Глава 2

3.2K 235 45
                                    

*Джънгкук*

Сигурно повечето от вас се питат как съм станал учител като съм само на 24 години.

След като завърших училище баща ми каза, че иска да си намеря работа като учител. След още 3 години учене, реших да стана учител по биология. Преместих се в друг град , баща ми е богат и нямах проблеми със намирането на къща. И ето ме сега, млад и красив учител.

Когато ме приеха да работя в училището още на първия ден ме накараха да замествам.. Още първия час и първата секунда, в която влязох ме зяпнаха. Мразех когато хората правят така, разбирам че непознат човек влиза но трябва ли да ме гледат така, въпреки раздразнението, се усмихнах и им се представих. Бобе погледите на всички изглеждаха толкова празни.

И какво да видя на първия чин, едно момче, което определено ме гледаше и размишляваше задълбочено

Доближих се до него и го попитах как се казва. То ми отговори, видях се че беше срамежлив.. Или просто не е много общителен, отговори ми странно.

След като се запознах с всички се върнах ма бюрото, но онова момче беше толкова интересно и загадачно и просто исках да се позабавлявам с него. Изкарах го на дъската.

То дойде до мен.. И чак сега го огледах хубаво, от глава до пети. Носеше разпуснати дрехи. Но му отиваха. Отговори ми на въпроса за размножаването, видях че се беше притеснил, но отново не беше точно това, сякаш не искаше и накрая просто го оставих да си седне

След като звънеца би, отидох да прегледам графика и какви часове с кой клас имам. Оказа се, че трети час пак имам с класа на Ким те бяха профилирана паралелка. Е явно ще се виждаме доста с това загадачно момче

*Техьонг *

С нетърпение очаквах края на седмицата, исках просто да се затворя вкъщи и да не правя нищо и просто да си седя сам. Тази седмица с този нов учител беше кошмарна, подяволите какво му има защо мен? Толкова ли ме мрази..

ɱყ ƭεαcɦεɾ เร ɱყ ℓσѵεɾ /ʝ.ʝҡ & ҡ.ƭɦ/Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin