Deel 30

933 48 56
                                    

POV Foudel


Hij zei iets geks, waardoor ik eerlijk gezegd echt in lachen uit moest barsten. Maar hield me in, hij zei: "Want dan mag ik voor 1 dag op de troon van Sahsehobi zitten (sahsehobi, is een naam van een Shaitan, hij is volgens mij de "oppershaitan", dit werd trouwens ook echt gezegd. In een video, waar een man met een bezeten vrouw ging praten)





De Imam begon weer de quran te reciteren, waardoor "ze" allemaal rare bewegingen maakte. Ze begon te huilen en te schreeuwen. Ze begon de bewegingen van een slang na te doen (voor de mensen die het niet weten, e shaitan komt vaak voor in de vorm van een slang, de shaitan lijkt ook een sort van op een slang. Niet de vorm qua uiterlijk, maar qua "innerlijk")
"Ga zitten" zei de Imam tegen haar. Maar ze kwam niet zitten ze bleef staan. "kom zitten" zei hij weer. "GA NU ZITTEN!!" Zei hij tegen haar. (De shaitan is meestal bang als hij tegenover een 'krachtig' persoon staat. Zoals de Imam) dus ze ging zitten.

"Je moet hijama bij haar doen!"

(Oke ik weet niet hoe ik dit uit moet leggen, maar hijama is, een vorm van "massage" waar je met die glazen bollen bloed kan opzuigen)

(Oke ik weet niet hoe ik dit uit moet leggen, maar hijama is, een vorm van "massage" waar je met die glazen bollen bloed kan opzuigen)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Dit bedoel ik)

"Het is een van de weinige dingen die je kunt doen, en ook een van de makkelijkste reden om de shaitan uit haar te halen." Zei de imam. "Oké" zei ik

"Ik heb een aantal vragen: is ze vaak misselijk?" Vroeg hij. "Ja, maar dat komt omdat ze zwanger is" zei ik. "Zit ze vaak thuis, en dan meestal in haar kamen?" Vroeg de Imam me weer. "Laatste tijd wel ja, maar dat kan liggen omdat ze me vader mist" zei ik. "Heeft ze pijn in haar baarmoeder?" Vroeg hij "ja" zei ik terug. "Ik denk niet dat ze zwanger is, heeft ze ja... Uhm gedaan?" Vroeg hij. "Nee, maar ze is verkracht denken we?" Zei ik onzeker. De Imam knikte en hield zich weer bezig met Lina.


Ik ging naast haar zitten, en POEH DAT STINKT ZE RUIKT NIET NORMAAL VIES! De imam merkte het ook op. "een van de Symptomen van Bezetenheid is stinken, had ze dat hiervoor ook al? Want het kan niet opeens zijn, de shaitan moest wel lang zijn gebleven in haar lichaam" zei hij, ik schrok. Want ik vond inderdaad dat Lina zich raar gedroeg. "Uhm ja, ze stinkt de laatste tijd best wel erg, vooral uit haar mond" zei ik.



Ik deed de hijama bij haar, in een aparte kamer. Niemand mocht erbij, want ik deed het op haar rug, en die mag niemand zien natuurlijk.




Ik was klaar, en de imam vertelde me dat, als ze zich morgen weer "raar" gedraagt. Moet ik weer terug komen. Ik zeg eerlijk ik ben wel bang voor haar, want als de Shaitan er niet uit is. Ja dan leef en praat ik met een Shaitan. Dus al die tijd, was het SOMS een shaitan waarmee ik praatte. Die gedachten zijn echt eng.

We liepen in stilte terug naar huis.

Volgende dag




Ik ging op de bank TV kijken. Lina zat tegenover me op een andere bank. Ik zag dat ze me vanaf de bank doordringend aankeek, ze hield haar hoofd schuin. En ze volgde letterlijk elke beweging die maakte. Ik weet het zeker, hij is niet uit haar! Ze keek me boos aan, gewoon heel kwaad. Ik zag dit allemaal via mijn ooghoek. Na een tijdje was ik het zat, en keek ik haar ook aan. Ze trok haar ogen tot spleetjes, en ze begon te krabben overal. Ze beet hard op haar lip. Ik keek haar geschrokken aan, en ik kwam naast haar zitten. "Bismillah" fluisterde ik zacht. Ze begon opeens heeeeeeeel hard te schreeuwen!!! Ze knipperde vaak in haar ogen (al deze dingen die ik nu vertel, zijn trouwens allemaal symptomen van een bezeten persoon) ze bleef maar door knipperen.


"Kom" zei ik zacht, terwijl ik me hand uitstak, ze nam hem aan. En zo liepen we samen hand in hand naar de moskee. Wat Lina natuurlijk niet wist. Bij de moskee aangekomen, vertelde ik de Imam alles. Maar jongens haar lichaamsgeur, jullie willen niet weten hoe erg dat stonk.

"We gaan roquah bij haar doen, dat is beter" zei de Imam, Ik knikte: van dat het goed was. "Maar bezetenheid komt toch vaak voor bij mensen, die zich bijna niet met de Islam bezig houden? Dus die bijvoorbeeld nooit bidden, maar Lina bid bijna elk gebed. Volgens mij is het maar een paar keer, dat ze dat niet deed!" Zei ik tegen de Imam "Ja dat klopt, maar als Allah dat wilt. Dan gebeurt het" zei de Imam, terwijl hij me medelijdend aankeek. We gingen de whudu verrichten en we kwamen weer terug naar Lina.


De Imam deed de ruqua bij haar, en ze begon opeens spontaan te lachen. WTF dit is echt eng! De Imam bleef maar doorgaan, en hij stopte niet. Ze begon te gapen, en ze zweette helemaal. Toen de Imam klaar was, ging de Azhan. "Lina kom, dan gaan we bidden" zei ik rustig tegen haar. "IK WIL NIET" schreeuwde ze boos. Ik weet dat als je bezeten bent, humeur veranderingen een van de bekendste symptomen is. Ik keek de imam geschrokken aan, hij deed een gebaar zo van: laat haar maar even. Ik knikte en ging de Maghreb bidden.



Toen we klaar waren gingen we naar Lina toe. Ze trilde helmaal, en toen ik haar arm aan ging raken, schreeuwde ze het uit. "NIET MIJN ARM AANRAKEN" schreeuwde ze, ik keek de Imam verward aan "Ik weet het al!" Zei de Imam. Ik keek hem vragend aan. "Als je een bepaalde lichaamsdeel aanraakt van een bezeten persoon, en die persoon begint te schreeuwen. Dan is op dat lichaamsdeel de Sihr het sterkst" zei de Imam. Ik deed dua, zodat Allah die Sihr weg kon halen, ik mis mijn zusje. Ze begon te huilen, en ze stopte maar niet.



De Imam sprak even apart met mij. "Foudel praat jij met haar, jij kan helpen. Je moet haar eigen sterker naar buiten halen, sterker dan die van de Shaitan" zei hij tegen mij. (Hebben jullie deze zin begrepen?) "Oké , maar hoe moet ik dat dan doen?" Vroeg ik. "Door met haar te praten, reciteer met jou stem de Koran, die herkent ze en jullie hebben een sterke band. Dus help haar, natuurlijk zit de Shaitan er dan nog maar hij kan beetje bij beetje er uit gaan. Een Shaitan is erg koppig, als hij in een bezeten lichaam zit. Hij wilt er dan niet uit." Zei hij. Ik knikte "ik ga het nu doen" zei ik.

Ik moest in een kamertje gaan, met haar alleen. "Lina, hoe gaat het?" Vroeg ik lief. Ze keek me kwaad aan. "Bismillah" zei ik. Ze keek meteen op. "Foudel?" Vroeg ze zacht "ja, dat ben ik" zei ik, terwijl ik over haar rug aaide. Ik nam haar in me armen, en ze nam me steeds strakke vast. Alsof ze bang was? Ik reciteerde  "Ait Al Kursi" in haar oor, in het begin was ze erg onrustig maar ik hield haar vast, pas daarna werd ze weer rustig. Ze ging we af en toe trillen, maar voor de rest hield ze het rustig. "Gaat het weer wat beter?" Vroeg ik, ze knikte zacht "ja"!zei ze zacht.

Q W E R T Y U I O P
   A S D F G H J K L
        Z X C V B N M    X
   123      spatie        return

(Sorry ik weet ook niet waarom ik dit deed😂)






Dit was dan nog een deel, sorry eigenlijk best saai, MAAR ik heb een heeeeeeel leuk idee voor het volgende deel. Zoals ik al zei, zijn al deze symptomen die ik net beschreef allemaal waar.

Deze video MOET je kijken, het is een bezeten vrouw, met wie de man oraat.
DOEIIIII

Ik kan niet meer!Where stories live. Discover now