Deel 47

712 43 51
                                    




POV Amira

Foudel wilde me wat vertellen, ik ben best zenuwachtig..... Want ik denk dat ik al weet waar het over gaat! Hij liet een diepe zucht horen"Amira ik vind je al een tijdje, nee niks laat maar..." Zei hij snel. Ik schrok van wat hij zei... De hele rit was het stil, ik durfde ook helemaal niks te zeggen.

POV Foudel

Ik durfde helemaal niks te zeggen! Ik moet het haar wel snel vertellen, want ja anders ga ik misschien wel iets haram's doen. En ja dat wil ik natuurlijk niet.


POV Amir


Ik kreeg net een heeel erg telefoontje van Chaima..... Hoe ga ik dit aan Lina vertellen?! Ze gaat kapot! Maar toch ik MOET dit vertellen...
"Lina?" Vraag ik zacht. Ze kijkt me vragend maar ook geschrokken aan. "M..Marouane ligt in het ziekenhuis.." Zeg ik zacht. Haar ogen worden groot en ze schud hevig haar hoofd "nee dat kan niet, je liegt!" Bleef ze roepen. Ik schudde mijn hoofd "Nee sorry" zei ik zacht en medelijdend. Ze barstte in tranen uit "Alhamdoullilah!" Riep ze opeens? "Hoezo?" Vroeg ik een beetje verward. "Misschien was er wel wat ergs gebeurd. En we zeggen allemaal wel 'Alhamdoullilah ten alle tijden' maar als er iemand dood gaat dan? Snap je wat ik duidelijk probeer te maken?" Zegt ze met vochtige ogen. Ik knikte. Ze laat weer heel veel tranen vallen, ik kijk haar medelijdend aan.

Ik loop naar haar toe en wil haar een knuffel geven, maar ze stopt me. "Uh weet je nog?" Vraagt ze ongemakkelijk. Ik denk terug aan haar woorden en knik. "Sorry.."

POV Lina

Het is avond en ik en Amir kwamen net van Marouane. Ik heb zo veel ad'yaah gedaan voor hem. Ik dacht de hele tijd aan hem. Maar ik heb mezelf beloofd om niet te huilen.
Chaima wilde daar blijven, het is tenslotte haar broer. De dokters wisten niet wat er aan de hand was, en Chaima wist ook van niets.

Ik ga meteen naar mijn kamer en begon na te denken over van alles en nog wat. Ik dacht aan islam!

Ik wil heel graag In'Sha'Allah een khimaar gaan dragen😍 Mijn gedachtes gaan automatisch naar Amir. Ik ben blij dat ik net met hem heb gepraat, want dit was echt haram! Foudel en Amira zijn ook al terug. Die 2 doen echt zo raar tegen elkaar, ze ontwijken elkaar steeds, en als iemand ze iets vraagt over waarom ze zo doen ontwijken ze die vraag ook? Heeel vaag is dit. Ik ga straks wel met Amira praten In'Sha'Allah. Ik weet natuurlijk al dat die twee elkaar leuk vinden, dus misschien gaat het daar wel over😏

Van Havva heb ik ook al niks van gehoord. Ik probeer haar al de hele dag te bellen, maar ze neemt niet op. Ik vertrouw het niet! Ik heb zo een gevoel dat dat met Havva niet echt is, ze heeft het er nooit over gehad. En het lijkt ook zo nep. Misschien heeft ze het toch gewoon vrijwillig gedaan? Oké Astagfirullah ik twijfel aan mijn eigen vriendin. Als er wat was had ze het heus wel tegen mij gezegd! Toch?

Amira komt de kamer binnen en trekt uitgeput haar hoofddoek uit en ploft neer op het bed. Ik slaap in een bed samen met Amira en Foudel, Amir en Samir slapen in dezelfde kamer, maar in een apart bed.  "Het is heet hè?" Vraag ik. Ze knikt en ze pakt andere kleren en kleed zich om. Ik heb een hemd aan met een kort broekje. Amira is ook al aangekleed ze draagt een hemd met een weide joggingbroek. Ze ploft weer neer op het bed en komt naast me liggen.

"Amiraaaa??" Vraag ik sneaky. "Ja?" Vraagt ze snel. "Oke iedereen heeft het al gezien met dat van Foudel, dus wat is er?!" Vraag ik blij misschien iets te blij. "Hij probeerde me vandaag denk ik te vertellen dat hij me leuk vind!" Zegt ze blozend. Ik kijk haar met grote ogen aan en laat een gil horen. Ik leg snel mijn hand op mijn mond en schrik. Ik heb volgens mij te hard geschreeuwd. "Shttt!" Zegt Amira lachend. Ik lach en we kletsen nog wat. Natuurlijk ben ik nog steeds verdrietig over dat van Marouane. Maar door Amira ben ik dat Alhamdoullilah vergeten. Nou ja vergeten? Meer proberen laten vergeten. Maar ik waardeer het echt, ik hou van haar wollah😍

"Amira ik weet dat dit heel random aankomt, maar ik ben echt blij met jou. Ik vind je echt heel aardig en ben blij dat jij me vriendin bent❤️ Ik weet niet maar met jou is het anders dan met Selma. Met jou kan ik gewoon dingen bespreken die ik met echt niemand kan bespreken. Zelfs dingen die ik niet met Selma kon bespreken toen ik nog met haar vriendinnen was" zeg ik blij en  oprecht. Ze kijkt me lief aan "Awhh😍 ik ook wollah" zegt ze lief.

Nu ook ik het zeg Selma?!! Ik was haar helemaal vergeten! Hoe zou het nu met haar zijn?

POV Selma

Jullie hebben echt al lang al niks van mij gehoord, maar ik en het huis uit. Stiekem! Ik was gewoon te bang voor mijn vader, dus ja. Ik ben naar Putten (een dorpje in Gelderland) gegaan om daar een nieuw leven te starten. Als mijn vader me hier vind dan ben ik DOOD!

Ik ben in een hotel. Heb de afgelopen dagen niet echt 'iets' gedaan. Dus zegmaar haram dingen. Natuurlijk wel een paar maar niet zoveel. Heb er even geen behoeftes aan. Misschien morgen of zo!

POV Samir


"Hoe zit het met Tugba?" Vraagt Foudel die niet van zijn telefoon opkijkt. "Laat is een foto van haar zien, en waar komt ze eigenlijk vandaan, hoe oud is ze eigenlijk?" Vraag hij in een adem door. Ik lach, hier een foto van haar

(Ik weet het ik verander steeds van foto, maar dit is hem)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Ik weet het ik verander steeds van foto, maar dit is hem)

"Ze is een halfbloedje, ze komt uit Marokko en Turkije. En ze is 17 bijna 18" zeg ik, hij knikt en kijkt me grijnzend aan. "Je vind haar echt leuk hè?" Vraagt hij. Ik knik teleurgesteld, "maar na vandaag denk ik dat ze me nooit meer wil zien en of spreken!" Zeg ik boos.

Flashback

"Praat" zegt ze. "Kijk dat meisje met wie ik was was mijn zusjes vriendin..." Ik wilde nog verder praten, maar mijn telefoon ging en het was Lina die me belde! Dus ze had natuurlijk al vermoedens, Lina kwam met het nieuws van Marouane. En ik zei tegen haar "saff ik kom er meteen aan" en ik ging meteen weg, zonder iets tegen haar te zeggen.

Einde Flashback

"Dat is dus wat er is gebeurd!" Zei ik zacht. Hij keek me medelijdend aan. "Broer het komt wel goed!" Moedigde hij me aan.

Maar diep van binnen wisten we allebei dat dat niet zo was!

POV Havva


Bijna, bijna en me moeder had me betrapt! Ik voel me zo schuldig, wat moet ik doen?! De beste oplossing lijkt voor mij om gewoon te trouwen, maar ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan! En daarbij weet ik ook niet of
Imad dat ook wel wil! Wat moet ik toch doen???!!!







Asalama3alykom wa Rahmat Allah wa Barakatou❤️ Eid moubarak, maak er morgen een leuke dag van. En In'Sha'Allah komt alles goed😍❤️ Maak zeker ad3yaah voor mensen enzo❤️ En ik hoop dat morgen de leukste Eid word In'Sha'Allah❤️

Ik heb trouwens zo een leuk einde in mijn hoofd, maar dat moet dan nog even wachten......

Ma'asalama❤️😍

Ik kan niet meer!Where stories live. Discover now