Глава 5

2.3K 173 17
                                    

(Приятно четене :)

*Джин*

Прекарах две седмици в новото си училище. Не беше зле ,но училището не беше най-важното ...
Научих едни пикантни новини! Не ги научих ами сам ги разбрах. Започнах да следя Джънкук, учителя ми по биология, и разбрах че имат връзка с Ви! Сладкото момче от класа ми.
Не може така! Харесах си Ви и го искам. Няма да позволя на този учител да поставя ръце върху моя Ви!

Ще бъде лесно да разваля връзката им. Ще накарам единия да ревнува другия и обратното за да се скарат и така ще приютя разбитото сърчице и така ще бъде мой!
И ето го точния момент..

Приближих се до Ви и започнах видимо да флиртувам с него. Нямаше много хора само две момичета в ъгъла дето слушаха музика и бяха забили нос в телефоните си. Учителя стоеше и гледаше дневника, идеалният момент!

Започнах да питам Ви различни неудобни въпроси и да стоя ужасно близо до него. Сложих ръката си около кръста му , тогава забелязах че Ви постоянно поглеждаше в посоката на Джънкук. Доближих лицето си до това на момчето срещу мен даже усещах горещия му дъх.
Неусетно Ви беше грубо издърпан от ръцете ми.

КАКВО?! С цялата си наглост Джънкук взе Ви от мен и го изведе от стаята. Мамка му!

...

*Ви*

Джънкук ме завлачи към стаята на чистача . Отвори вратата и грубо ме натика в тясната стая. Заключи вратата и ме погледна, а аз се стреснах от погледа му и се свих.

Нищо не ми каза , но от погледа му разбрах че е ядосан.
Много мразя.. Когато някой пипа моите неща.. Нали знаиш това Ви?
Едва кимнах ..знаех какво следва. Джънкук започна страстно да ме целува. Махна блузата ми и започна да оставя смучки на всякъде. Даже и около вратът ми където най-много се щяха да се виждат! Имах смучки по корема си, имах по една около двете си зърна, върху ключиците , на двете ми рамена даже и по гърба ми!

Не можех да скрия това, че обожавах да усещам устните му върху тялото си ,особено ако бяха върху моите устни.
Докато се усетя Джънкук беше свалил панталона и боксерките ми. Членът ми беше точно пред лицето му и той се усмихваше, а аз както винаги се червях от срам.

Той нежно хвана члена ми и аз изстенах. После го поднесе към устата си и облиза главичката ми ,започна да движи езика си по цялата ми дължина. Сложих ръката си върху устата ми за да не се чуват стенанията ми. След около 5 минутки, вече не сдържах и свърших в устата му.. А той го преглътна и след това ме целуна. Бързо звех дрехите си и ги облякох.

Излязохме от стаичката и се върнахме в класната стая. Видях, че Джин го нямаше и по-добре.

(Как беше тази глава? Дано ви е харесало. Извинявам се за правописните грешки.)

ɱყ ƭεαcɦεɾ เร ɱყ ℓσѵεɾ /ʝ.ʝҡ & ҡ.ƭɦ/Where stories live. Discover now