57.

915 131 38
                                    

*angertiger*
-Jó reggelt.... Yurim.- szólal meg a férfi ismerős, mély hangon. Azon a hangon, ami egy világbajnokhoz tartozik. Ahoz, aki a legfontosabb számomra.

Feláll az ágyról és az ablakhoz lép. A karnis karistolásának hangja után mindent betölt az éltető fény, olyannyira, hogy még csukott pilláim alól is látom.

-Csukd be a fényt...- nyöszörgöm hátamról hasamra fordulva. Kérésemnek ellenállva nemhogy valamit tenne a fény ellen, még az ablakot is nagyra tárja, amitől beáramlik a hűs levegő az ő illatát is magával hozva.
Az egész szobát belengi a motorolaj és a bőr illata. Kéne készíteni ebből egy parfümöt.

Még is gazdagodnék belőle, hisz ki nem rajong - főleg a tinilányok közül - érte? Ha más nem, az angyalkák megvennék örülve annak, hogy érezhetik azt a mannát, amibe én szerelmes vagyok.

-Bocsi... Yuuri szólt, hogy keltselek fel. Későig fennmaradtunk az éjszaka, mi? Beszélgetve mindenről...- nem látom az arcát, de tudom, hogy mosolyog. Hallom a hangján.

-Igen-igen... azt legalább elárulod, hogy mi a neve?- pörgök fel teljesen kíváncsian.

*teddybear*
Erre a kérdésre nem számítottam... mit mondjak?? Nem akarok hazudni, de nem akarom az arcába nyögni sem, hogy szerelmes vagyok belé.

Vegyük gyorsan sorra a lehetőségeket...

Y. P. - ebből biztosan rájönne, mint ahogyan a Y. N. és a Y. P. N. is ki van zárva.

Mondjam azt, hogy angertiger? Nem, abból rájönne, hogy velem beszélgetett annyit, és kiakadna.

Y. A.? Mint Yuri Angel? Megesik, hogy nem esik le neki. De az is eshetőség, hogy igen. Bár ennek nem túl nagy az esélye. Akkor megpróbálom...

-A monogramja Y. A. Ennyi megfelel?- kérdezem halványan elvigyorodva furcsa arckifejezésén. Vajon kire tippel? Csaknem egyből önmagára... Ez badarság, nem is gondolok ilyesmire!

-Y. A.... Y. A...- ízlelgeti a két ártatlannak tűnő betűt. Úgy falatozza, mint ha valami menzakaja lenne, amit nem szívesen fogyaszt.

Miért vág ilyen szenvedő arcot? Miért keseredett el ennyire? Fájdalmas emlékeket szakítottam volna föl, vagy csak valaki olyanra gondol, akire nem akar?

-Biztos szép lány...-sóhjt fel gyötrődően. Aha, nagyon szép lány. Annyira, hogy már fiú... - Csak hogy Yurit idézzem a blogjáról, amikor valamiféle mangáról beszélt.

Bólintok, hiszen szépnek szép. Sőt! Gyönyörű... Csak épp a nem nem stimmel, de egyébként szerintem klappolhat az, ami a fejében kavarog.

Esélyem sincs, hogy rájöjjön, mi? Sosem gondolna magára, legalábbis szerintem nem. Ugyan miért szeretne bele egy fiú a vele egynemű legjobb barátjába? Ezen az ötleten nevetnem kell...

Csakhogy... én talán már előbb szerelmes voltam belé, minthogy barátok lettünk. Amikor megkérdeztem róla... Akkor rosszul fogalmaztam. Vagy csak nem mertem úgy fogalmazni. Féltem és félek most is...
Viszont mástól. Akkor pusztán az elutasítás fájdalmától, ma meg... Hogy elveszíthetem a számomra legfontosabb személyt. Hogy csalódik bennem, és nem lesz többé a barátom. Igen, rettegek, mint egy kisgyerek az ágya alatt lévő szörnytől. Mert ez van. Szánalmas vagyok.

Egész életemben egy fiú után kajtattam, akit talán soha nem érhetek el újra... majd megkértem egy másikat, hogy tanítson. És reménytelenül Yuriba.

Irónikus, hogy néhány rosszulmenő forgás miatt állok most itt szerelmesen, mindent feladva érte.

Valahogy... igen, valahogy miatta jöttem rá, hogy biszex vagyok. Ő az oka mindennek, mi? Minden jónak. Mert bár még nem mondtam el senkinek, bízok benne, hogy elfogadnak ugyanúgy, ahogyan nekem is sikerült magamat.

-Te Otabek...- ül föl az ágyon.- Ismerem azt, akibe ennyire szerelmes vagy?

*lö én*
Itten is vagyok lol
Nincsen nagyon mit mondanom
Talán annyit kérdeznék, hogy ugyehogy tiszta Otayuri?😂😂👇

*lö én*Itten is vagyok lolNincsen nagyon mit mondanomTalán annyit kérdeznék, hogy ugyehogy tiszta Otayuri?😂😂👇

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

😂😂😂😂😂
Remélem tetszett a rész
Cijjasztok 😜😜

Chat-Lover (Otayuri)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant