Deel27

676 54 11
                                    



POV Nassim


Ik word wakker in de kamer van Foudel , waar ik sliep. Toen ik me omdraaide zag ik nergens een Foudel?! Ik ging naar de kamer van Lina, en zag hun 2 daarzo slapen. Ik liep snel de deur uit , aangezien Lina geen hoofddoek droeg. Ik moest gaan, want mijn moeder zal vast wel  bezorgd zijn.

Ik liep de deur uit, en onderweg kwam ik Adam tegen. Ik wist natuurlijk al wat hij bij Lina had gedaan: geslagen, verkracht en uitgemaakt voor hoertje! Hij wilde me zojuist begroeten, met een omhelzing. Maar ik zette een stap naar achter. "Gaat het wel broer?" Vroeg hij. "Ja het gaat, maar ik wil liever niet dat je me 'broer' noemt! Ik weet wat je hebt gedaan bij Lina" zei ik kwaad, hij keek me schuldig aan. Maar fuck hem!"JE HEBT HAAR VERKRACHT, ZE IS ZWANGER DOOR JOU. WAAROM DOE JE DAT. ALS IEMAND JOU ZUSJE VERKRACHT, VIND JE DAT TOCH OOK NIET GOED?" Schreeuwde ik boos naar hem. Iedereen was inmiddels er al bij gestaan, ik keek hem afkeurend aan! En ik liep weg naar huis.



POV Lina

Ik stond op, deed mijn morning routine. En maakte het ontbijt klaar. Foudel was ook al klaar en liep naar beneden "Mm, dat ruikt lekker" zei hij. Ik keek hem trots aan, "dat heb ik gemaakt!" Zei ik. "Nee echt!?" Zei hij sarcastisch. "Mannelijke hoer" mompelde ik binnensmonds (voor de grap natuurlijk) Hij keek me aan met een blik, die gewoon zei: ga nu weg nu het nog kan. Ik wilde net weglopen, maar hij was me voor! Hij duwde me op de bank, en hij begon me O-VE-RAL te kietelen, ik kreeg tranen in mijn ogen van het lachen "Hahah saff hahaha s haha top hahah alsjeblieft stop" zei ik smekend. Ik kreeg alweer tranen, maar deze keer niet van het lachen maar gewoon van verdriet.


"Lina gaat het wel?" Vroeg hij, terwijl hij stopte met kietelen "Nee" zei ik nog steeds huilend. "Wat is er aan de hand dan?" Vroeg hij bezorgd, "Nou gewoon, over hoe je me aanraakt. Ik moet gewoon steeds denken aan Hamza!" Zei ik, terwijl de tranen over me wangen gleden. "Owh het spijt me! Kom we gaan er vandaag gewoon een leuke dag van maken, oké?" Vroeg Foudel. "Oké, maar wat gaan we doen dan?" Vroeg ik. "Gewoon pretpark, dan neem jij Amira mee, en ik Amir" zei hij. "Oke wacht ik bel haar dan"
Zei in en verliet de kamer

#Telefoongesprek

(Amira:A, Lina:L)

L. Het schat
A. Hey lieverd
L. Hoe gaat het?
A. Het gaat goed Alhamdoulilah, en met jou?
L. Ook goed Alhamdoulilah, maar ik vroeg me af of: jij,Amir Foudel en ik, naar pretpark kunnen gaan?
A. Ja leuk schat, ik kom sws
L. Mooi word vast en zeker gezellig, ik app je wel de tijden en kom gewoon bij mij thuis we rijden er met ze allen heen.
A. Is goed schat, doei
L. Doei lieverd❤️

#Einde telefoongesprek


POV Amir

Foudel belde me net of we naar pretpark kunnen gaan. Ik stemde in, en vroeg of mij zusje mee mocht gaan. Hij zei dat het goed was

Ik liep naam me zusjes kamer, en vroeg haar of ze mee wilde gaan. "Ewa"
Zei ik. "Ewa, broer" zei ze enthousiast, en ik gaf haar een boks. "Wil je met mij, Lina, haar vriendin Amira en Foudel naar een pretpark gaan?" Vroeg ik haar "ja tuurlijk" zei ze, en ze kwam mijn kant op en gaf me een knuffel. En ik gaf haar een kus op haar voorhoofd.


(Ik ga nu even Amir's levens verhaal vertellen)

Ik ben dus Amir ik ben 20 jaar, jullie kennen mijn familie wel. Mijn vader is dus overleden toen hij 37 was, hij zou nu 45 zijn. Hij was overleden aan een hartaanval. We hebben het natuurlijk nog steeds  heeeel moeilijk met de dood van mijn vader, ik mis hem natuurlijk nog steeds even erg. Maar we proberen verder te gaan. Mijn moeder miskina het ging een paar jaar heel slecht met haar, ze mistte me vader te erg. Ik en Sara (me zusje) gingen toen heel erg goed voor mijn moeder zorgen. Maar het gaat nu Alhamdoulilah beter met haar. Ze krijgt vaak hulp van haar vriendinnen, familieleden etc. Ik en Sara kunnen het erg goed met elkaar houden Alhamdoulilah. Ik heb zelf nooit een vriendinnetje gehad Alhamdoulilah. Me zusje ook nie, ik let ook goed op haar. Want ze heeft nu ook geen vader die op haar let. Ik en Sara houden ons best wel goed bezig met ons geloof, net als Lina. En Foudel? Ja hij bid wel enzo, maar drugs ja. Maar Alhamdoulilah diet hij naast de drugs veel aan zijn geloof.




POV Lina

We gingen met zn allen de auto in, Amir was aan het rijden, zijn zusje Sara zat naast hem, ik zat achterin naast Foudel, en Amira zat naast ons. Ze zat te appen en lachte de hele tijd naar haar telefoon, ik vraag haar later wel wat er aan de hand is.


Ik en Foudel zaten leuk aan het kletsen, totdat hij bij het onderwerp trouwen aankwam "En heb je iemand?" Vroeg hij streng "Nee tuurlijk niet" zei ik, en ik lieg ook niet. Want Amir en ik hebben niks. "Zeker!" Vroeg hij "ja-ha" zei ik. Ik leunde met mijn hoofd tegen zijn borstkast aan, terwijl hij zijn armen om mij heen deed.

Op weg naar een leuke dag, althans dat dachten ze😏







Het spijt me niet zo een leuk deel, maar de Sihr begint al bij het volgende deel!!!! Mijn zus komt pas overmorgen van Berlijn😭. En sorry dat dit deel zo laat is gekomen, maar ik moest vandaag nablijven😭 en ja het is geen reden, maar ja SORRY❤️❤️❤️

Ik kan niet meer!Where stories live. Discover now