Deel 21

736 58 15
                                    

"Hahahah, nee grapje kom eens. Ik wil met je praten" vroeg ik. Foudel kwam op me bed zitten "nou vertel" zei hij "uhh nou, ik heb besloten om vandaag een hoofddoek te gaan dragen!" Zei ik blij. Hij keek me trots aan. En hij gaf me een groooote knuffel "ik ben trots op je! Nou snel doe je kleren aan, dan kunne we naar winkel gaan!" Zei hij. Ik glimlachte naar hem, en gaf hem een snelle kus op zijn wang. En hij ging de kamer uit.

Ik kleedde me in in een: een lange zwarte rok, een witte trui en sportschoenen.

Ik en Foudel liepen naar de winkel waar we heeeeeel wat hoofddoekjes zagen, we kochten ze en betaalden. En we gingen naar een restaurant. En OMG niet om op te scheppen, maar ik zie er wel 👌 uit😂😍.

 En OMG niet om op te scheppen, maar ik zie er wel 👌 uit😂😍

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Dit is ook vanaf nu Lina, die oude foto moet je even vergeten❤️)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


(Dit is ook vanaf nu Lina, die oude foto moet je even vergeten❤️)

We liepen het restaurant uit, en gingen naar de winkel om boodschappen te doen. Bij de ingang waren er heeeeeeeel wat jongens. Eentje is naar ne toe gelopen "hoer, slet, kehba. Je gaat iedere keer weer met iemand anders in bed!!" Zei iemand tegen me????!, ik rook de vieze geur van drank!

De jongen zag er opzicht wel "oké " uit. Maar toen ik nog beter keek zag ik ADAM!!!!! Ik begon te huilen, HIJ WEET DAT HET FUCKING GEVOELIG LIGT BIJ MIJ, IK HAAT HEM!!!! "WTF ADAM, JE WEET DAT ZE IS VERKRACHT!!! EN JE DOET DIT ALLEEN MAAR OMDAT ZE JE NIET VERGAF. EN NU LOOP JIJ HET SLACHTOFFER UIT TE HANGEN TERWIJL JIJ HAAR GISTER HEBT GESLAGEN, HET IS EEN MEISJE!!!!!" Zei Foudel kwaad, ik hou van hem❤️.

Alle jongens die daar stonden kwamen er bij staan. Ze keken Adam vies aan "kifesh, ze is verkracht??" Zei een jongen "ja" zei Foudel terug, terwijl zijn ogen vuur spuwden op Adam. Adam was alleen maar stil. En toen kwam hij op Foudel afrennen, en hem te slaan. Maar hij sloeg hem terug, en toen kwamen er politie's. Bij a iedereen die er net aan het toekijken waren, haalden hun nu uit elkaar. Ja nu wel he, lekker schijnheilig alleen maar als de politie komt hè?!!






Sorry kort deeltje, maar dut was alleen een vervolg op die vorige hoofdstuk, want mijn vriendin betuly2004 had hem perongeluk gepubliceerd. Maar Ze wit niet dat ik nog niet klaar was. Dus ik probeerde hem te bewerken, wat niet lukte😕. En toen probeerde ik hem te ontpubliceren dat deel, wat wel lukte☺️, maar toen ik weer keek zat hij er weee😑. Maar ja lees zeker haar boek en volg haar alsjeblieft betuly2004 ,
En lees ook het boek van mijn zus
@Nutellalover0031, het boek heet Black magic: het gaat over een meisje genaamd Amira, ze is 20 jaar en ze gaat naar Marokko waar alles mis gaat, en de grootste reden zal Zijn SIHR (zwarte magie) dus zeker lezen, het is een heel leuk en spannend boek. En haar boek is al voltooid dus je kan lekker doorlezen❤️ nou ja doei

Ik kan niet meer!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu