Chapter 29

387 30 17
                                    

Pov Rose

Lief dagboek,

Vandaag ga ik terug naar Hogwarts en eindelijk kan ik aan Scorpius vertellen dat ik hem niet heb afgewezen en dolgraag met om date wil.

Ik ben niet meer boos op Ashley, omdat ze me weg trok. Dat is na zes weken wel over. Ik ben bang dat Scorpius niet meer met mij op date wil.

Zou hij me nog leuk vinden? Vond hij me überhaupt ooit leuk of was het maar een grapje? Nee toch, zo gemeen kan een mens niet zi

Een grote kras komt op mijn papier, omdat Albus opeens random begint te schreeuwen. Ik schrik me dood en doe gauw mijn dagboek dicht.

"Daar zijn ze!" Gilt hij en ja hoor Toby en Ashley komen de coupe in lopen.

"Ik heb nieuws," zegt Ashley na een omhelzing.
"Wat is het nieuws?" Vraag ik.
"Malfoy heeft iets met fucking Mara," zegt ze geïrriteerd.

Krak, dat was mijn hart. Het lijkt te stoppen, helder denken gaat niet meer. Ik slik moeilijk en probeer niet in janken uit te barsten.

Ik hoor niks meer van Ashley's uitleg.

Zonder na te denken spring ik op en ren naar de wc, daar kan ik huilen. Waarom doet hij dit? Ik snap het niet!

"Rose?" Vraagt een stem, ik draai me om en zie HEM staan, Scorpius. Nu stromen de tranen echt over mijn wangen en ik doe de moeite niet eens om ze weg te vegen.

"Wat is er?" Vraagt hij geschrokken.
"Jij, by Merlins beard, ik heb je niet afgewezen," zeg ik, ik hik zowat van het huilen "ik wil ook met jou op date, dolgraag, Ahsley trok me weg. Maar blijkbaar is het al te laat. Je hebt nu met Mara."

Scorpius kijkt me met open mond aan en ademt pieperig.

Roses are red ~Scorose~ ✔Where stories live. Discover now