Deel 25

731 48 21
                                    

POV Lina




OMG HIJ HEEFT ZOJUIST DE LIEFDE VOOR MIJ VERKLAARD, IK BEN ZO BLIJ. ik dank Allah swt. Heel erg, voor het geven van zo een man.

Ik hoorde de deur open gaan en Foudel kwam binnen met een Appie zak. We zoudel een film gaan kijken, tot dat Amir's telefoon ging, er stond: Mama inou❤️💋, soooo cuteeeeee😍. We hoorde hem praten, na een aantal minuutjes kwam hij terug "Hey sorry ik moet gaan moet me moeder helpen" zei hij "Owh oke, succes man, doei" zei Foudel "doei" zei hij, en hij gaf mij een knipoog. Ik werd
He-Le-Maal ROOD.




We zaten al een tijdje een Horrorfilm te kijken -Insidious- (wollah zeker een aanrader❤️) Het was zo gezellig samen met mijn broer. "Foudel?" Zei ik. Hij deed de film op pauze "jaa" zei hij lief. Ik zuchtte diep "Ehm weet je.? Ik weet nog wel wat over die dag van Adam enzo." Zij ik. Ik probeerde dit zonder tranen te zeggen. Maar mijn tranen lieten zich al de vrije loop gaan. Hoe durft hij, Adam?! Foudel nam mij in zijn armen, terwijl ik mijn hoofd op zijn gespierde borstkast rustte. "Toen we in de Lounge kwamen, wilde ik wat cola halen. Ik botste toen tegen iemand aan, Adam. Ik liep al snel weg, maar ik hoorde hem mijn naam roepen, ik wilde snel naar jou toe gaan, maar toen zei hij: wacht ik wil sorry zeggen. Ik wist niet wat ik moest zeggen, dus liep ik weg naar jou. Hij pakte me van gisteren vast. Hij vroeg mij of we konden praten, na dat hij me gesmeekt had. Stemde ik toch in. Hij liep met me naar een kamer" ik slikte even "Hij zei tegen mij dat hij me leuk vond, en dat hij gewoon boos was. En jaloers, waarom jaloers? Weet ik ook niet. Na dat hij zijn verhaal had gedaan, stond hij op. Hij pakte wat uit de kast. Ik zag dat hij wat pakte....." Ik moest daarna zo hard huilen. "Foudel, dit is zo erg. Met Hamza was dat ook erg, maar dit is erger. Want dit is iemand die ik goed ken, en een vriend ook nog" zei ik huilend. Foudel nam me nog straker vast, hij liet me los en veegde mijn tranen af. Hij gaf me een kus op mijn voorhoofd. "Wat pakte hij dan?" Vroeg hij lief. Ik slikte de brok in mijn keel weg. "Hij pakte een condoom..." Zei ik huilend "ik herinner me verder niets meer..." Zei ik nog steeds huilend. Ik zag dat de blik van Foudel heel kwaad werd. "Ik ga hem vermoorden, HIJ RAAKT JOU AAN!!!" Riep hij boos. Hij gaf me een stevige knuffel "Het spijt me" zei Foudel zacht, hij wreef over me rug. En Ik groef mijn hoofd in zijn nek.




POV Selma


Oke, het eerste waar ik ober wil vertellen, Is geen Sihr. Maar Amir!!! Hij gaat van iemand horen dat ze vreemd gaat. We gaan het zo geloofwaardig mogelijk maken, gelukkig kennen we wel een paar vrienden van Amir. We gaan nu meteen beginnen.


POV Amir

Ik ben zo blij, met dat van Lina. Ik ben zover in gedachten, totdat mijn telefoon mij uit mijn gedachten haalt. Mijn telefoon gaat over. Op het scherm verschijnt Marouane ahh dat is mijn vriend

#telefoongesprek
(Marouane:M, Amir: A)

A.          Ewa, hoe gaat het?
M.          Hey goed man, maar er is iets ergs gebeurd, zou je even willen komen, achter de appie. Die bij jou zit?
A.            Ja is goed bro, zie je zo
M.          Doei

#Einde telefoongesprek

Heel vaag dit, ik hoop maar dat er niks aan de hand is In'Sha'Allah


~achter de appie~

"Ewa" zeg ik "Fakka" beantwoorde hij terug, we gaven elkaar een box en kletste wat bij. "Maar vertel, wat is er aan de hand?" Vroeg ik hem. "Ehm ja, oké kijk het is best erg. Maar ik zag Lina gister zoenen,met een jongen. Ik heb er zelfs een foto gemaakt. Sterkte broer" zei hij. Op dat moment stortte mijn wereld in. HOE KAN ZE. Zo zie je maar dat alle meisjes HOEREN zij!!!' .
Hij liet mij de foto zien, en het was haar echt. Tfoe en ik maar denken dat ze een goed meisje is. Waarschijnlijk is ze niet verkracht door hem! En is ze zelf gegaaan.
"Thanks bro" zei ik "Sterkte nog, ik wist al vanaf het begin dat ze een hoer was" zei hij. Ik kan maar niet plaatsen wat  Lina heeft gedaan. "Stuur je die foto even naar mij?" Vrieg ik "ja tuurlijk" zei hij, hij stuurde de foto naar me. En we namen afscheid van elkaar.



Ik ben naar Lina toe gegaan, ik sta nu voor haar deur. Ik druk op de bel, ze doet de deur open. "Hey" zegt ze blozend. Tfoe nog blozen ook, bij hoeveel jongens heeft ze dit gedaan? "Hoi" zei ik kortaf "gaat het wel? Kom binnen, ik ben toch alleen thuis" zei ze, weet je ik ga eerst normaal tegen haar doen en dan pas over het onderwerp beginnen. "Ja is goed" zei ik.


Ik liep naar binnen, en zij maakte ne3ne3 thee. Ik zeg eerlijk, ze maakt het wel echt lekker. "Zo wat is de reden van je bezoek?" Vroeg ze bezorgd "denk je dat ik niet weet waar je mee bezig bent, hoer" schreeuwde ik boos. "Hoe bedoel je?" Zei ze bijna huilend. Maar ja dat boeit mij helemaal niks. "Wat hoe bedoel je? Je weet echt wel wat ik bedoel" zei ik kwaad. Haar onderlip begon te trillen, een paar tranen vielen naar beneden. "Wollah ik weet niet waar je het over hebt" zei ze huilend. "Vertel me het dan.." Vervolgde ze me. Ik liet haar de foto zien "En jij gelooft dit? Ik had beter van je verwacht." Zei ze. Ze heeft wel gelijk man, ik heb geen eens bewijs, en ik geloof hem. "Ik heb het echt niet gedaan, Wollah met me hand op quran" zegt ze "Sorry ik had hem niet moeten geloven" zeg ik, en beschaamd kijk ik naar beneden. "Wie heeft dit aan je laten zien. Maar je moet me geloven Wollah, ik heb nog nooit iets met een jongen gehad. Laat staan zoenen" zei ze. Ik voel me echt slecht nu, ik bedoel ik ken Lina en dan nog die ik zo! Ik ga hem echt niet laten
Die Marouane! "Het was Marouane, en het spijt me ik had je moeten geloven" zei ik, ze keek me glimlachend aan. Ik gaf haar een stevige knuffel, terwijl zij haar hoofd op mijn borstkast rustte. "OMG sorry dit us eigenlijk Haram" zei ze beschaamd. Daarom  hou ik van haar, ze kent het woord schaamte "haha het geeft niks" zei ik lachend. Ik gaf haar een snelle kus op haar voorhoofd "Sorry Lina, maar ik moet gaan" zei ik, ze keek teleurgesteld naar beneden "Owh oke, maar Amir je gelooft me toch echt?" Vroeg ze onzeker "natuurlijk geloof ik je, en jij word mijn vrouwtje In'Sha'Allah❤️zei ik "In'Sha'Allah❤️" zei ze zachtjes



Soo dat was weer een deel van 1777 woorden. Ik hou van jullie❤️😍😘💋

Ik kan niet meer!Where stories live. Discover now