Deel 50

683 53 56
                                    



Voor dat ik begin, het spijt me echt zo erg! Ik schaam me niet normaal erg! Sorry echt waar sorry!

POV Lina


Nabra (die vriendin van Chaima) is net weggegaan. Foudel, Amir en Nassim zijn al teruggekomen.

Ik sta in de keuken en ben aan het koken, ik maak Couscous en kip. Alleen ik kan de kip kruiden niet vinden, en ik zou zweren dat ik ze nog net zag! Ik loop naar een ander kamertje waar zakken van de bas zitten. Uit de zak pak ik de kruiden en wilde weer de keuken binnenlopen, maar alweer kreeg ik dat akelige gevoel? Ik voelde me niet goed, ik was bang, en het voelde alsof ik werd aangekeken?! Uit het niets begon ik hard te huilen.

POV Amir

"HAAL CHIPS!" Roept Chaima naar me. Ik zucht diep, maar omdat haar broertje in het ziekenhuis zit ga ik toch. Ik loop naar haar kamer "welke smaak?" Vraag ik haar. "Nee er is al chips hier, bij dat kamertje tegenover de keuken" zegt ze terug. Ik knik en ik loop naar beneden.

Beneden aangekomen hoor ik iemand huilen uit dat kamertje waar ik moet zijn! Het moet Lina zijn, aangezien zij de enige beneden was. Ik ren naar de kamer en ik zie haar hard huilen ze stopt maar niet!

Ik ren naar haar toe en ik neem haar in mijn armen. Ze blijft maar huilen, dus ik duw haar steviger tegen mij aan. Mijn trui is helemaal nat geworden door haar tranen met nog snot plekken en zo, maar dat boeit mij vrij weinig. Ik wrijf over haar rug heen. "Hey wat is er aan de hand?" Vraag ik bezorgd. Ze blijft maar door huilen en ze zegt niks?! Wat is er toch aan de hand? Ik zeg niks, maar hou haar alleen steviger tegen me aan. Haar hoofd rust ze op mijn borstkas, terwijl ze maar door blijft huilen, deze keer iets zachter. Na een tijdje hoor ik haar alleen nog snikken. "Bismillah" fluister ik in haar oor. Ze stikt opeens in haar snot ofzo? Ze probeert adem te halen maar het lukt haar niet, inmiddels is ze al helemaal rood geworden. Ik raak in paniek en weet niet meer wat ik moet doen!

Ik ren naar de keuken en vul snel een glas met water voor haar. Ik ren terug en ik geef haar het water, die ze met mijn hulp leeg drinkt. Niet dat ik mee drink, maar ik hield het glas een beetje voor haar vast. "Alhamdoullilah" zegt ze en ze legt het glas neer. Ze begint te hijgen, en na een tijdje kan ze weer normaal adem te halen. "Gaat het weer?" Vraag ik bezorgd. Ze knikt afwezig. Wat zou er toch aan de hand zijn? Ik vraag het gewoon! "Wat was er aan de hand?" Vraag ik zacht. "Ik, ik weer het niet! Ik voelde me raar, ik was opeens heel bang, en het leek alsof ik werd bekeken. Het was echt raar" snikt ze. Ik trek haar weer in een knuffel.

"Allahu-Akbar Allahu-Akbar..."

(HAHAHHAHA MIJN AZHAN GING OP DIT MOMENT OOK😂❤️, eienlijk geen eens grappig maar oke)

Ging haar telefoon, dat was de Azhan (oproep tot het gebed) Het Asr gebed was begonnen. "Kom dan gaan we samen bidden" zei ik zacht met een glimlachje. Ze glimlachte liefjes terug en knikte, ik pakte haar hand en samen  liepen we naar badkamer om de Whodou (wassing voor het gebed)  te verichten "ga jij maar eerst" zei ik toen we allebei de badkamer in wilde gaan. Ze knikte en ging de badkamer in. Toen ze klaar was ging ik de Whodou verrichten.

Ik pakte twee gebedskleedjes en rolde ze achter elkaar uit. Ik ging voorin staan en zei achter mij. "Allahu-Akbar" zei ik en ik hief mijn handen op.

POV Lina

We waren aan het bidden. In het gebed begon ik te huilen, dit was zo mooi! Tijdens de laatste sujjood (neerknieling) kreeg ik het heel erg benauwd, ik begon te zweten en het werd zwart. "Allahu-Akbar" hoorde ik Amir zeggen, ik probeerde op te staan, maar het lukte niet. Ik voelde dat ik naar de rechterkant zou gaan vallen

(Belangrijk: even tussendoor, dit gebeurde bij mij 2 keer vorige week. Het voelde echt alsof ik dood zou gaan! Weet iemand wat dit is? Ik was echt bang. Ik probeerde ook op te staab, maar dat lukte me voor even niet! Ik viel ook naar me rechterkant! Het was echt eng, weet iemand wat dis is???)

Ik dacht dat ik dood zou gaan??

POV Amir

"Asalama3alykom wa rahmat Allah" zei ik voor de laatste keer. Ik wachtte op Lina die het zelfde zou zeggen, maar ik hoorde niets?! Ik draaide me in een ruk om, (LUISTER NU NAAR DIE NASHEED IN OMSLAG, Als je wil natuurlijk) en ze zat nog steeds in haar sujjood?!! Ik was zo bang geworden, is ze dood?! Ik schudde haar, maar ik voelde haar nog steeds kloppen Alhamdoullilah! 

POV Lina

Ik voelde hoe Amir me schudde, ik probeerde echt omhoog te komen, maar het lukte me niet!

POV Amir

"Foudel, Nassim, Chaima, Amira" riep ik in paniek. Ze kwamen allemaal naar beneden en ze keken me verward aan. Ik wees naar Lina. Foudel was de eerste die naar haar toe rende. "Lina, Lina word wakker!" Schudde hij haar. "Haar hart klopt nog wel" zei hij terwijl hij huilde

POV Foudel

LAAT DIT ALSJEBLIEFT NIET WAAR ZIJN!! Ik begon te huilen, ik kan niet zonder Lina! Ik hou van haar "LINA ALSJEBLIEFT WORD WAKKER IK KAN NIET ZONDER JE" huilde ik, Amir, Chaima, Amira en Nassim begonnen ook te huilen. "MIJN NICHTJE!" Riep Nassim huilend. Amir en Chaima zeiden niks, maar ik zag de pijn in hun ogen. Ik belde snel Samir op zodat hij kan komen! "Lina!" Huilde Amira. Ik huilde het hardst van allemaal, wat logisch is het is me zusje!

POV Samir

Tugba gaf me opeens een knuffel "het spijt me" fluisterde ze tijdens de knuffel. "Geeft niks" zei ik en ik gaf haar een kus op haar voorhoofd. Dit heerlijke moment werd verstoord door mijn telefoon, het was Foudel. "Sorry deze moet ik even nemen" zei ik snel. Ik nam op en hij vertelde me het hele verhaal, mijn ogen werden groot en ik begon te huilen. "NIET LINA!" Riep ik hard door de telefoon. "IK NEEE!" Riep ik hopeloos. Ik deed mijn telefoon uit, en ik verstopte mijn hoofd in mijn handen. Ik hield van haar, als goeie vriend!

"Samir wat is er aan de hand?" Vroeg Tugba bezorgd, ze sloeg een arm om me heen. Ik kon niet praten door dat ik alleen maar zat te huilen. "Lina" zei ik na een tijdje. Tugba haalde haar hand van me schouders en keek me vragend aan. "Wat is er met haar?" Vroeg ze ongeïnteresseerd. Ey deze chick strest mij! Ze ziet toch dat er iets aan de hand is? Ze word zo snel jaloers. "KUN JE ALSJEBLIEFT EENS EEN KEER REKENING MET MIJ HOUDEN, JE WORD ZO SNEL JALOERS! IK HEB JE TOCH AL VERTELD DAT HET EEN VRIENDIN IS VAN MIJN ZUSJE?! EN IK MAG VERDRIETIG ZIJN ALS ZE MISSCHIEN WEL DOOD IS! MAG IK NIET VERDRIETIG ZIJN!" Riep ik huilend, ik kon het niet meer aan en ik stapte mijn vespa op, en liet haar alleen. Ik zag niet meer goed door me tranen, IK HOU VAN HAAR! (Als goede vriend)

POV Lina

Ik hoorde hoe iedereen aan het huilen was, hoe Foudel het ziekenhuis belde ALLES. Ik wilde omhoog komen, ik wilde ze vertellen dat ik leef, MAAR HET LUKTE ME NIET! Ik voelde iemand dichtbij komen. Ik denk Amir, door die parfum. Hij pakte me hand vast en ik hoorde hem huilen "Ik hou van je, ik...." En verder kwam hij niet, wat ik daarna hoorde was hij die hard aan het huilen was! Hartverscheurend dit! "Lina!" Riep iemand die binnenkwam, waarschijnlijk Samir. "Allemaal aan de kant!" Riep iemand, waarschijnlijk die mensen van het ziekenhuis!



POV Adam
(Nasheed mag nu wel uit)

NEEEE, NEEEE LINA NEEE! Ja dit moest gebeuren, ze moest dood gaan! MAAR NIET IN HET GEBED! Dan gaat ze misschien naar het paradijs, Neeeee!!!!



Sorry, SORRY, echt waar SORRYYY❤️Volgende deel komt snel eraan dat beloof ik!!❤️

Ik kan niet meer!Where stories live. Discover now