Deel 53+ Promoten

615 48 32
                                    


Luister naar die nasheed in omslag, VRAAG: Zitten er muziekinstrumenten in die nasheed????

WILLEN JULLIE Douniaax VOLGEN?

WILLEN JULLIE Douniaax  VOLGEN?

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

VOLG HAAR

VOLG HAAR

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

LEES DIT BOEK ZEKER VOLG HAAR STEM EN LEG HEM IN JE LEESLIJST😍😍

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

LEES DIT BOEK ZEKER VOLG HAAR STEM EN LEG HEM IN JE LEESLIJST😍😍

POV Samir

Ik heb Tugba al 2 weken niet gesproken, maar dat boeit me ook niet echt! Als ik zo terug denk naar onze 'relatie' zie ik alleen maar grijs😂

Ik heb niet meer iets te vertellen, of jawel HAVVA!

POV Havva

Imad heeft nog steeds niks van zich laten horen! Ik sluit me helemaal af van de buitenwereld en heb nergens zin in. "Havva je moet toch wel een keer naar beneden komen!" Riep mijn moeder in het Turks. Ik negeerde haar en deed mijn handen op mijn oren. Ik hoorde haar nog zacht zuchten.

Na een tijdje hoorde ik geklop op de deur "wie?" Vroeg ik zacht "je moeder" hoorde ik haar zacht zuchten. "Nee Sila (zo heet die moeder) ik zei toch niet binnen komen, wat betekent dat en wat snap je daar niet aan?!" Riep ik boos. "HAVVA! WAT IS DAT? ZO PRAAT JE TOCH NIET TEGEN JE MOEDER, EN JE NOEMT JE MOEDER BIJ JE VOORNAAM! ALS JE NIET HEEEL SNEL NU DIE F****** DEUR NIET OPEN DOET DAN ZWAAIT ER WAT DUMUSCAVA (varkenshoofd, ik weet niet of ik het goed schrijf😅)" hoorde ik mijn VADER kwaad roepen. Allelah ik ben dood, klaar!

Ik deed heel voorzichtig en bang de deur open waar ik mijn vader mij kwaad aanzag kijken, en mijn moeder zat te huilen! "Naar beneden lopen!" Zei hij kalm.

Ik liep met knikkende knieën naar beneden waar ik een kwade Samir zag. "Allemaal jou schuld!" Hoorde ik hem zeggen "waarom?" Vroeg ik gekwetst "Als jij nou gewoon uit de kamer was gegaan, was dit niet gebeurd!" Zei hij kwaad fluisterend. Ik keek hem onbegrijpelijk aan. Maar toen zag ik mijn vader al komen lopen, en hij was niet alleen! Hij had een kabel meegenomen! "SAMIR, hier komen" zei hij. Samir kwam bang voor hem staan "baba sorry, ik ga er uit proberen te komen!" Riep hij bang. *TANG, TANG, TANG, TANG ETC* hij wreef pijnlijk op de plekken waar hij werd geslagen en kwam weer op de bank zitten

"Havva!" Zei mijn vader kalm. Ik knikte en kwam bang voor hem staan. "Waarom praat je zo tegen je moeder?! De enige reden waarom jullie zo doen is omdat ik jullie niet sla! Als ik jullie sloeg, dan hadden jullie manieren gehad! De een stapt de onderwereld in, en de ander spreid haar benen uit en praat zonder respect tegen de gene die haar 9 maanden heeft gedragen HÈ!" En daar kwam de eerste klap al aan en dan eentje met de kabel. "S..sorry" zei ik snikkend.

"ALLEBEI WEG UIT MIJN OGEN!" Riep mijn vader kwaad. Ik liep snikkend de woonkamer uit. "Samir?" Fluisterde ik. Hij keek me vragend aan "ik moet je wat vertellen" zei ik bang. Ik ga het hem van Imad vertellen!

We gingen naar zijn kamer en hij keek me aan "Uhm het gaat over dat ik zwanger ben" zei ik huilend. Hij nam me meteen in zijn armen "het spijt me!" Huilde hij💔 "Havva ga naar de winken en haal Olie voor me" riep me moeder vanuit de keuken "ik vertel het je straks" zei ik zacht. Hij knikte en ik liep zijn kamer uit en ging me omkleden. Ik had een broek aan met een shirt en ik liep naar beneden "Wanneer ga jij een hoofddoek dragen? Je bent 19 en je draagt geen fatsoenlijke kleren! Morgen draag jij een hoofddoek!" Zei mijn vader. Ik probeerde met moeite mijn tranen in te houden dus ik knikte snel en liep de deur uit.


POV Yousef (broer Imad)

Ik loop samen met Ouiam (zijn vrouw)(Ouiam82004 ) door de Bas (even iets anders dan de Appie😂) "Ik ben zo terug" zeg ik, ik ga haar verassen door iets te gaan kopen van de bakker (die in de bas zelf zit)

onderweg voel ik dat een meisje me te lang aan staart, totdat ze tegen me begint te praten. "Uhm salam" zegt ze. Ik kijk haar raar aan, maar als ik goed kijk zie ik dat meisje van vorige keer, die dacht dat ik imad was. Ik zucht diep, Imad heeft met haar dus Zina gepleegd! Ik zucht diep "hoi" zeg ik ongëinstreseerd "Uhm ben jij Imad of zijn broer?" Vraagt ze zacht. "Broer, en ik wil jou trouwens niet meer in de buurt van mijn broertje zien. Anders gebeurd er misschien weer iets!" Zeg ik boos. Sorry hoor, maar het is zo vies om met iemand te praten die zina (seks voor het huwelijk) heeft gepleegd!  Ze knikt zacht "weet jij trouwens waar hij is?" Vraag ik zuchtend, terwijl ik om me heen kijk. Ik wil niet in haar ogen kijken "waarom zou ik?! En waarom eigenlijk" roept ze "Imad is weg!" Zucht ik "hoe bedoel je weg?" Zegt ze terwijl ze me onbegrijpelijk aankijkt "gewoon zoals ik het zeg, hij is 2 weken geleden niet meer gezien!" Zeg ik en met moeite probeer ik mijn tranen in te houden. "Owh" zegt ze en ze loopt weg?

POV Lina

Ik zit op de bank Tv te kijken, totdat de deur opengaat. Het was Foudel "Foudel het spijt me, ik weet niet waarom ik dat deed" zei ik terwijl ik hem een knuffel gaf. "Uhuhuuhuhhuuuuuhuuuuuyuuu uu (dat is iemand die huilt😂)" hoor ik Foudel huilen. Ik kijk hem geschrokken aan "Foudel wat is er aan de hand?" Vraag ik bezorgd. "Amira" zei hij. "Awh kom" zei ik medelijdend.

We gingen zitten op de bank "Wat is er aan de hand?" Vroeg ik bezorgd "ik vertelde Amira dat ik haar hand wilde gaan vragen, maar toen is ze huilend weggerend!" Huilde hij.


POV Amira


Oke ik ga vertellen waarom ik wegrende. Zoals jullie weten ben ij bekeerd, dus mijn ouders wilden me niet meer net als mijn broer! Mijn vader zette mij het huis uit als vuil. Mijn moeder keek huilend toe. Naar deed er niks aan om hem te stoppen! En het is volgens mij haram om te trouwen zonder het iemand te laten weten, en er moet een mannelijke figuur bij zijn, en mijn broer kan er sws niet bij zijn, mijn hele familie heeft het contact met mij verbroken! Ik was hier dus altijd al bang voor geweest! Ik heb altijd al contact proberen te zoeken met Mijn moeder, vader neven, nichten gewoon mijn hele familie! Maar geen van ze wilde mij zien. Mijn hele familie was echt Anti-islam, ik daarentegen vond het zo interssant. En juist omdat mijn familie zo Anti-islam was, ging ik er meer over opzoeken. Dat was ook de tijd dat ik ging stoppen met het behandel van mensen als vuil, en het dragen van korte kleren, veel make-up gewoon alle slechte gewoontes!

POV Hicham






Heeyyy sorry een saai deel het spijt me echt! MAAR OMG IK WIL JULLIE ZO ERG BEDANKEN VOOR DE 18K READS EN IK STA GEWOON OP NUMMER 2 BEDANKT ECHT BEDANKT.

Ik kan niet meer!حيث تعيش القصص. اكتشف الآن