Глава 17 Част 2

1.8K 131 56
                                    

(Часът е точно 01:22 през ноща .... И благодарение на коментара на това момиче beakhyun97 , която коментира някъде към 01:10... така де нейния коментар ме накара да седна и да напиша тази дългоочаквана част... )

-third person pov-

Я се завъртете малко, покажете тези хубави задници , не бъдете срамежливи. - каза Шуга без абсолютно никакъв срам.
Джънкук се наслаждаваше на гледката пред себе си и си личеше много. Ви целия почервеня щом видя издутината в панталоните на Кук , не че и панталоните на Шуга не бяха издути , напротив те бяха много издути.

Ви се престраши пръв и направи едно кръгче в стаята за да го видят от всички ъгли, след него и Джимин тръгна . Двамата им предоставиха срахотен оглед и се върнаха отново в другата стаичка за да се преоблекат в третия и последен костюм.

А този костюм беше най вълнуващият от всички...

Костюмът се състоеше от няколко лентички отпред и отзад бяха закрепени върху един плат вързани на панделка. Един дълги черни плозрачни чорапи. И едно кожено бельо което имаше дупка точно отзад където има беше дупката на задника.

Момчетата дълго се колебаха преди да излязат от тази стаичка , а техните гаджета ги чакаха нетърпеливо.

Най-накрая Джимин и Ви се окуражиха взаимно и със секси походка влязоха във стаята където бяха Кук и Шуга.

Двамата започнаха да се държат като някакви проститутки, показвайки тесните си дупки точно пред лицата на вече сигурно изпразнилите се в гащите си Кук и Шуга.

Правеха най-различни пози и всяка от тях разкриваше различен ъгъл на сексавото им тяло.

Кук не издържа, стана от леглото и грабна Ви притискайки го в стената и без изобщо да го жали започна да го нападна със настоятелни целувки.

Шуга не се забави и завлече Джимин на леглото също нападайки го с доста агресевни целувки. Кук и Шуга действаха така сякаш бяха прегладняли животни.

Кук вече беше се навлажнил толкова много , че само вдигна краката на Ви и започна да навлиза в него , а Ви така изкрещя...сигурно спука някое тъпънче на Кук..

От своя страна Шуга не бързаше толкова. Първо потготви Джимин като хубаво му навлажни входа с език после малко разходи пръстите си из канала му и чак тогава се реши да копае по навътре със своя огромен мъжки орган.

Стенанията на двамата бяха изпълнили цялата стая , после взеха че се разнесоха из коридора та огласиха цялата къща.
После щяха и гърлата и гъзята да ги болят ...особено дупетата им , щото тъй както бяха почнали сякаш се готвеха да ги разпорят от секс.

Е КАК БЕШЕ ТАЗИ ЧАСТ ?! Дано ви е харесала щото я пиша от два часа...буквално , часът е 03:13...
Вероятно ще побликувам тази част сутринта, че ся ме мързи.

ɱყ ƭεαcɦεɾ เร ɱყ ℓσѵεɾ /ʝ.ʝҡ & ҡ.ƭɦ/Where stories live. Discover now