Deel 21

791 59 21
                                    

Pov Adam

Shit man! Ik heb haar geslagen, wat bezielde mij??!! Uhhhhh! Ik ben dood als Foudel dit hoort😓. Op dat moment kwam Foudel binnen!

Hij keek me kwaad aan, en terecht! "Wat denk jij?! Me zusje slaan?" Zei hij kwaad. Ik zit echt in de shit man, ik zag vanuit mijn ooghoek Amira me geschrokken aankijken en Amir me met een blik vol walging! Ya Allah wat heb ik gedaan? Een MEISJE slaan wat bezield mij, en het is ook nog eens Haram. En ik heb haar geen eens zacht geslagen. Ik hen haar echt hard geslagen, met al mijn kracht!

"Nou geef dan antwoord?" Zei Foudel nog steeds kwaad "ik..ik.. Was gewoon boos dat ze me niet vergaf e..en..." Zei ik stamelend. Ik ben niet bang voor Foudel, ik bedoel hij is mijn vriend . Maar als het om familie gaat, dan breekt hij je letterlijk! "Dus als jij je wil niet krijgt ga je haar slaan!!! HET IS EEN MEISJE, EN IK SNAP WEL DAT ZE JE NIET SNEL VERGEEFT JE GELOOFDE HAAT NIET EN DEED HARD TEGEN HAAR. GA WEG YALLAH UIT MIJN OGEN!!!!" Zei hij kwaad "ik heb echt spijt man, sorry vergeef me alsjeblieft?!" Zei ik. Hij keek me afkeurend aan "haar wang he is helemaal rood!" Zei hij. Ik gaf me over, ging naar buiten, en deed de deur met een klap dicht.

Pov Lina

Ik hoorde Foudel hard tegen Adam schreeuwen. Lekker voor hem😈. Ik rende van de trap af naar beneden. En bij de laatste treden viel ik keihard op de grond "Auw" zei ik. Iedereen kwam kijken en begon te lachen

Na uitgelachen te worden. Gingen we naar het ziekenhuis.   ~ln het ziekenhuis~

"Meneer we hebben goed nieuws en slecht nieuws" zei de dokter tegen Foudel "Nou beging maar met het goede nieuws" zei Foudel. Ik hoop dat ze niet dood gaat, In'Sha'Allah "oke het giede nieuws is dat het beter net haar gaat, en de dokters  hebben besloten om de stekker er in te laten, ze heeft nu nog 30% levenskans. Dat is heel wat meer dan hiervoor ze had toen nog 5% overlevingskans" zei de dokter "OMG AL HAMDOULILAH" zei ik blij "En het slechte nieuws is dat ze nog steeds in coma ligt, jullie mogen haar voorlopig niet bezoeken, want ze heeft rust nodig, als jullie willen dat het beter met haar gaat, en dan een grotere kans heeft om te leven" zei  de dokter serieus. IK WAS ZO BLIJ!!!! "Dankjewel," zei ik blij

~thuis~

"Foudel?" Vroeg ik "jaa" zei hij terug "Bedankt, je bent de beste❤️" zei ik lief tegen hem "hoezo?" Vroeg hij lachend  "Nou gewoon met dat van Adam enzo, en gewoon echt alles. Na dat Ramzi" bij de naam Ramzi slikte  ik de brok in mijn keel weg "na zijn dood, was JIJ de gene die me zo veel heeft gesteund, en ik wil je daarvoor echt bedanken, ik hou van je❤️ als het kon was ik allang al met je getrouwd😂" zei ik "Haha, ik ook😂. Maar zo hoort het ook jouw steunen en beschermen. Ik doe alleen maar mijn taak" zei hij. Ik gaf hem een groooote knuffel, en een kus op zijn wang.

"Foudel?" Zei ik terwijl ik een traan wegveegde "ja? Gaat het wel Lina" vroeg hij bezorgd, terwijl hij mijn traan wegveegde "het is gwn papa enzo"  zei ik nog steeds huilend. "Niet huilen oké? En over een paar dagen is zijn begrafenis nog drie dagen" zei hij

Pov Adam

Weet je wat Fuck dat hoertje 'Lina'. UHH gewoon bij haar naam alleen al moet ik kotsen!!! Ik word echt misselijk van haar!!!!!

~in de shishalounge~

Ik ben nu in de lounge van Adam (ik) ik groet een paar boys, en verderop zie ik een paar meisjes schaars gekleed. Ik voel me op een of andere manier erg aangetrokken tot hun. Maar er is een meisje dat me echt opwindend maakte.
Ze droeg een  kort rokje waar je haar slipje in zag en de rok was ook nog eens doorzichtig. Ze droeg een BH waar je gewoon van kan zeggen: "Doe hem dan gwn uit" ik werd erg erg blij van. En wilde graag mijn behoeftes uiten op haar, ik bedoel ze heeft toch geen zelfrespect! Ik heb alleen haar gezicht nog niet  gezien ik tik haar aan, en begin met haar te praten.

"Hey" vroeg ik verleidelijk. Ze draaide zich om, en haar gezicht was zoo mooi😍. "Hoi" zei ze ook verleidelijk terug. Ik begon een praatje met haar, maar heb maar voor de helft geluisterd.  Omdat ik alleen maar bezig was om haar te scannen. Haar lichaam was gewoon👌

"Ik weet niet of je het weet maar dit is mijn Lounge" zei ik tegen haat "Oo, zal ik wat drinken voor je halen" vroeg ze "ja graag" zei ik terug "wat wil je?" Vroeg ze me "uhm doe maar wat sterks en een shisha"  zei ik terug, en ze liep weg.

Even later kwam ze terug met heel wat drank en shisha. Ze zat op mijn schoot, terwijl ik shisha in haar gezicht zat te poffen. Ze keek me verleidelijk en blij aan. Ik begeleide haar naar een kamer. En uitte ja mijn behoeftes op haar. Ik knoopte mijn broek dicht, en kwam de kamer uit.


OMG dat voelde goed. Was er al een tijdje mee gestopt, maar na eindelijk weer eens voelt het gewoon echt weer eens goed. Ik deed dit hiervoor al een tijdje, en gooide ze daarna gewoon weer weg. Gewoon uit lust en niet uit liefde! Ik was er mee gestopt, omdat ik het goede pad  op wilde gaan, maar ja na even volhouden, is het zoals jullie gelezen hebben weer FOUT gegaan. Maar  het voelt goed, dus daar gaat het om. Toch?! Ik ga zo Selma opbellen en sorry tegen haar te zeggen. Want ja ik haat Foudel, en Lina nu ook. En ze heeft Foudel geslagen, en daar ben ik blij me! Al was ik hiervoor echt boos op haar!!!


POV Lina

Ik zit nu mijn bed, Al Nasheed te luisteren van Zain Bikkah " The passing traveller"

(Zeker een aanrader)

"Foudelll" riep ik "jaaa" riep hij terug. "Wil je even komen?" Vroeg ik. "Nee kom jij!" Riep hij terug , (dat is zoooo irritant he, als ik naar iemand wilde gaan was ik al gegaan, daarom roep je die gene) "nee kom jij" riep ik terug "Kom jij gewoon!" Riep hij daar a weer terug. UHHH WAAROM KOMT HIJ NIET, wacht ik weet al wat😏💡"FOUDEL KOM ALSJEBLIEFT SNEL, HELP!!!" riep ik op mijn hardst. Hij kwam op zijn snelt aangerend, en keek me bezirgd aan "wat is er?" Vrieg hij onberijpelijk "wil je het licht voor me uit doen?" Vroeg ik (dat is gewoon echt iets voor mn zus) hij keek me droog aan, maar deed dan nog het licht voor me uit.

Ik kan niet meer!Where stories live. Discover now