Глава 4

2.7K 181 4
                                    

*Ви*
Тези три дена от тази малка екскурзия бяха едни от най-хубавите в живота ми! Не ми харесваше факта, че връзката ни трябваше да бъде тайна ,но няма как трябваше да не казвам на никого. На вън се държахме като учител и ученик , а в стаята ни... (: Няма да казвам вие знаете :)
Ето че и краят дойде вече събирахме багажа си и след половин час щяхме да тръгнем към града.
Джънкук се доближи бавно до мен със секси походка и ме целуна. Отвърнах на целувката му. Боже как обожавах да ме целува, беше толкова безмилостен към езика ми. Не го оставаше на мира дори за секунда. Е и след две-три минути се отдели от мен и ми каза, че трябва да тръгваме.
В автобуса пак седнахме заедно. И двамата много внимавахме да не се издадем с някое действие като небрежна прегръдката или нещо от тоя сорт.
Скоро пристигнахме в града.
*Джънкук*
След като всички се разотидоха поканих Ви у нас.
Хей Ви.. Остани с мен . Нанеси се у нас. - усмихнах му се а той подскочи като малко дете на което са му дали бонбон.
Наистина ли искаш аз... Да се нанеса при теб?!
Ако не исках щях ли да питам? - засмях се и взех куфара му щато тръгнахме заедно към дома ми.
Влязохме в дома ми. Реших малко да го накарам да се поизчерви. Казах му да ме изчака долу и се качих горе за да се преоблека. Съблякох си всички дрехи като останах гол , сложих си една престилка и слязох долу.
Така мили мой.. Тази вечер ще ти приготвя една от най- вкусните..и най-сексапилната вечеря!
Засмях се щом видях сладкото лице на Ви да почервенява. Той остана безмълвен, бе се втренчил в голия ми задник, кой знае какви мръсни мисли се въртяха из главата му. А и плюс тялото ми никак не беше зле, имах мускули и плочки. Бях доста добре оформен. Имах стлахотни мускули, точно заради тях печелех вниманието на повечето дами. (да да знаем Джънкук можеше да ни спестиш информацията за хубавото си тяло -,-)
*Ви*
Въпреки че вече бях виждал голото му тяло продължавах да го гледам без да откъсвам очите си от него. Той готвеше с гръб към мен и имах ясна гледка към дупето му, ту плъзвах очите си нагоре надолу по гърба му ту нялово надясно по стегнатото му дупе. Толкова беше секси и все още не ми се вярваше, че сме гаджета. Някой да ме ощипе, не сънувам нали?!
*Timeskip third person pov*
Така тия двамата се наядоха хубавичко. Разбира се Джънкук сложи някакви дрехи докато гледаха филма. Малко се погушкаха и повече се целуваха. След това се преместиха в стаята на Джънкук. Не след дълго започнаха да се чуват високи стенания и скърцане от леглото. Сутринта и двамата станаха облякоха се и отидоха в училището.
*Джънкук*
В учителската стая чух някой учители че някакъв нов ученик щял да се мести в нашето училище. Бил отличник , не че ме интерисуваше много , стига да не се доближава до Ви.
Влязох в клас, очите ми първо попаднаха върху Ви , после видях няколко момичета и момчета да говорят, вероятно с новото момче, което се беше преместило в този клас.
Накарах всички да седнат по местата си. Изпитах новия ученик и наистина момчето беше умно, отговори на всичките ми въпроси. Не си направих трудй да му запомням името, както и да е. След още няколко скучни минути в обесняването на урока звънецът би. Седях в стаята тъй като втор час пак имах с класа на Ви. Забелязах, че новото хлапе се доближи до бюрото ми.
*Ви*
Видях новият ми съученик да отива към Джънкук. Той се казваше Джин и беше доста умен. Започна да говори с учителя ми нещо и отвреме на време чувах как се засмива. Ама той да не флиртуваше с него?! Това е пълна лудост! Как може такова нещо?!
Ви.. Успокой се, те просто си говорят нормално.. Леле толкова съм влюбен че го ревнувам от всички. Трябваше да си вкарам мислите в правия ред. Все пак нямаше за какво да се тревожа, Джънкук ме обичаше и аз го обичах.
(Ами това е за тази глава. Следващата ще е по интересна. :)

ɱყ ƭεαcɦεɾ เร ɱყ ℓσѵεɾ /ʝ.ʝҡ & ҡ.ƭɦ/जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें