Chapter 11

483 30 1
                                    

Pov Rose

De trein komt tot stilstand en we gaan naar buiten, de regen valt neer op het perron en op ons. We rennen gauw naar de koetsen waar we in gaan zitten.

"Wat is het koud buiten," zegt Albus rillend, hij kijkt naar zijn schoenen die nat zijn van het water en sneeuw. Ik kijk naar buiten, op de grond ligt nog een klein laagje sneeuw.

Al snel komen we aan en we rennen het kasteel binnen. "Ha, die arme eerstejaars," zegt Albus, maar het klinkt niet alsof hij echt medelijden met ze heeft.

"Dombo, het is net kerstvakantie geweest, ze hoeven niet meer via die bootjes," zeg ik, Albus kijkt beschaamd naar het lege bord voor hem.

"Mijn maag spat bijna van de honger," zegt Toby, ik rol geïrriteerd met mijn ogen.

"Is er iets mis met je ogen Rose?" Grapt Ashley, normaal gesproken zou ik weer rollen met mijn ogen bij zo'n opmerking,maar dit keer is dat niet bepaald toepasselijk.

"voedsel," kraait Toby vrolijk en hij vult zijn bord, met dit soort dingen lijkt hij super veel op mijn vader, die eet ook zo veel, vooral kip.

Iemand aan de Slytherin tafel begint opeens heel hard te lachen waardoor bijna de hele afdeling in lachen uitbarst. Langzaam steekt Slytherin iedereen aan en in de kortste keren ligt iedereen in een deuk.

Yep, ik ben terug op Hogwarts.

Roses are red ~Scorose~ ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu