53.

1K 144 57
                                    

*angertiger*
Éjfélkor mosolyogva bámulom a plafont és a kezembe vettem a telefonom és elkezdem pörgetni a névjegyzéket. O... O... Otabek. Megvan!
Kisurranok a folyósóra, majd az ajtó halk becsukása után lenyomom a hangüzenet rögzítését szolgáló piros, pulzáló gombot.

-Boldog születésnepot... Remélem én vagyok az első, de az sem baj, ha nem!- kuncogok fel.- Csak annyit szerettem volna mondani, hogy.... A mai nap a tied. Élvezd ki, mivel tavaly sajnos... Nem ünnepeltem veled. Azóta is bűntudatom van miatta, de ígérem, hogy idén valami nagyon szuper dolgot kapsz tőlem! Köszönöm, hogy lassan két éve vagy a barátom... Amióta megismertelek, azóta áldom a napot, aminek ma van a huszonegyedik évfordulója. Köszönöm, hogy a bajban kiállsz mellettem, és anya miatt sem utáltál meg. Meg merem kockáztatni azt, hogy te vagy a világ legjobb embere! Mégegyszer sok boldog születésnapot... És ne felejtsd, hogy most már Amerikában is legálisan alkoholizálhatsz!- nevetem el a végét. Szeretek hülyeségeket kitalálni néha a mondanivalóim végére, hogy ne tűnjön annyira szentimentálisan nyálasnak, vagy igazából csak azért, hogy az emberek biztosan mosolyognak...

Elengedem a pici piros pulzáló ((Nem Takemurát Juditka, ne gondolj rosszra xD)) gombot, ezzel véglegesen és megmásíthatatlanul elküldtem az üzenetet. Nagyot sóhajtok és visszamászok Yuuri mellé. Mosolyogva szorongatom a telefonom és a közösségi média-oldalakat kezdem pörgetni, úgy sem tudok aludni. Meg amúgy is érdekel, hogy a fanok kitaláltak-e valamit Otabeknek...

Nem is kell csalódnom, a hivatalos Yuri's Angels oldal már elkezdte feltöltögetni a tagok által kreált vicces, menő, vagy éppen aranyos képeket és mémeket... Ezt meg kell néznem! Maximum felverem Yuurit a röhögésemmel, vagy a fangörcsölésemmel. Az semmi!

Megnyitom az oldalt és nagy levegőt véve kezdtem végignézegetni a képeket.

Megnyitom az oldalt és nagy levegőt véve kezdtem végignézegetni a képeket

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ez... Erre nem tudok mit mondani.... Ez... Annyira igaz! Mintha én lennék a fandom! Sírok...

 Annyira igaz! Mintha én lennék a fandom! Sírok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ez.... Olyan szexi ezen a fanarton! Jézusom.... Mindjárt vérzik az orrom...

 Mindjárt vérzik az orrom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Chat-Lover (Otayuri)Where stories live. Discover now