Luku 46:

2.9K 121 67
                                    


~~

Harryn kädet on kääritty karheaan, mustaan teippiin mutta ne tuntuvat niin hellältä omissa käsissäni kun hän johdattaa minut sänkyyn.

"Toivottavasti mä en ole uuvuttanut sua aivan täysin", hän virnistää pyyhkäisten kädellään poskeani.

"Et ole."

Suurin osa jännityksestä kehossani on kadonnut Harryn kosketuksella. Mutta ei-niin huomaamaton halu häntä kohtaan on edelleen sisälläni.

Se on aina.

"Kai tämä on okei? Mä tiedän että sä halusit etäisyyttä ja tämä eri varsinaisesti ole sitä." 

Hän kietoo kätensä ympärilleni kun me seisomme epäröiden sängyn edessä.

"Me tarvitaan edelleen etäisyyttä, mutta mä haluan tätä juuri nyt", selitän. Olen varma ettei siinä ole paljonkaan järkeä Harryn mielestä, oikeastaan siinä ei ole järkeä minunkaan mielestäni, varsinkaan nyt kun hän on täällä edessäni.

"Niin mäkin", hän hengähtää ja peittää kasvonsa kaulaani. "Tämä on hyväksi meille, olla lähekkäin tällä tavalla", Harry kuiskaa. Hän tiukentaa otettaan ympärilläni ja käyttää polviaan ohjatakseen meidät sängylle kun hän imee hellästi kaulaani.

"Mulla on ollut sua niin vitun ikävä, mulla on ollut ikävä sun vartaloa", hän sanoo. Hänen kätensä kulkeutuu ohuen paitani alle ja nostaa sen pääni yli. 

"Mä rakastan sitä miten sun syke", hänen huulensa ovat vain muutaman sentin päässä omistani ja hänen sormensa painautuu kaulalleni verisuoneni päälle kun hän hengittää, "menee aivan sekaisin kun mä kosketan sua, varsinkin täältä." Hänen vapaa kätensä liukuu vatsaani pitkin boksereideni päälle.

"Sä olet aina niin valmiina mua varten", hän sanoo kuljettaen sormeaan ylös ja alas. Pystyn pikemminkin tuntemaan kuin kuulemaan omaa puhettani, olen kuin sulaa vahaa Harryn edessä kun hän nostaa sormensa huulilleen.

"Sä olet niin ihana", hän kehuu, nuolaisten sormeaan. Hän tietää täsmälleen mitä hän tekee minulle. Hän tietää miten paljon hänen sanansa vaikuttavat minuun ja miten paljon minä haluan häntä. Hän tietää, ja hän tekee hemmetin hyvää työtä yritteässään saada minut palamaan halusta häntä kohtaan.

~~ Harryn näkökulma ~~

Tiedän täsmälleen mitä teen Louisille. Tiedän miten paljon hän rakastaa sitä kun puhun hänelle tällä tavalla ja kun katson häntä, hän ei edes yritä peitellä sitä.

"Sä käyttäydyt niin hyvin", kehun häntä saadakseni hänen voihkaisemaan ilman että edes kosken hänen ihoaan.

"Kerro mulle mitä sä haluat", kuiskaan hänen korvaansa. Pystyn lähes kuulemaan hänen sykkeensä ihonsa alla, minä saan hänet menemään sekaisin ja rakastan sitä.

"Sut", hän vastaa kärsimättömästi ja epämääräisesti.

"Hitaasti, mä haluan tuntea jokaisen hetken kun sä olit poissa." Painan peukaloni hänen boksereidensa päälle, vetäen ne hitaasti alas hänen jalkojaan pitkin. Hänen katseensa on tumma ja hänen huulensa ovat punaiset ja paisuneet. Louis nyökkää ja kietoo kätensä minun käsivarsieni ympärille, yrittäen vetää minua lähemmäs.

"Ota kondomi", Louis muistuttaa minua.

Vittu, se on käytävän toisessa päässä minun huoneessani, vaikka kenekään ei oikeasti olisi pitänyt edes odottaa että nukkuisin siellä kun Louis on vain muutaman metrin päässä. Yöpöydän laatikko oli kuitenkin täytetty kondomeilla kun tulin.

After 3 (Larry Stylinson) suomeksiWhere stories live. Discover now