35.

1K 151 43
                                    

*angertiger*

Te vagy az, Beka?

?

Nem, nem, biztos vagyok benne.

Miben?

Hogy Yurát csak egy ember ismerte. Vagyis kettő.

Kezdek összezavarodni.

Csak Nagypapi és Beka ismerte Yurát. Kizárásos alapon te vagy Beka

És ezt miből gondolod?

Onnan, hogy Yuráról beszéltél a fanfictionban. Minden stimmel. Még az is, hogy Yurát Beka otthagyta.... Nem jött el soha többet. Nem szólt egy szót sem.... És Yura órákig csak ült a hidegben reménykedve és sírva, várva egyetlen barátját... Aki otthagyta. És azóta sem... Azóta sem bízik Yura az emberekben, kivéve háromban....

Ácsiácsi! Honnan ismered ennyire Yurát? Ennyire jóban vagytok?

Hááát, mondhatjuk úgy is?

Hogy?

Én vagyok Yura.

Yura, te vagy az??

Tudtam! Beka, te vagy az!

Istenem, sajnálom, hogy aznap otthagytalak! De hirtelen költöztünk. És anyáék nem engedték... Sajnálom!

A múlt az elmúlt.... Annyira boldog vagyok, hogy újra találkoztunk így több, mint tíz évvel később!

Én is... Azt szavakkal nem lehet leírni! De mesélj, mi történt azóta, hogy nem találkoztunk? Évek óta ezen rágtam magam...

Hááát... Folytattam a balettot és a műkorcsolyát. A suli, hát az egy katasztrófa volt. Én voltam a gyenge, kiszorított nyomi. De a sport miatt már magántanuló vagyok. Illetve... Nos, ez nagyon furcsán fog hangzani.... De meleg vagyok. Amikor elmondtam a szüleimnek, azok kidobtak otthonról, így egy melegpár fogadott örökbe. Most velük élek hármasban.

De csak, hogy a tragikus dolgok se maradjanak abba... Nos, Nagypapi meghalt. Mondjuk, eddig még nem haltam bele a depibe. Beleszerettem egy csodálatos fiúba, az első emberbe, akiben meg tudtam annyira bízni, mint anno benned. Csak az a probléma, hogy a legjobb barátom nem meleg, így veszett fejsze nyele... De mesélj te is, mielőtt még kisregényt írok magamról! Azóta is műkorizol?

Sajnálom Yura... De ahogy látom, megmaradtál ugyanannak a pozitív embernek, akinek megismertelek! Ennek kifejezetten örülök!
Nos, nekem időközben született egy hugom, akivel kinézetre meg nem mondanád, hogy testvérek vagyunk :D És igen, műkorcsolyázok azóta is, sőt! Köszönöm, hogy akkor adtál nekem egy pár műkorcsolyát, hiszen azóta a jég vált a második otthonommá... És mióta megismertem a fiatal orosz tehetség munkásságát, azóta próbálok olyan tökéletessé válni, mint ő. Persze sosem válhatok olyanná, mint amilyen Yuri, de azért próbálkozni ér, nem?

Yuri és a tökéletesség? Pffffff.... Te ezt tényleg elhiszed? Ő csak megjáttsza. És nem született tehetség, csak minden idejét ebbe a gyönyörű sportba ölte, és továbbra is öli. És maximum csak a teljesítményét akard elérni, ne akarj másban olyan lenni, mint ő. És különben is, ha beleadsz anyait-apait, akkor könnyen felülmúlhatod őt :)

Te most viccelsz, ugye? Ne beszélj ilyen lekezelően róla. Ő maga a törékeny gyönyörűség. A cukormáz a torta tetején. Valahogy vele lesz tökéletes a világ. Ő az az angyal, aki azért került a földre, hogy legyen miben gyönyörködnie az embereknek. Ez a világ túl sötét és mocskos számára... Ezért néha nem érzi magát jól itt. Mert ő nem ide, hanem egy sokkal jobb helyre tartozik. Ezért olyan tökéletes. És ezért olyan törékeny, hogy meg akarom védeni!

Te egy tévedésben élsz. Yuri nem ilyen. sak mindenkivel ezt hiteti el. Ő is csak olyan, mint mások, ha nem rosszabb. Nem képes kezelni az érzelmeit, hamar megtörik és sosem elég erős. A problémáit mindig másokra zúdítja. Nem érdemli meg azt a szeretet, amit iránta táplálsz. Ő nem képes téged úgy viszontszeretni. Ő már senkit sem képes többé szeretni...

Honnan tudod? Lehet, hogy csak félreismerted. Ha egyáltalán ismered.

Már hogy ne iserném? Én vagyok az egyik legnagyobb Otayuri shipper, de gondolom, ez érzékelhető volt. Személyesen is találkoztam velük, többször. És szerintem Yuri a legkevésbé sem olyan, mint amilyennek te hiszed. Én csak kifejtettem a véleményem, miszerint tévedsz.

Én meg azt a véleményem, miszerint neked nincs igazad :)
Mellesleg tetszett az írásod. Azt leszámítva, hogy a karakterhűség az offos, tökre tetszett

Nekem is a tied. Győzzön a jobbik. És miért nem karakterhű?

Otabek nem olyan tökéletes, mint leírod. Önfejűbb. És soha nem vallaná be az érzéseit a legjobb barátja felé...

Mint ahogyan sosem tudná, hogy kicsoda az a Yura...

És ha most azt mondom, hogy én vagyok Otabek?


*lö én*
Remélem tetszett ez a rész :)
Kicsit kaki, kicsit gagyi, de remélem, annyira nem lett vészes ^^"
Ha tetszett ez a rész, akkor nyom egy csillagot és írj egy kommentet!
Köszönöm :)































Chat-Lover (Otayuri)Where stories live. Discover now