Luku 52:

2.5K 98 87
                                    


"Jos sä et halua puhua niistä häistä, mä menen suihkuun. Kimberly haluaa lähteä kahdeksalta ja kello on jo seitsemän", kerron Harrylle. Hän istuu sänkyni reunalla kyynärpäät polvissaan.

"Aiotko sä edelleen mennä?" hän tuhahtaa.

"Joo. Mähän kerroin sulle, muistatko? Juuri siitä syystä sä halusit tulla tänne, että mä en menisi yksin."

Avaan lipastoni laatikon ja vedän esiin puhtaat bokserit.

"Se ei ole ainoa syy miksi mä tulin", hän puolustautuu. Kohotan kulmaani epäilevästi ja hän pyöräyttää silmiään. "Mä en sanonut että se ei olisi yksi syistä, mä vain sanoin että se ei ole ainoa."

"Kai sä edelleen haluat tulla?" kysyn.

"En, mä en koskaan halunnut mennä mutta jos sä olet menossa, niin mäkin menen."

Nyökkään ja poistun huoneesta puhtaat vaatteet kädessäni. Harry ei seuraa minua kylpyhuoneeseen. Olen yllättynyt siitä että tällä kertaa toivoin hänen seuraavan. En tiedä mikä suhteemme on tällä hetkellä. Tiedän, että hän on vihainen Zaynille, ja minä olen vihainen siitä että hän piilottelee minulta asioita mutta yleisesti ottaen olen innoissani siitä että hän on täällä, enkä halua tuhlata aikaamme riitelemiseen.

Kuuma vesi saa minut rentoutumaan vähän mutta se ei auta minua selvittämään ajatuksiani. Minun täytyy olla paremmalla tuulella tunnin kuluttua. Harry tulee murjottamaan koko illan, olen varma siitä. Haluan että me voimme pitää hauskaa Kimberlyn ja Christianin kanssa, en halua mitään kiusallisia hiljaisuuksia tai julkisia riitoja. Haluan että me kaikki voimme tulla toimeen ja haluan, että me molemmat voimme olla hyvällä tuulella. En ole kokenut Seattlen yöelämää sen jälkeen kun muutin tänne, ja haluan ensimmäisen kertani olevan niin hauska kuin mahdollista. En tosin tiedä miten mahdollista se on sen jälkeen kun vietin aikaa Zaynin kanssa ja kun tiedän miltä se sai Harryn tuntumaan.

Syyllisyys, jota tunnen, ei suostu katoamaan, mutta olen helpottunut kun vihaisuuteni ja järjettömät ajatukseni valuvat viemäriin kuuman veden ja saippuan mukana.

Harry koputtaa oveen juuri sillä hetkellä kun sammutan suihkun. Kiedon pyyheen vyötärölleni ja vedän syvään henkeä ennen kuin avaan oven.

"Mä olen valmis kymmenessä minuutissa. Mun täytyy yrittää tehdä hiuksilleni jotain", vastaan ja katson peilin kautta Harrya, joka seisoo takanani.

"Mikä niissä nyt on vikana?" Harry kysyy katsoen pörröistä sotkua päässäni.

"Ne ovat ihan miten sattuu", nauran. "Ei mulla kestä kauaa."

"Aiotko sä pukeutua noihin?" hän silmäilee tiukkaa mustaa asuani. Viimeksi kun minulla oli nämä vaatteet päälläni, se johti katastrofaaliseen iltaan... no, viikkoon.

"Joo, Kimberly sanoi että siellä on pukukoodi."

"Minkälainen pukukoodi?" Harry kysyy tutkien tahraisia farkkujaan ja mustaa t-paitaansa.

Kohautan olkiani ja hymyilen itsekseni kun kuvittelen miten Kimberly tulee pyytäämään Harrya vaihtamaan asua.

"Mä en aio  vaihtaa", hän kertoo minulle ja kohautan olkiani uudelleen.

Harryn katse ei irtoa peilikuvastani koko sinä aikana kun yritän vahan avulla saada hiukseni näyttämään siedettäviltä. Suihkun höyry saa hiukseni kihartamaan vähän latvoista kamalalla tavalla, eikä niiden eteen ole tehtävissä mitään. Annan niiden vain olla.

"Aiotko sä olla täällä sunnuntaihin asti?" kysyn Harryltä.

Haluan varmistaa että tilanne välillämme on hallinnassa emmekä vain riitele koko iltaa.

After 3 (Larry Stylinson) suomeksiWhere stories live. Discover now