Act 42

285 11 7
                                    

A kiszemelt üzletbe értünk, ahol tényleg a legszebb ruhákat lehetett alaposan megnézni és tényleg szebbnél szebbeket mutattak a kirakaton. Az üzletbe viszont egyedül tértem be, mivel nem engedtem, hogy velem tartson, amíg ki nem választom a ruhát! Szinte idegesen léptem be az ajtón és már a lábam is remegett... Holnap akarja Jin az esküvőt, mivel a szülei erre a döntésre jutottak, csak nem Ami-vel, hanem... Velem! Az egész gondolattól görcsbe rándult a gyomrom..

-Jó napot, hölgyem! Segíthetek valamiben?? -kedvesen mosolygott és lépdelt felém..

- Csak... a ...

-Tökéletes választás! Erre jöjjön! -mosolygott tovább is, majd elvezetett a többi ruhákhoz..

Hiszen még el se mondtam, miért is jöttem! 

-Nézze! Ez az új kollekciónk nagyon jól állna önnek! -megfogta a kiválasztott ruhát, ami csak a keze ügyébe került és rám mérte...

-Hölgyem, én... -próbálkoztam elmagyarázni, de inkább az eladások érdekelték...-Elnézést, de én menyasszonyi ruhát szeretnék! -magyaráztam el, félbeszakítva..

Mire kérdőn nézett maga elé, szegényt megsajnáltam! 

-Ohh, miért nem ezzel kezdte az előbb?? -szinte nevetve reagált mondatán..

Csak mosolyogtam és követtem tovább, majd egy rengeteg menyasszonyi ruhát megpillantva akadt meg a lélegzetem, annyira mesésen festettek!

-Vannak Egyszerű, Hercegnős és még sok különböző kategóriájú ruhák! -magyarázta, mit hol is találok..

Csak beljebb léptem és az egyik kategóriánál mentem végig, ami a Hercegnős! Jobban tetszik, ha nem simul hozzám, mert akkor abban azon nyomban megfulladok!

×××

A választott ruhadarabot a próbafülkébe menve próbáltam fel, és mintha nem én lettem volna, amit az eladónő is tátott szájjal nézte a rajtam lévő ruhát..

-Ez remek választás!-mosolygott..-A leendő férje elájul, ha meglát benne! -mosolygott...

-Ezt választom! -mondtam ki, miután megnéztem benne magam a tükörbe...

-Rendben! 53 Won lesz! -mondta, majd elővettem a tárcámat és ki is fizettem... 

Nem mondom, hogy olcsó, akkor azzal hazudnék! Egy gyors mozdulattal levettem magamról és egy nagyobb szatyorba helyezve próbáltam titkolni a ruhát..

-Nagyon szépen köszönöm! Viszontlátásra! -mosolyogva léptem ki az üzletből..

Elindultam a másik üzlet felé, de már szembe találtam magam Jinnel! Nyomban meg is ölelt..

-Már várom, hogy lássalak benne! -súgta a fülembe, majd egy kis távolságot felvéve csókolt meg..

Hamar elhúztam a fejemet és kezemen fogva sétáltunk el egészen hazáig..

××× 

Hazaérve gyors léptekkel igyekeztem fel a szobámba, hogy még véletlenül se vethessen rá pillantást. Tehát még az eldugása sem volt lassú folyamat. A szekrényembe helyeztem el és még be is zártam az ajtaját, egy székkel.  Azután az ágyra dobtam magam, lehunytam a szemem és próbáltam elképzelni a holnapi eseményt, ahogy már egymás ujjára már a gyűrűt húzzuk, annak jeleneteit.. A külvilágot kizártam, de ez nem sikerült teljesen, mivel annyira lettem figyelmes, hogy az ágyam besüppedt és gyengéd érintését éreztem meg derekamnál, ahogy átcsúsztatja kezét a másik oldalra és szorosan magához ölel.. Lassan kinyitottam a szemem és már az övébe találtam magam.. 

[[Cselédlány × BTS Fanfiction]] Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt