Deel 29

710 51 44
                                    



POV Foudel

Ik was samen met Lina aan het bidden, totdat Lina opeens opstond. Ik wilde kijken wat er aan de hand was, maar ja dat kon natuurlijk niet. Ik was namelijk aan het bidden. Ze was eindeloos aan het kotsen, ik was klaar met bidden, en liep naar haar toe (jullie weten wat er toen was gebeurd)


POV Lina

Maar wat ik toen zag.... Ik schrok me rot. Maar jongens wat ik toen uitkotste. Het waren


































































ZWARTE  PAPIERTJES, MET TEKST. Jullie denken nu waarschijnlijk zo van "oké" Maar dat was het niet, het waren heel wat stukken papier. En het waterige gedeelte (sorry voor de woorden😂❤️) was ook helemaal zwart, het was echt heel raar.

"Lina wat is dit?" Vroeg Foudel geschrokken. "Ik....ik....ik weet het niet" zei ik terug. Ik voelde me lichtjes worden. Ik dacht dat ik zou gaan vallen, maar voelde een arm die me tegen hield. Foudel hield me vast, en trok me in een stevige knuffel. "Foudel, er staat tekst op dat papier" zei ik geschrokken. Foudel schrok van wat ik zei. "Hm oke wil jij even van die plastic handschoenen halen?" Vroeg hij "ja tuurlijk" zei ik terug, en liep naar de keuken. Pakte de handschoenen, en gaf ze aan Foudel. Hij deed ze aan, en hij pakte een van die briefjes. Zijn ogen werden groot, héééél groot. Ik werd er gewoon bang van.  "Lina, ik denk dat je te maken hebt met Sihr (zwarte magie)" zei hij zacht, en geschrokken. Mijn ogen werden groot "Nee, dat meen je niet?!"  Vroeg ik ongeloofwaardig. "Het spijt me" zei hij. "Wat staat er dan op dat papier?" Vroeg ik nog steeds geschrokken. "Ik weet niet, het is moeilijk te lezen. Maar dit soort dingen uitkotsen, is ook zo bij sihr" zei hij zacht. Hij trok me in een zachte knuffel. "Het komt goed" zei Foudel om me gerust te stellen. "En mijn kind dan?" Vroeg ik huilend. Foudel keek me aan, en zei niks. "Uhm, ik....ik weet het eigenlijk niet." Zei hij, waardoor ik nog harder moest huilen. "Ya Allah, laat dit niet waar zij" schreeuwde ik door mijn tranen heen.


"Shtt, kom we gaan gewoon iets leuks doen, oké?" Vroeg Foudel, ik knikte. We zaten op de bank, een film aan het kijken. Ik lag met mijn hoofd tegen Foudel's borstkat, en hij deed zijn armen om mij heen, terwijl hij een beetje met mijn haar speelt. Ik lette niet eens echt op, ik was bij de gedachte, WIE DEZE SIHR OP MIJ HEEFT GEDAAN?!




POV Adam


Oke ik ben dus te weten gekomen van Nassim dat Lina zwanger is, wat dus absoluut niet de bedoeling was! Ik heb met Ali gesproken (die jongen van die cake) daar in die cake, zit  Sihr. Een van die dingen is depressie. Ik weet niet was het is, maar na dat van Lina ben ik gewoon boos geworden. En niks boeit mij nog wat. Ik ben nu onderweg naar Selma. Ik weet niet waarom Selma zo is geworden , maar ik vraag het haar wel.



POV Foudel



Het is ochtend en we zitten nu te ontbijten.

"Foudel? Moeten we niet naar een Imam gaan?" Vroeg Lina. Ik vind het zo moeilijk voor haar. En vooral omdat het me zusje is! "Uhh ja gaan we straks?" Vroeg ik? "Ja" zei ze zacht. Ik ruimde de tafel op, en plofte uitgeput op de bank. "Ieuww, het ruikt hier echt naar vis" riep Lina ui het niets. "Ik ruik ni... Oo dat hoort volgens mij aan de zwangerschap" zei ik. Ze knikte begrijpelijk. Lina stond op en ging naar de keuken, ze kwam terug met 2 blikjes red-bull  "Lina! Dat is niet goed voor de baby, dus niet drinken" sprak ik haar waarschuwend toe (ik weet niet of dat een goede zin is)  "Oké" zei ze. "Hé, je weet dat ik alleen het beste voor je wil toch?" Zei ik, ze knikte met haar hoofd. Ze liep naar de WC en kotste alles uit. Ze liep geschrokken naar me toe "Wat is er" vroeg ik. "Het was bloed.... Dat ik uitkotste!" Zei ze. "Is dat dan niet door dat je zwanger bent?" Vroeg ik, ze schudde haar hoofd. "Ik denk door de sihr" zei ze.



Ik kan niet meer!Where stories live. Discover now