук.

След 10 минути беше стигнал. Задъхан и изморен започна бясно да звъни на звънеца на къщата му. Минаха няколко секунди без никой да отговори и Тае вече беше изнервен и започна да удря по вратата силно.

И най-сетне Джънкук отвори вратата в цялата си прелест. Когато видя Те на вратата задъхан и изпотен се опули.

-Какво прави-.. - думите му бяха прекъснати от Те, който се хвърли на вратът му и го целуна страстно.

Джънкук отвърна на прегръдката му, но не и на целувката. Когато Те се отдели го погледна и вече беше гптпв да заплаче. Момчето скри лицето си във вратът на по-големия и не се сдържа.

-Съжелявам.. Не знам защо го направих.. Бях ядосан и исках да го покажа.. Но нямаше смисъл да правя всичко това.. Трябваше да те послушам, не трябваше да бягам от теб.. Ти си единствения, който може да ми помогне.. Ти си единствения, който обичам.. Джънкук съжелявам страшно много.. Не мога без теб, липсваше ми много, плаках за теб и мислех постоянно за теб...Обичам те..

Малкия започна да хлипа вече и се отдели избърсвайки сълзите си.

Джънкук му се усмихна.

-Да трябваше да дойдеш.. Моите ръце са единствените, които са отворени само за теб. - доближи се до него и постави нежна целувка на устните му- Аз съм единственият, който може да те успокои.. Обичам те.

След тези думи Тае заплака на глас и го прегърна силно. Джънкук ритна вратата леко за да я затвори и взе треперещото от плач момче на ръце и го занесе на дивана без да спира да го гушка и легна така. Галеше го по косата и му шепнеше колко го обича. Целуваше го нежно по косата.

Малкия се надигна вече по-спокоен и го погледна в очите.

-Никога повече няма да те оставям.. Искам да си до мен постоянно.

Кук се усмихна и махна няколко кичура коса от лицето му и го погали по бузата.

-Аз винаги съм тук.. Моля те само ти да бъдеш до мен.

ɱყ ƭεαcɦεɾ เร ɱყ ℓσѵεɾ /ʝ.ʝҡ & ҡ.ƭɦ/Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang