Глава 32

784 71 23
                                    

Това същество върши чудеса Kim_Tae169 . Идеята за тази глава е нейна, аз само я пооправих и поокрасих малко.
Беше сутрин. На никой не му се ставаше , тъй като беше неделя все пак. Момчетата спяха сладко сладко.

Първият ,който се събуди беше Джънкук. Той разтърка очите си и видя все още спящия до него Ким. Целуна го, като разбира се внимаваше да не го събуди. Кук стана и отиде в банята да извърши сутришната си рутина ( любимата ти Гери :) .
Джънкук съблече дрехите си и пусна душа.

През това време, втория който се събуди беше Намджун. Той стана, като някой спомени от снощи му се губеха малко.. Той се огледа и видя, че Техьонг беше сам на леглото и все още спеше. Зачуди се къде е Джънкук.

Намджун страшно му се пикаеше и тръгна към банята. Щом се доближи, чу звуците от душа.. Явно Джънкук беше вътре. На лицето му цъфна една мазна усмивка ( любимата ти Гери :) .

Той отвори вратата тихичко и бавничко.. и чисто голия мокър Джънкук тъкмо слагаше шампоан на косата си. Намджун нямаше как да издържи.. Гледката го възбуди.

Това, което искаше да направи щеше да му струва скъпо..но последиците не го тревожеха много в момента и затова тихичко се вмъкна в банята. Направо както си беше по тениска и боксерки нахлу в личното пространство на Куки. Прегърна го.

Джънкук се стресна при внезапния допир. Помосли си, че е Техьонг и се усмихна. Той усети как нещо твърдо се отърква в него..усмивката на лицето му стана по-голяма.

-Сутрешна ерекция ,а Те?

Намджун нищо не каза, само го притисна още повече към себе си и се отърка още по-силно.

-Ахх..Техьонг.. -изстена Куки.

Това, че Джънкук смяташе Намджун за Тае му даде едно предимство. Хрумна му една идея. Намджун се пресегна и взе кърпата седящата на тръбата. Сложи я върху очите му и я завърза.

-Ким.. Откога имаш интерес в такива неща.. Никога не си искал да си играем така, освен ако не си пиян. Не си.. Нали? Хей защо мълчиш.

-Шшш.. -Намджун изшъшка и накара Джънкук да млъкне като го целуна.

Едната ръка на Намджун се смъкна до мъжеството на Джънкук и започна бавно да го разтрива. Члена му се уголеми в ръката, която на Кук се струваше сякаш различна..?

ɱყ ƭεαcɦεɾ เร ɱყ ℓσѵεɾ /ʝ.ʝҡ & ҡ.ƭɦ/Där berättelser lever. Upptäck nu