Deel 57

499 39 25
                                    


KIJK DAT FILMPJE KAPOT ZIELIG IK HEB ME GEWOON ROT GEHUILD!!!!


POV Lina


Nadat ik Amir had gebeld, zat ik zenuwachtig op de bank op hem aan het wachten. Na ongeveer 2 minuten hoor ik de bel gaan, is hij dan zo snel gekomen? Misschien was hij in de buurt, dacht ik bij mezelf.

Ik liep naar de deur een deed hem open waar ik geen Amir zag, maar een pizzabezorger? "Meneer ik heb geen pizza besteld" zei ik onbegrijpelijk. "Het is een cadeautje van iemand" zegt hij grijnzend. Ik knik zacht terwijl ik de pizza aanneem, net dat ik de deur dicht wil doen wordt hij ruw opengemaakt door 2 andere mannen met een bivakmuts  die zo naar binnen rennen. Ik zie nog bet hoe de 'pizzabezorger' mij grijnzend aankeek.

Bang liep ik naar achter, terwijl ze me met  een hete strijkijzer over mijn rug streken "AAAAAAHHHH" riep ik hard. Ze pakte die harde tape en die deden ze voor mijn mond. Ze pakte een stok en begonnen me overal te slaan YA ALLAH HAAL ME HIER UIT! Schreeuwde ik hard, waardoor SubhanAllah de tape viel. Ze begonnen me gezicht te slaan, ze pakte een lucifer en staken er mijn arm mee in brand. Bang keek ik naar mijn arm terwijl ik alleen maar zat te schreeuwen van de pijn "AAAAAAAAHHHH" ze tilden me op naar boven en ze pakte een touw, ze bonden me strak vast aan mijn arm.

~toen kwam Amir, maar dat eten jullie wel~

POV Foudel


Ik was de hele tijd bij Samir, en was net onderweg naar huis toen ik werd gebeld door Amir.

Ik liep dus naar haar toe en ik knuffelde haar voorzichtig terwijl ik haar een kus op haar wang gaf. "Lina?" Vroeg ik toen ze nog steeds niets deed? Ze keek alleen maar voor zich uit. "Hij was hier!" Fluisterde ze "wie was hier?" Vroeg Samir onbegrijpelijk. "Hij was hier!" Zei ze harder. Dit bleef ze steeds herhalen , maar dan steeds harder "HIJ WAS HIER" schreeuwde ze nu huilend. Een paar dokters kwamen geschrokken de kamer in. Ze probeerde haar te kalmeren en na 10 minuten is het ze gelukt "Als ze weer zo een 'aanval' krijgt druk dan op dit rode knopje" zei ze terwijl ze me een rood knopje liet zien. Ik knikte en weg waren ze.

Mijn ogen vulde zich met tranen "dit is allemaal mijn schuld" spookte et steeds door mijn hoofd. Ik zag hoe iedereen haar begroette enzo.

POV Amira

Wie was hier toch?

POV Samir

Wie was hier toch?


POV Foudel


Wie was hier toch?


POV Amir


Wie was hier toch?



POV Lina


Hij was hier!



(SIRRY IK HAD ZIN OM DR TE DOENZ😂😂)

"Ik moet iets vertellen!" Zei ik na een stilte. En zo vertelde ik ze alles, maar ik vertelde dat het er maar een was die binnenkwam! Dus alleen de pizzabezorger en die man die Amir heeft doodgeschoten. Ik vertelde niet wie HIER was!

Laat me vertellen waarom

#Flashback


Ik lag gebroken en huilend op het bed, als ik dacht aan de hele gebeurtenis! Na een tijdje ging de deur open door dezelfde man die mij had geslagen! Amir denkt dat het er maar 1 is, die is nu dood, maar het waren er 2! En die is nu binnen gekomen in mijn kamer. Ik probeerde op het rode knopje te drukken, maar hij pakte heel strak mijn hand vast. Pijnlijk keek ik hem aan "die andere is nu misschien wel dood, maar waag het om mij aan te geven. Want ik zweer het, dan ben je nog lang niet jarig" zei hij en hij keek me grijnzend en dreigend  aan. Bang schudde ik mijn hoofd "Nee?" Vroeg hij me, een zachte 'ja' kwam er uit mijn mond. "Dacht ik al" zei hij terwijl hij me een harde klap verkocht. Huilend keek ik hem aan. "Vertel het aan iemand, en die krijgen met mij te maken!"

Einde Flashback



Dat is dus de reden! Ik moet hier trouwens nog een week zitten, en ik heb gewoon overal pijn. Een dokter liep de kamer in en vroeg ze om weg te gaan. "Mevrouw alstublieft mag ik hier blijven, ik ben haar broer, en thuis is er niemand mijn ouders.." Vroeg hij smekend. "Ja mag hij alstublieft hier blijven?" Smeekte ik nu ook. De dokter keek ons moeilijk en twijfelend aan, maar uiteindelijk stemde hij in. Het bed was ruim genoeg, dus kon Foudel gewoon naast me slapen.

Hij kwam rustig naast me liggen, en stopte me goed in. "Lina, het spijt me dit is allemaal mijn schuld!" Huilde hij. Geschrokken keek ik hem aan "Nee tuurlijk niet, zeg dat nooit, Allah swt wilde dit zo! Dit is allemaal een beproeving!" Zei ik zwak "kifesh beproeving? Hij heeft me alleen maar vernederd (Astagfirullah)" zei Foudel kwaad. Boos keek ik hem aan "HOE BEDOEL JE VERNEDERD?! GEDRAAG JE ALSJEBLIEFT FOUDEL! Je kent toch "Surat al Fajr"?" Vroeg ik, hij knikte. "Wamma itha mabatalhu faqadara AAalyhi rizqahu Fayaqoolu 'Rabee ahanan'"

(Betekenis: wanneer Hij (Allah) hem beproeft met beperkte voorzieningen, dan zegt hij: mijn heer heeft mij vernederd)

"En dat Foudel is precies wat jij nu doet!" Zei ik nu wat zachter. Hij was alleen maar stil en keek voor zich uit. Ik gaf hem een kus op zijn wang "ik ga slapen ben moe" zei ik terwijl ik pijnlijk gaapte. Hij sloeg zijn arm om me heen, terwijl hij me een kus op me wang gaf



Hoi Ik ben sinds Fajr wakker gebleven, en ik heb niks te zegen dus doeiiii, maar BEDANKT VOOR DE ZOVEEL LEZERS, in de vakantie stond ik zelfs op nummer 1!!!! Nu jammer genoeg niet meer, ik sta nu op 921 dacht ik? Maar dat ik mijn eigen schuld, ik gewoon helemaal geen inspiratie SORRY IK HOOP DAT JULLIE MIJ KUNNEN VERGEVEN, EN IK HOU NIET NORMAAL VEEL VAN JULLIE❤️❤️❤️😍😍😍

Ik kan niet meer!Where stories live. Discover now