Luku 45:

2.4K 127 52
                                    


~~

En pysty nukkumaan. Olen yrittänyt sulkea silmäni ja työntää muun maailman ulkopuolelle, jättää taakseni kaaoksen ja sotkuisen rakkauselämäni aiheuttaman stressin mutta en voi. Se on mahdotonta. On mahdotonta taistella sitä magneettista vetovoimaa vastaan joka vetää minua Harryn huoneeseen. Hän käyttäytyy niin etäisesti ja minun on saatava tietää mistä se johtuu. Minun on saatava tietää johtuuko se jostain mitä minä tein, tai mitä en tehnyt. Haluan tietää oliko sillä jotain tekemistä Sashan ja hänen pikkuisen kultaisen mekkonsa kanssa, vai onko Harry vain menettänyt kiinnostuksensa minua kohtaan.

Minun on saatava tietää.

Epäröiden kiipeän pois sängystä ja laitan yölampun päälle. Niin hiljaa kuin mahdollista hiivin varpaillani käytävän päähän ja käännän hitaasti vierashuoneen oven kahvaa. Ovi aukeaa narahtaen hiljaa ja olen yllättynyt nähdessäni että Harrynkin yölamppu on päällä ja sänky on tyhjä. Kasa mustia lakanoita ja peittoja on työnnetty sängyn päähän ja Harry ei ole huoneessa.

Sydämeni hakkaa siitä mahdollisuudesta että Harry olisi lähtenyt Seattlesta ja mennyt takaisin kotiin- hänen kotiinsa. Tiedän että asiat ovat kiusallisia meidän välillämme mutta meidän pitäisi pystyä puhumaan siitä mitä Harryn mielessä liikkuu. Katselen ympärilleni huoneessa ja helpotuksekseni huomaan Harryn laukun edelleen lattialla. 

Rakastan niitä muutoksia mitä olen pystynyt näkemään Harryssä näiden muutaman tunnin aikana. Hän on ollut kohteliaampi, rauhallisempi ja hän oikeasti pyysi minulta anteeksi ilman että minun täytyi laittaa sanoja hänen suuhunsa. Siitä huolimatta että juuri nyt hän käyttäytyy kylmästi ja etäisesti, hän on selvästi muuttunut tämän viikon akana ja meidän eromme on vaikuttanut häneen positiivisesti.

Kävelen hiljaa käytävällä etsien Harrya. Hän on jossain täällä talossa. Talo on pimeä, ainoa valo tulee pienistä yövaloista joita on pitkin käytävää lattian vieressä. Vessat, olohuone ja keittiö ovat tyhjiä enkä kuule mitään ääntä yläkerrasta. Mutta hänen on pakko olla yläkerrassa, ehkä hän on kirjastossa?

Pidän sormeni ristissä etten herättäisi ketään etsinnöissäni. Juuri kun suljen oven pimeään ja tyhjään kirjastoon, näen pienen valonsäteen käytävän päässä olevan oven alta. Sen lyhyen viikon aikana kun olen ollut täällä, en ole koskaan käynyt tässä osassa taloa. Epäilen että täällä ovat ne huoneet joissa Christian viettää monta tuntia päivässä, teatterihuone ja kuntosali.

Ovi ei ole lukossa ja työnnän sen helposti auki. Hetkeksi huolestun siitä että ehkä se on sittenkin Christian jonka löydän huoneesta. Se olisi uskomattoman kiusallista ja rukoilen ettei niin käy.

Kaikki huoneen neljä seinää ovat täynnä peilejä lattiasta kattoon ja huone on täynnä uhkaavan näköisiä kuntolaitteita, joista tunnistan vain juoksumaton. Useat erilaiset painot peittävät kaukaisimman seinän ja patjat peittävät suurimman osan lattiasta. Katseeni siirtyy peilien peittämille seinille ja sisälmykseni tuntuvat sulavan. Harry, neljä Harrya, heijastuu peiliin. Hän on ilman paitaa ja hän liikkuu aggressiivisen nopein liikkein. Hänen kätensä ovat kääritty siihen samaan mustaan teippiin mitä Christianilla on aina käsissään.

Harry on kääntynyt selkä minuun päin. Näen miten hänen kovat lihaksensa liikkuvat hänen ihonsa alla kun hän nostaa jalkaansa potkaistakseen suurta mustaa nyrkkeilysäkkiä joka roikkuu katosta. Seuraavaksi hän iskee sitä nyrkillään ja siitä kuuluu kova tömähdys ja hän toistaa liikkeen toisella nyrkillään. Katson kun hän toistaa liikkeitään uudelleen ja uudelleen. Hän näyttää niin vihaiselta, ja kuumalta, ja hikiseltä, enkä pysty ajattelemaan selkeästi kun näen hänen hakkaavan säkkiä.

After 3 (Larry Stylinson) suomeksiWhere stories live. Discover now