Глава 14 (Част 2)

1.8K 128 13
                                    

*Ви*

И така стигнахме до момента в който останах гол в съблекалнята...

Джънкук ме държеше здраво за бедрата , което със сигурност щеше са ми остави леки синини. И отново действаха като пияни. Нито говореха нито обръщаха внимание на молбите ми.

Тези идиоти не разбират ли , че ме боли! Ох горкото ми дупе... Дупката ми беше по-широка и не болеше чак толкова..

Ръцете ми бяха завързани с вратовръзка и в устата ми бяха натикали нещо..вероятно боксерките ми за да не се чуват силните ми викове.

Вече май започнах да полудявам. Няма и пет минути и вече бях на лимита си.

Начина по който тези двамата си играха с мен беше уникален. Усештах как пръстите им се движат около зърната ми втвърдявайки ги. Ръцете им се шматаха по гърдите и корема ми.

И така заеха се и с най-интересната част. Джънкук сложи краката ми на раменете си , а Джимин ме придържаше отзад и бавно разхождаше палеца си по върха на члена ми.

Езикът на Джънкук беше пред "входа" ми. Усещах как започна лекичко да влиза в мен а аз се опитах да го изритам но мястото където бяхме се натикали беше тясно и бяп приклещен между тях двамата.

И ето забавната за тях част и болезнената за мен част.
Този път Джимин първи си натика члена в мен. Ама без никаква милост го вкара целия при което силния ми заглушен стон се удари в платът натикан в устата ми.

Джънкук също направи място за своя член и вкара главичката си.

Спрете бе хора! Не мога да побера повече!

Мислех си аз но кой ли ме чува.

Тия двамата разшириха дупката ми повече и отново двамата се събраха в мен.

Все още не мога да разбера как но явно имало начин.

Започнаха да се движат бавно което беше изключително болезнено.

Бях се изпотил вече а лицето ми беше червено.

Честно казано се срамувах повече от звуците които издавам от колкото това че съм гол...

Та нали ви представям историята аз и ако можете да си представите картинката е далеч по различна. Лицето ми крещи "УКЕ" (надавам се всички знаете какво значи) а на техните лица беше изписано "СЕМЕ" не ме кефеше факта че аз съм отдолу.. И така към историята..

Навярно аз и Джимин плопуснахме два часа. И що да ме изнасилят в съблекалните... Е не беше точно изнасилване накрая го помолих за още... Ама т'ва сега не е важно.

Беше брутален секс и накрая ме пратиха да отида в час с вибратор в задника!

И така де.. Часа почна и дойде времето да седна. Внимателно седнах на стола когато вибратора навлезе още по навътре при което аз едвам не се сдържах да изстена. Само дишането ми се чуваше.

Учителката взе че се притесни че съм болен. И ме изпрати при сестрата но вместо да отида в кабинета й. Аз се запътих към тоалетните за да искарам вибратора преди да съм свършил!

(ами не знам що но този път тази глава ще завърши по този начин... Ем надявам се да се засмяхте на някой части. :)

ɱყ ƭεαcɦεɾ เร ɱყ ℓσѵεɾ /ʝ.ʝҡ & ҡ.ƭɦ/Où les histoires vivent. Découvrez maintenant