Deel 61

407 26 36
                                    


POV Lina

"NEEE YA ALLAH!" Riep ik toen ik DE piep hoorde. Huilend zakte ik op de grond terwijl de tranen als oceanen over mijn wangen stromen. Amira kwam naast me hurken en nam me in haar armen. "AMIRA IK KAN NIET MEER! IK WIL NIET MEER LEVEN WOLLAHI IK WIL NIET MEER" riep ik huilend.

~4 weken verder~

Foudel kwam de kamer in en bracht me wat thee, hij kwam naast me zitten. "Habiba je kan niet altijd zo blijven, je moet echt weer je leven proberen op te pakken" fluisterde hij. Ik keek hem geschrokken aan. Hij heeft gelijk, alleen het is moeilijk. Ik leunde zuchtend tegen Foudel aan. "Sorry" fluisterde ik huilend. Hij keek me aan en schudde zijn hoofd. "Het is jou schuld niet" zei hij en drukte een kus op me voorhoofd.

Foudel stond op en pakte zijn telefoon en deed wat Quran aan: Surat ar Rahman, Mishary Rashid Alafsy. Hij speelde het af en liet mij naast hem liggen. Ik luisterde aandachtig naar de prachtige woorden van Allah swt.


Allahouma Bareek, zijn stem is gewoon zo mooi😍. Toen de surah was afgelopen stond ik op. Ik kan niet elke dag zo blijven liggen. Het leven is niet afgelopen. Foudel is trouwens in slaap gevallen.

Ik dacht zolang aan de dood! Kijk eens hoe dichtbij de dood is. Ik kan morgen ook gewoon dood gaan... die gedachten zijn gewoon eng! Dit is alleen maar een waarschuwing van Allah swt. Het is zo moeilijk om te geloven dat mijn poort in het paradijs weg is💔

Ik liep naar de woonkamer en pakte mijn telefoon en belde Havva (vriendin Lina die zina heeft gepleegd) maar ze nam niet op. Ze heeft me sinds dat ik in het ziekenhuis zat nooit meer bezocht of gebeld helemaal niks! Ik belde haar nog een keer, maar na 5 keer gaf ik het op. Waarom moeite doen voor iemand die geen moeite voor jou doet? Ik belde Amira, en zij  nam meteen op.

#Telefoongesprek
(L: Lina A: Amira)

L.       Hey Amira
A.       Hey schat, hoe gaat het?
L.        Het gaat goed Alhamdoulillah, en met jou?
A.        Ook Alhamdoulillah
L.         Wil je alsjeblieft bij mij komen?
A.         Ja tuurlijk schat, ik kom er nu aan

#Einde Telefoongesprek

Ik loop naar de kamer waar Foudel sliep en maak hem rustig wakker "Foudel Amira komt!" Zeg ik. Hij staat meteen op en loopt naar de badkamer. Hahha nu weet ik dus meteen hoe ik hem moet wakker maken, haha.

De deurbel gaat en ik loop naar dedeur en doe de deur open. Meteen trekt Amira me in een knuffel. Ik laat haar binnen komen en vraag haar of ze thee wilt. "Nee dank je schat" zegt ze lief. We kletsen wat en na een tijdje komt Foudel de woonkamer binnen. "AsalamouAlaykoum" roept hij. "Wa AalaykoumAlSalam Wa rahmatAllah" beantwoord Amira hem terug. "Ik ga weg naar Amir enSamir we hadden afgesproken" zei Foudel "Owh oké" zei ik en even later hoorden we de deur sluiten.

We waren nog de hele tijd aan het praten en kletse, het was echt gezellig. "Kom we gaan bidden" zei ik. Ze knikte en we liepen naar debadkamer en daarna pakte ik een gebedskleedje en rolde het uit.

Toen we klaar waren deden we nog samen een dua voor mijn moeder. Opeens ging mijn telefoon af. Het was geen bekend nummer, na lang twijfelen nam ik toch op

#Telefoongesprek
(L: Lina O: Onbekend)

O.          Hallo   Het was een vrouwenstem
L.           Hallo, met wie spreek ik?
O.          Je spreekt met Manal  kennen jullie haar nog toen Lina werkte en ze daar een Libaneens meisje egen kwam en ze was geen moslima meer.
L.           Owh heeyy
O.           De baas is echt boos op je, hij probeert je de hele tijd te bellen maar je neemt niet op en hij zei tegen mij of ik je kan bellen en umh ik moest tegen je zeggen dat je bent uhm ontslagen
L.            Owh oke dank je, ik ga morgen wel met hem praten
O.           Oke doei
L.            Doei

#Einde telefoongesprek

"Wie was dat?" Vroeg Amira "Manal ik ben toch heel lang niet meer naar me werk gekomen door alles wat er is gebeurd en ja nu ben ik ontslagen" zeg ik zuchtend.



HEET SPIJT ME ZO ERG WOLLAH SORRY HET SPIJT ME ECHT ERG IK WEET ECHT NIET WAAROM IK NIET SCHREEF MAAR KIJK MIJN TEL WAS STUK OMDAT DE HELE KLAS MOEST NABLIJVEN OMDAT ER MAAR EEN PAAR AAN HET PRATEN WAREN. EN TOEN WE KLAAR WAREN WAS IK ZO BLIJ DAT IK RENEND WEG GING EN TOEN BELDE MIJN MOEDER EN HAD IEMAND NAAST DE KLUISJES IETS GEMORST WATER OFZO EN TOEN GLEED IK UIT EN MIJN TELEFOON WAS DUS TOEN OOK KAPOT. EN MIJN MOEDE IS ECHT HEEL EG BEZORGD MA'SHA'ALLAH DUS ZE BELD ME ALTIJD ONDERWEG NAAR SCHOOL HUIS ETC. DUS GAF ZE MIJ EEN ANDERE TELEFOON OM ME TE KUNNEN BEREIKEN EN TOETSENBORD IS ZO IRRITANT DUS IK HAD HELE TIJD GEEN ZIN OM EEN DEEL TE SCHRIJVEN DUS VANDAAR ECHT WAAAR HET SPIJT ME!!!

Ik kan niet meer!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα