Luku 47:

2.4K 101 126
                                    


~~

"Mitä teillä kahdella on suunnitelmissa tänään?" Kimberly kysyy kun astun keittiöön. Hän on kiireinen kirjoittaessaan kiitoskortteja vieraille jotka olivat paikalla Christianin klubin avajaisissa. Hänen kirjoittaessaan Christianin nimeä jokaiseen korttiin, mietin kuinka moniin bisneksiin Vance on investoinut. Jo tämän talon koko saa minut uskomaan että hän omistaa paljon muutakin kuin Vancen kustantamon ja yhden jazziklubin.

"Mä en ole varma, me päätetään sitten kun Harry tulee suihkusta", kerron ja työnnän uuden pinon pieniä kirjekuoria pöydän toiselle puolelle.

Minun täytyi pakottaa Harry suihkuun yksin. Hän oli edelleen ärtynyt siitä kun lukitsin hänet ulkopuolelle kun minä kävin suihkussa, vaikka yritin selittää hänelle monta kertaa miten kiusalliselta se tuntuisi jos Vancet tietäisivät että me olimme yhdessä suihkussa heidän kodissaan. Harryn vastaväite oli se että me olemme tehneet paljon pahempaakin heidän talossaan viimeisten kahdenetoista tunnin aikana.

Minä pidin pääni hänen pyynnöistään huolimatta. Kuntosalin tapahtumat johtuivat pelkästä adrenaliinista eivätkä ne olleet millään tavalla suunniteltuja. Se ei ole ongelma että me harrastimme seksiä makuuhuoneessa sillä se on minun makuuhuoneeni toistaiseksi ja minä olen aikuinen ja minulla on oikeus siihen minun... mikä ikinä Harry onkaan minulle tällä hetkellä.

Mutta Harry on itsepäinen mies eikä hän vieläkään ollut samaa mieltä kanssani joten päädyin pyytämään häntä hakemaan minulle lasillisen vettä keittiöstä. Mutristelin vähän huuliani niin hän suostui siihen. Heti kun hän poistui huoneesta, minä ryntäsin kylpyhuoneeseen ja lukitsin oven takanani enkä huomioinut hänen pyyntöjään avata ovea.

"Sun pitäisi pyytää häntä viemään sut katsomaan nähtävyyksiä. Ehkä se auttaisi hänen päätöstään muuttaa tänne sun kanssa jos te vähän tutustuisitte kaupungin kulttuuriin."

En juuri halua käydä tällä hetkellä näin painavaa keskustelua. Harry ja minä olemme päätyneet yhteiseen sopimukseen joka täyttää meidän molempien toiveet toistaiseksi. "Sasha vaikutti mukavalta", käännän keskustelun pois parisuhdeongelmistani.

Kimberly tuhahtaa. "Sasha? Mukava? Eipä oikeastaan."

"Kai hän tietää että Max on naimisissa?"

"Tietenkin", Kimberly nuolaisee huuliaan. "Välittääkö hän siitä? Ei ollenkaan. Hän pitää Maxin rahoista ja kalliista koruista joita heidän suhteensa antaa hänelle. Hän ei voisi välittää vähempää hänen vaimostaan ja pojastaan." Kimin ääni kuulostaa selvästi pettyneeltä ja olen helpottunut että me olemme täysin samaa mieltä tästä.

"Max on ääliö mutta mä olen silti yllättynyt että hän toisi Sashan muiden ihmisten seuraan, eikö hän välitä siitä jos Denise tai Tony saavat tietää hänestä?"

"Mä luulen että Denise tietää jo. Mä olen varma että Maxilla on ollut monta muutakin "Sashaa" vuosien varrella ja Tony-raukka inhoaa isäänsä muutenkin joten sillä ei juuri olisi merkitystä vaikka hän tietäisikin."

"Tuo on niin surullista, hehän ovat olleet naimisissa yliopistosta asti?" En tiedä kuinka paljon Kimberly tietää Maxista ja hänen perheestään, mutta tietäen sen miten paljon hän tykkää juoruilla ihmisten asioista, hän varmasti tietää enemmän kuin minä.

"He menivät naimisiin heti yliopiston jälkeen, se oli aikamoinen skandaali." Kimberlyn silmät syttyvät hänen innostuessaan paljastamaan minulle mehevän tarinan jota en ole aiemmin kuullut. "Ilmeisesti Maxin oli tarkoitus naida joku toinen, joku nainen jonka perhe oli läheinen Maxin perheen kanssa. Se oli käytännössä bisnesdiili. Maxin isä oli rikas ja vanhanaikainen, mä luulen että sen vuoksi Max on niin kusipää. Denise oli murtunut kun Max kertoi suunnitelmastaan viedä se toinen nainen vihille", Kimberly kertoo aivan kuin hän olisi itse ollut paikalla. Hän juo kulauksen vettään ennen kuin jatkaa.

After 3 (Larry Stylinson) suomeksiWhere stories live. Discover now