25.

1.6K 160 17
                                    

*angertiger*
"Otabek végigsimít az alsó ajkamon. Talán csak álmodok? Lehetséges, hiszen hónapok óta ilyen és ehhez hasonló álmok teszik kellemesebbé az éjszakáim. De nem érdekel, nem akarok felébredni belőle...

-Yuri...- ad egy nem túl erős pofont.- Ezt azért kapod, mert megvezettél, becsaptál és elhitetted, hogy nem szeretsz. Ezt meg azért, mert... úgy is tudod...- csókol meg. Az ajkai puhák és az érintésüktől megremeg a térdem. Még jó, hogy Otabek nagy és meleg keze megtart, különben elveszíteném az egyensúlyomat. Már az sem zavar igazán, hogy a hátamat a hideg falnak vetem. A szívem egyre hevesebben ver és... halkan belenyögök a csókba.

-Otabek... Én szeretlek! De úgy igazán, ahogy senki más sem képes!- gördül le egy apró könnycsepp az arcomon, amit újabbak követnek. Az arcomat belefúrom a mellkasába és szorosan átölelem.

-Sssss, ne sírj...- suttogja a fülembe és újra megcsókol. Óvatosan szívogatni kezdi a kipirult párnácskákat és bebocsájtást kér, amit egyből meg is adok.

Innen már biztos mindegyik elmebeteg fujoshi sejti a történteket, nem kell részleteznem. Mert nem is fogom. Ami köztem és Otabek között történt ezután, az csak kettőnkre tartozik. Nem fogom kitálalni senkinek. Még a szüleimnek sem. A macskámnak sem. Erről csak ő és én tudok. De egy szó örökké a fejemben fog hangzani addig, ameddig meg nem halok. Az, ahogyan Otabek azt mondja:

"Szeretlek" 

Köszönöm, hogy végigolvastátok ezt a fanfictiont angyalkák! A címe nem véletlenül Agape, ezért sincsen benne 18+os jelenet. Ha tetszett, akkor továbbra is kövessetek wattpadon, és a profilomon találhattok még az ízléseteknek megfelelő fordítást/írást!
Köszönöm, hogy eddig követtetek!
Remélem nem okoztam csalódást: 
YuriNikiforovMyHusbando
"

ShoesWithBlades (megj.: Yuri) kommentje: Köszönöm, hogy ezzel a kis fanfictionnal gyönyörködtetted meg a szemem ^^ Az külön tetszett, hogy Yurit végig összetörtnek ábrázoltad. Igazából ebben a sztoriban csak az nem valóságszerű, hogy Otabek és Yuri soha nem fognak összejönni .__. Pedig bárcsak *-* Na, megyek meglesni a többi munkád!

YuriNikiforovMyHusbando válasza ShoesWithBlades kommentjéhez: Köszönöm szépen ^^ És tisztában vagyok vele. Csak annyira jó fantáziálni! *-*

UnderYourBed válasza ShoesWithBlades kommentjéhez: Bevallom, én is imádom ezt a fanfictiont, sajnálom, hogy vége lett. De ShoesWithBlades, nekem pont az nem tetszett benne, amit te emeltél ki. Yuri egy erős és büszke ember. Egy csodálatos színész, de az érzelmeit biztosan nem játszaná meg. 

ShoesWithBlades válasza ShoesWithBlades kommentjéhez: YuriNikiforovMyHusbando: Nincs mit ^^ És nekem is ez az egyik kedvenc shipem owo
UnderYourBed: Honnan tudod? Talán te vagy személyesen Yuri Nikiforov? Azt nem hiszem. És ha nem esett volna le, ez mind csak fikció. De attól még lehet igaz.

UnderYourBed válasza ShoesWithBlades kommentjéhez: Nem, nem én vagyok Yuri Nikiforov. De Yuri akkor sem ilyen! Amikor beszélgettünk akkor is nevetett meg mosolygott! Vagy talán te nem követed a LIVEokat, és azért nem ismered őt? Akkor meg ne pofázz be ide!

ShoesWithBlades válasza ShoesWithBlades kommentjéhez: -_- Most komolyan ilyeneket mondasz?! Yuri a LIVEokban egyáltalán nem olyan, mint a valóságban! Én már csak tudom, érted?! Hagyjuk...

YuriNikiforovMyHusbando válasza ShoesWithBlades kommentjéhez: ShoesWithBlades és UnderYourBed! Nyugodjatok le! Mindenki mást gondol, de nem tűröm el, hogy az én történetem alatt egy kommentháború törjön ki! Ha mégegyszer összevesztek itt, akkor bannollak titeket és nem engedem, hogy olvassatok! Ez már nem az első alkalom!

Igaza van az írónak. Szinte minden történet/fejezet alatt képesek vagyunk összekapni. Mert szerinte Yuri erős, Yuri bátor, Yuri nem ilyen... Szerintem meg pont ilyen. Hagy tudjam már jobban! Csak az a baj, hogy ha az arcába vágnám, hogy én vagyok Yuri, akkor két dolog történhetne:
1) Nem hinne nekem
2) Erről szólna az élet, hogy titokban yaoi fanfictionokat olvasok.

Szóval egy hatalmas NEM!

Üzenet UnderYourBed-től.

Szia. A vitáink alapján szimpi vagy. Honnan ismered ennyire Yurit?

*lö én*
sziasztok
most elmegyünk nyaralni, szóval köbö 2 hét múlva lesz új rész
köszönöm a türelmeteket előre is
remélem tetszett a rész :)

Chat-Lover (Otayuri)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ