Chapter 4

563 40 4
                                    

Pov Scorpius

Ik gooi een kussen naar Evan. 'S...u..k..kel' roep ik terwijl ik door het lachen amper uit mijn woorden kom. Evan Dilloy haalt zijn schouder op en gooit dan een snoepje uit zijn nieuwe volle snoepzak in de lucht die hij vervolgens behendig opvangt met zijn mond. Ik kan niet geloven dat Evan zijn gladde praatjes op Rose had uitgeprobeerd. Het was een weddenschap die Fabian aan hem had voorgesteld. Fabian had gedacht dat Evan te softie was om dat echt te doen. Helaas had hij het mis en moest hij zijn volle zak snoep aan Evan geven. Die Evan nu met een grote glimlach en het op eten was. Fabian keek hem met een vuile blik aan.

'Just kidding' zegt Evan schaterend van het lachen en legt dan de zak met snoep zo op zijn bed dat Fabian en ik er gemakkelijk iets uit kunnen pakken. Zo'n kans laten we niet schieten en samen pakken we meteen twee handen vol, waardoor we geen handen vrij meer hebben om ons snoep mee op te eten.

'En wat zei Rose' vraagt Fabian met een
belachelijk geïnteresseerd gezicht.

'Dat ik haar freaking hondje niet was'.

'Die meid heeft pit...en enorm lekker'.

Ik doe net alsof ik moet kotsen en Evan rolt snel met zijn ogen. Fabian lacht hard om zijn eigen opmerking.

'Jij bent een raar mannetje Fabian'.

Door Evans opmerking begint Fabian nog harder te lachen dat zijn gezicht zo rood wordt alsof het lijkt dat hij aan het stikken is. Door het zien van Fabian's schieten Evan en ik ook spontaan in de lach. Gelukkig waren er maar drie jongens in ons jaar en dat waren wij zelf.

Pas om drie uur in de nacht viel de eerste in slaap. Daarna duurde het niet lang meer voordat Fabian en ik ook in slaap vielen.

Roses are red ~Scorose~ ✔Where stories live. Discover now