Chapter 20

439 28 14
                                    

Pov Scorpius

Het werd langzamer donker en ongemakkelijk zaten Evan,Fabian en ik in de slaapzaal van de meisjes...in de Gryffindor kamer. Ik weet niet precies hoe het allemaal was gebeurt, maar Mara en Silke wel. Evan's plan om Mara en Silke weg te jagen was niet gelukt. Juist doordat Evan ze niet zagen zitten deden ze extra veel moeite om ervoor te zorgen dat Evan ze zagen staan. Ik heb medelijden met de meisjes. De kans was veel te klein en bovendien hadden Evan en Rose nu iets. Misschien niet voor lang, maar ze hebben een relatie. En Evan is niet zo van de relaties. Ook al is het fake...Als ik verlieft was op een meisje die niet aan relaties doet en dan opeens een relatie heeft is dat al een grote hint dat de ander niet geïnteresseerd is.

Mara en Silke zitten uitgebreid te vertellen over hun modellen carrière dat hun is aangeboden, waar helaas niemand in gelooft, als Rose en haar vrienden binnen komen. Ze kijken heel even onze kant op en kijken dan Mara en Silke aan.

'Als jullie mensen mogen uitnodigen zonder enig toestemming van je mede slaapkamergenoten dan mogen wij dat ook'.

Rose besteed er daarom maar geen aandacht aan en gaat met haar vrienden op een bed zitten wat waarschijnlijk haar eigen bed is. Doordat Rose er geen aandacht aan besteed geeft dat Mara en Silke de kans om zich verder op Evan te concentreren terwijl ik en Fabian naar elkaar kijken met ons  nog steeds ongemakkelijke gezicht. Wat hebben wij precies hier te zoeken.

'OKÉ'. zeg ik opeens toen Silke op Evan's schoot ging zitten en ongemakkelijk dichtbij ging zitten.

'De reden dat Evan nog steeds niet iets met je heeft is omdat je een enorme slet bent dat iemand vriendje wilt stelen...Evan is een vriend van mij en ik weet wanneer hij iemand leuk vind en wanneer niet. En ik zal nu heel snel van zijn schoot afkomen of-'.

'Of wat..ga je het tegen je vader zeggen...of je moeder'.

'Hou mijn moeder erbuiten'.

'Misschien mag je me dan een slet noemen...maar ik heb je moeder gezien, wauw...wat een hoer zeg. Of beweer je nou echt dat ze iets met je vader zou beginnen als dat allemaal gratis was. Dus beter houd je je mond en laat mij...hoe noemde jij het ook alweer...oh ja, de slet uithangen'.

Ik kijk Silke aan. Ik doe mijn best om mijn tranen in bedwang te houden. Ik kan me niet eens meer bewegen.

'Moet je nu huilen...je moeder staat vast klaar met een warme kop melk in je eigen kasteel...'.

Ik sprong op haar. Als een beest. Niet zoals bij Evan en Fabian...ik moest haar pijn  doen haar laten voelen wat ik op dit moment van binnen voelde. Ze gilde het uit. En toen
Evan ons met een toverspreuk uit elkaar haalde zat ze onder de schrammen, met een bloedneus en een geschreurde lip.

'ZE IS DOOD, TRUT. NU WEET JE HET. EN IK HOOP DAT JE BLIJ BENT'.

Roses are red ~Scorose~ ✔Où les histoires vivent. Découvrez maintenant