Deel 63

529 30 24
                                    

VOORDAT IK BEGIN.

Wil ik even iemand promoten. Ze heeft jullie smeekbeden echt heel erg nodig. Het gaat over bekdicht_vermeld een gebruiker
Ze lijd aan een vreselijke ziekte, namelijk kanker. De dokters hebben tegen haar gezegd dat ze nog maar een jaar te leven heeft. Maar het lot ligt in Allah's handen. Jullie kunnen met jullie ad3yaah In'Sha'Allah iets veranderen.. ze heeft ook een boek genaamd Waarom ik? Het boek is waargebeurd en gaat over haar. Ze zou het echt waarderen als je even de tijd neemt om haar boek te lezen. Ik zelf heb echt gehuild het is echt mooi Ma'Sha'Allah😍
Moge Allah swt je genezen en je familieleden, vrienden etc veel sabr schenken. Asalluh Allah al 'aziem rabbil 'arshil 'aziem ana yashfiak. Vergeet haar zeker niet in jullie adعyaah.

Dit is haar profiel

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Dit is haar profiel. Volg haar zeker😍

 Volg haar zeker😍

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

En dit is haar boek, lees hem zeker

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

En dit is haar boek, lees hem zeker


POV LINA

Ik werd wakker, door mijn wekker, naast mijn lieve vader en gaf hem een kus op zijn  voorhoofd. Ik stond op want ik had mijn wekker gezet voor Fajr (1 van de 5 verplichte gebeden) ik poetste mijn tanden en deed de woedoew. Ik liep weer terug naar mijn vaders kamer om hem ook wakker te maken. "Baba het is tijd voor het Fajr gebed" schudde ik hem rustig wakker. Hij werd niet wakker dus ik sprankelde wat water op zijn gezicht. Hij werd wakker en keek me woedend aan "Wat maak je me wakker?" Zei hij boos. "We moeten bidden" zei ik zachtjes terug."Oke, GA NU WEG VAN MIJ" Riep hij boos ik schrok van zijn uitbarsting. Hij deed een jaar lang alsof hij dood was, komt hij terug en dan doet hij meteen zo?

Ik liep naar Foudel's kamer en maakte hem rustig wakker. Gelukkig werd hij wel gewoon rustig wakker... "kom, gaan we samen bidden?" Vroeg ik. Hij knikte en ook hij verrichte de woedoew. Ik rolde alvast 2 gebedskleedjes en rolde ze achterelkaar uit. Ik deed zelf een 'abaya (soort lange jurk)  aan, en pakte een Qamis voor Foudel en legde het alvast voor hem neer. Zelf deed ik ook nog een hoofddoek aan en zei ik een dua.

Foudel deed zijn Qamis aan en bedankte mij nog even. Hij stond voor mij en leidde het gebed. Ik probeerde met volle khusoo' te bidden (concentratie, dus dat je in het gebed nergens anders aan denkt dan allah swt, maar het is wel heel moeilijk. De profeet Mohammed (saws) zei: niemand kan met volle Khusou' bidden, maar toen zei Ali (RA) Mij lukt het wel de profeet geloofde het niet, en Ali bewijste het en de profeet vroeg toen "heb je met volle khusou' gebeden?" Waarop hij zei "ja oh profeet van Allah") 

"AsalamaAAlaykoum wa rahamat Allah, AsalamaAAlaykoum wa rahnat Allah" eindigde ik het gebed. Ik deed nog samen met Foudel nog een paar smeekbeden.

"Foudel, baba wilt niet bidden" zei ik zachtjes. "Ja ik hoorde was half wakker" zei hij zacht. Foudel ging naar zijn kamer en ik ging weer met mijn vader slapen.

POV FOUDEL

Nadat ik heb gebeden kon ik niet meer slapen en lag ik maar stil in bed te denken aan mijn ouders...

1 uur later vond ik het wel genoeg en ben ik naar beneden gegaan om ontbijt te maken,ik kan dat😏😌 Mijn vader kwam beneden en ik liep naar hem toe om hem een kus te geven "saba7 Al ghair baba" zei ik, maar voordat mijn lippen zijn voorhoofd raakte, gaf hij me opeens een 3ayeck harde klap. Wjw niet normaal gwn. "VOED JE ZUSJE GOED OP" Riep hij opeens. Lina? Wat heeft zij gedaan "wat heeft ze dan gedaan, en als ZIJ wat heeft gedaan waarom sla je MIJ dan?" Vroeg ik, met de nadruk op Zij en Mij. Hij begon me opeens overal te slaan. Ik kon alleen maar tegenhouden, wat niet goed lukte, aangezien het me vader is dus kan ik niet terug slaan.

Ik hoorde hoe Lina de trap af rende, en ons geschrokken aankeek. "B..baba wat is er aan de hand?" Vroeg ze stotterend. Hij mij losgelaten en liep meteen haar kant op. Haar ogen werden groot en ze keek hem bang aan... Hij gaf haar een harde duw, waardoor ze meteen op de grond viel met haar hoofd op het puntje van de GLAZEN tafel. Auch. Ik liep snel naar haar toe en hield haar hoofd goed vast, die helemaal aan het bloeden was. Ik liep weg om verband te pakken, en met hem te praten. "Wat heeft ze gedaan?!" Fluisterde ik naar mijn vader. Hij negeerde me. Ik liep weg, dat betekent niet dat ik het hierbij laat, ik ging namelijk weg om Lina.

Ik kwam weer terug met wat verband en deed die goed om haar hoofd. Ik liet haar opstaan en bracht haar naar mijn kamer. Ze ging liggen op mijn bed en deed de deken om haar heen "Waarom deed hij dat?" Vraagt ze huilend. 💔💔💔 . Ik kwam bij haar zitten en haalde de deken van haar gezicht af. En ik ga bij haar ligge, ik laar hoofd tegen me aan. "HIJ HEEFT ONS EEN JAAR ALLEEN GELATEN EN DIT IS WAT HIJ DOET" Riep ze. Ik susde haar. "Hij werd opeens boos op mij en zei dat ik jou beter moest opvoeden, dus dat betekent dat je iets hebt gedaan?" Zei ik en keek haar afwachtend aan, "Maar ik heb niks gedaan" zei ze huilend. Opeens kwam mijn vader boos binnen "GA WEG EN KOM MORGEN PAS TERUG!" Riep hij opeens, mijn ogen werder groot "Baba je bent mijn vader ik kan je moeilijk tegenspreken maar je bent er pas Lina was er helemaal kapot van toen je weg was!" Riep ik boos. "GAAAA" Riep hij nu heel kwaad "kom" zei ik boos tegen Lina. Ze knikte en stond en ging naar kamer. Snel volgde ik haar. Ze pakte boos en huilend haar spullen in haar koffer. "Lina alsjeblieft kijk even naar me" huilde ik. Ze draaide zich om en ik nam haar in een knuffel. "Ik wil hier nooit terugkomen" fluisterde ze huilend.

Ik liep met haar naar de auto. "Waar gaan we heen?" Vroeg ze. "Pf Lina, ik weet het echt niet" zei ik zuchtend, terwijl ik me hoofd op het stuur zet. Ik kijk naar ons huis. Nu gaan we gewoon weg! Me vader doet opeens de voordeur open "GA WEG!" Riep hij hard. Ik hoorde Lina zachtjes snikken💔 "kunnen we alsjeblieft naar Amira? " vraagt ze zachtjes. Ik knik en begin te rijden naar haar huis. Amira woont alleen, omdat haar ouders haar niet wilde nadat ze bekeerde naar de Islam...

We waren aangekomen en we stapte uit en liepen naar haar voordeur. Ik drukte op de bel. En niet veel later ging de deur open "Salama3alykoum Amira kunnen we hier alsjeblieft even blijven slapen?" Vraagt Lina en kijkt haar smekend aan. "Ja tuurlijk, kom snel binnen maar  dan gaan jullie me wel alles vertelen" zei ze bezorgd. "Dank je wollah dank je" riep Lina en gaf haar een knuffel en een kus. Ik twijfelde hoe ik haar moest bedanken. "Shoekran Amira, ik weet niet hoe ik je moet bedanken " zei ik menend "is niks" wuifde ze weg. Ik pakte de 2 kleine koffers en legde die op de grond in de woonkamer.

"Vertel wat is er aan de hand" vroeg Amira. We zaten met z'n allen op de bank. Meteen na die vraag begon Lina te huilen. Ik sloeg mijn arm om haar heen en sussde haar. Nadat Lina rustig werd vertelde ze het verhaal "en nu zijn we hier" eindigde Lina het verhaal. Meteen erna sloeg ze haar hand voor haar mond "Nee" fluisterde ze met tranen in haar ogen. Ze knuffelde Lina en ik hoorde hun allebei zachtjes huilen.

MORGEN SCHOOL😢💔😭 IK HEB ECHT GEEN ZIN. EN WATTPAD DOET ZO IRRITANT WJW IK DENK DAT IEDEREEN HET PROBLEEM WEL HEEFT MAAF IS ECHT IRRITANT!

Kijk trouwens naar 0% alcohol, ik volg het al een tijdje en het is echt leuk  (omslag, maar het is wel afl 10)


Ik kan niet meer!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu