DEEL 59

462 28 14
                                    



POV Amir

Kwaad kijk ik haar aan "LINA WE VERTELLEN DIT NU AAN FOUDEL!" Riep ik hard. Ze keek me bang aan "Maar hij vertelde me dat als ik het aan iemand vertel hij diegene iets aan gaat doen en jij weet het en..." Verder kwam ze niet, want het enige wat ik toen hoorde was Lina die aan het huilen was. "Het was zo eng!" Fluisterde ze door haar tranen heen. Meteen nam ik haar in mijn armen "Het komt goed!" Fluisterde ik zachtjes in haar oor. Ze begon steeds harder te huilen "stil maar hbiba" sus ik haar zachtjes. Na een tijdje is ze helemaal stil, ik kijk haar mooie gezichtje en zie dat ze in mijn armen in slaap is gevallen. Rustig til ik haar op en leg haar in het ziekenhuisbed. Ik pak het dekentje en stop haar goed in. Ik probeer het zo rustig mogelijk te doen, omdat ze natuurlijk nog steeds heel veel pijn zal hebben. Als ik haar helemaal goed heb gelegd druk ik een zacht kusje op haar wang.

POV Amira


Awkward.... Ik loop nu met Foudel naar zijn auto. "Waar moet ik je heen brengen?" Vraagt hij "naar de *****" zei ik glimlachend "wat ga je daar dan doen?" Vroeg hij me "ik ga daar In'Sha'Allah Arabische les volgen" zei ik zachtjes. Hij keek me glimlachend aan "Ma'Sha'Allah en heel veel succes" zei hij terwijl hij de auto starten. Onderweg hebben we een klein beetje gepraat.

We waren aangekomen, voordat ik de auto uitstapte draaide ik me om naar Foudel "Foudel is het haram als ik nu met jou ga trouwen zonder dat iemand het uit mijn familie weet?" Vroeg ik zachtjes. Hij keek geschrokken mijn kant op "ik.. Amira je moet niet meteen vragen of het haram is! Maar het is sws gewoon niet goed" zei hij terwijl hij me diep in mijn ogen aankeek "Foudel ik probeer al zo lang contact met ze te zoeken, maar ze willen me niet!" Zei ik huilend. Hij veegde rustig met zijn hand mijn tranen weg "Oke morgen gaan we In'Sha'Allah jou ouders zoeken" zei hij lief. Ik keek hem met glinsterende ogen aan, en ik sprong in zijn armen hij knuffelde me heel stevig terug. "Dank je, dank je wollah heel erg bedankt" riep ik blij. Een grote glimlach verscheen er op zijn gezicht en hij gaf me een kus op mijn voorhoofd. "Yallah ga nu maar snel naar binnen" lachte hij. Ik glimlachte naar hem en  liep de auto uit, ik zwaaide hem nog snel uit voordat hij de straat uitscheurde.

POV Samir

Thuis aangekomen groette ik mij moeder. "Moet ik helpen?" Vroeg ik mijn moeder in het Turks. Ze schudde haar hoofd dus ging ik maar naar biven. Als mijn kamer vies is hè! Ik loop mijn kamer binnen en kijk tevreden rond, hmm mijn kamer is 'oké'. Ik grinnik zachtjes. Ik

loop Havva's kamer binnen en zie dat ze slaapt met opgedroogde tranen.  Ik ga rustig naast haar zitten en geef haar een niet normaal harde klap.......
























NEEJOHH SIKE

Ik ga rustig naast haar zitten en strijk voorzichtig over haar haar. Tfoeee ZINA! Als ze wakker is ga ik doen alsof ik met haar rustig wil gaan praten maar dan ga ik haar slaan! Denk ik in mezelf hhah! Na een tijdje wordt ze rustig wakker en kijkt ze me bang aan. "Sorry" fluistert ze weer huilend. Ik kijk haar met een rustgevende blik aan "ik wil met je praten" zeg ik lief😈  Ze knikt voorzichtig. "Kom zitten" zeg ik zachtjes. Ze gaat rechtop zetten en ze geeft me meteen een knuffel, ik wil haar van me af duwen maar ja..... Rustig duw ik haar van me af en geef ik haar meteen een klap "VERTEL ME NU MET WIE DEZE *wijzend naar Havva* KEHBA HET BED HEEFT GEDEELD!" Roep ik hard. Ze kijkt me gekwetst aan en begint deze keer hartverscheurend te huilen, het doet me iets? "S..s..sorry, ALSJEBLIEFT VERGEEF ME!" Smeekt ze huilend. "Niet schreeuwen man!" Riep ik geïrriteerd. Ik probeerde te doen alsof het me niks deed, maar eigenlijk deed het me wel een klein beetje pijn. Ze huilde als maar door en steeds harder. Na een tijdje was het opeens stil? Ik keek geschrokken op en zag haar met gesloten ogen liggen, ze was flauwgevallen! Ik raakte wel een beetje in paniek, het is en blijft me zusje! Ik wist niet wat ik moest doen, en ik ga al helemaal geen mond op mond beademing doen! Niet omdat ik boos op haar ben, maar het is gewoon vies! Ik probeerde gewoon te doen wat je in die films ziet. Ik klapte haar hard op haar linker wang en toen haar rechter wang, ik pakte een glas water er gooide die over haar heen. Ze opende geschrokken en vermoeid haar ogen. Opgelucht keek ik haar aan. Ze kreunde zachtjes en masseerde haar hoofd. Ik deed voorzichtig haar handen aan de kant en masseerde haar hoofd. Ik stond op wilde naar me eigen kamer gaan "ga slapen ofzo!" Zei ik zonder gevoel en liep de kamer uit.



POV Imad

Jullie hebben het waarschijnlijk van mijn vroeg gehoord, maar ik ben als vermist opgegeven. Ik ben ongeveer al 2 weken weg van huis! Ik mocht bij een vriend Redouane in Duitsland blijven. Hij praat gewoon Nederlands. Ik heb hem alles al vertelt "eyy dat meisje heet toch Lina en haar broer Foudel?" Vraagt hij. Ik knik. "Ik ken ze denk ik" zegt hij "van waar?" Vraag ik hem vragend. (Lees deel 4 en 5 (ik heb het herschreven en daar komt hij in voor)) "er was zo een jongen, Hamza, en hij had Lina, dus haar broer, wat vrienden en ik hadden haar geholpen" zegt hij "laat is een foto van haar zien" zegt hij. Ik knik en pak me telefoon, ik heb geen Foto's van haar, maar ik heb wel haar insta. Ik pak mijn telefoon en ik typ haar naam op insta

"Ja Dat is haar, Ze is wel echt veranderd" zegt hij terwijl hij inzoomt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ja Dat is haar, Ze is wel echt veranderd" zegt hij terwijl hij inzoomt.

*

POV Lina

~1 WEEK LATER~

Ik word rustig wakker en ik kijk rustig om me heen. Vandaag mag ik eindelijk weg! Ik moet wel in een rolstoel zitten, maar Alhamdoullilah. Amir komt de kamer binnen. "Ewaaa" roep ik enthousiast. "Heeyyy" zegt hij terug met een meisjesstem. Ik moest lachen en keek hem blij aan "VANDAAG MAG IK WEG!" Roep ik blij. Hij moest lachen en knikt "Foudel komt je zo halen, en ik heb hier je kleren" zegt hij terwijl hij me een zakje met kleren overhandigt "dank je" zeg ik glimlachend. "Geen dank, ga maar douchen" zegt hij, ik knik. Hij staat op en loopt naar me toe, hij slaat zijn arm om me heen en ik hou hem stevig vast en we lopen naar de badkamer. Hij laat me voorzichtig los "Als je hulp nodig hebt dan uhh... Laat maar" zegt hij en hij wordt helemaal rood. Ik lach zachtjes "dan haal ik wel een zuster" zegt hij zacht.




POV Amir



Jullie weten niet hoe ik eruit zie. Nou goed hier even een korte beschrijving
-ik ben lang
-heb krullen
-licht getint
-bruine ogen
-volle lippen
En ja dat was het denk ik wel, wacht even ik ga izjen foto van mezelf zoeken

(Eey iemand zoek foto voor mij pleassss)




Salam OMGGG IK VOEL ME NIET NORMAAL SCHULDIGGG SORRY WILLAH SORRY IK HAD GEWOON ECHT GEEN INSPIRATIE EN SCHOOL KILT MIJ 4,6 VOOR WISKINDE GEWOON UGHHH, NOSMAALS SORRY
Volg Nouhayla

Ik kan niet meer!Where stories live. Discover now