Deel 46

704 51 88
                                    





POV Samir


Ik kijk Tugba ongelovig aan, en ik laat snel Lina's arm los "Dit is niet wat je denkt" riep ik meteen voordat ze wat kon zeggen. "OO JA WAT IS HET DAN??!!! IK KON HET TOCH GOED ZIEN EN HOREN?!! OF WIL JE BEWEREN DAT IK GEK AAN HET WORDEN BEN!?" Riep ze hard. Lina keek me aan zo van: mag ik het haar vertellen? Ik knikte naar haar.

"Uhm...Samir is niet zwanger van mij, maar zijn zusje.." Zei Lina zacht. "WAT NOG ERGER!" Riep ze huilend en ze rende weg???? "Nog erger?" Fluisterde ik verward. "Ik denk dat ik het verkeerd heb gezegd, waarschijnlijk denkt ze dat jij je zusje zwanger hebt gemaakt" fluistert Lina in shock en schuldig. "Sorry" zei ze. Ik schudde mijn hoofd "geeft niks, ik praat wel met haar" ik stond net op het punt weg te gaan, maar Lina riep me terug. "Uhh ik weet de weg niet.." Zei ze ongemakkelijk. "Oh ja" zei ik glimlachend en liep met haar naar de supermarkt. Daar aangekomen kocht ze Cola, Chips, en Chocola. En toen bracht ik haar naar huis. Ik ga Tugba meteen bellen!


POV Imad


"NEE NEE DAT KAN NIET WALLAHI NEEEE ASTAGFIRULLAHILAZIEM YA ALLAH WAT HEB IK GEDAAN??!!!!" Riep ik huilend en heeel schuldig. IK BEN EEN SCHANDE!!! Havva keek me huilend aan. Ze huilde zo hard! Maar voor haar is het ook het ergst, zij is zwanger ik kan het nog ontkennen maar de baby zit in haar buik!

We hoorde een sleutel. Snel veegde ik mijn tranen weg en Havva die van haar. Gelukkig kon je bijna niks zien. Een bezorgde moeder kwam binnen. Toen ze mij zag zitten veranderde haar blik van bezorgd naar heel maar dan ook echt hééééél erg boos!!! "WIE JIJ BEN??!" Riep ze kwaad. "Ana Imad (ik ben Imad) wa ana sahib Samir (en ik ben Samir's vriend)"

(Nogmaals ik ben NIET Marokkaans, dus ik weet niet of dit goed was, maar Dit is het dialect dat ik spreek en ik denk dat het hetzelfde is, maar als het fout is zeg het dan!!)

Ze knikte en keek toen van mij naar Havva "Wat deed je met hem?" Vroeg ze. "Ehh shoufi al shajar (kijk naar de bomen)" zegt Havva opeens. In mijn hoofd geef ik mezelf een facepalm. Echt een heeeeellleee slechte leugenaar!! "We deden niks ik kwam voor Samir" zei ik snel. "En wat dat geschreeuw was dan?" Vroeg ze, maar deze keer kalm. "Uhm ze vertelde me dat ze zwanger was, en ik vond het erg dat ze haar toch hadden aangeraakt" loog ik. "Ahh inta Imad (jij bent Imad) jij had hun geholpen toch?" Vroeg ze blij. Ik knikte glimlachend "shoekran😍 (dank je) riep ze terwijl ze me een knuffel gaf "3afouane" (alsjeblieft)

We gingen een beetje kletsen en na een tijdje ging ik weg.

POV Lina


Ik kwam thuis aan "Ik ben er!" Riep ik door het huis. Ik kreeg geen reactie? Ik liep naar de woonkamer en zag Amir Tv kijken, waarschijnlijk had hij me niet gehoord want hij zat helemaal in de Tv. Ik moest lachen en kwam naast hem zitten. "Hey" zei ik. "Hoi" zei hij ongëinstreseerd.  Hij zat te veel in de Tv. Ik moest lachen en gaf hem de zak waar het eten in zat.

Hij gunde me geen blik en praatte niet met me. "Is er iets?" Vroeg hij na een tijdje, want ik moest de hele tijd lachen. Hij zat te veel in de Tv. "Nee?" Zei ik. Hij knikte ik had trouwens dit aan, maar zonder die zonnebril

 Hij knikte ik had trouwens dit aan, maar zonder die zonnebril

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ik kan niet meer!Where stories live. Discover now