Trettio fyra

507 14 6
                                    

~Oscars perspektiv ~

"Killar vi ligger efter i schemat, vi måste dra till TV4 hustet nu" säger Linn stressat och går in i hotellrummet tillhörande Felix och Omar som vi alla befinner oss i för tillfället.

Nervöst sväljer jag och drar snabbt upp dragkedjan på min kofta så långt det går för att täcka sugmärkena som nyss vad alldeles synliga. Jag kollar nervöst mot Bea som just tagit fram sitt smink för att börja täcka sugmärkena hon igår gjorde på mig. Hon måste hinna täcka dem, jag kan inte ha dessa märken på inspelningarna.

"Men vi skulle ju inte åka förens vid 12?" Säger jag oförstående och kollar mot klockan som är 11.23.

"Ja vet det, men vi har sett fel tid. Vi börjar inspelningen redan klockan 13 och inte 14 som vi trodde. Det tar cirka 10 minuter dit och sedan ska ni bli sminkade och gå igenom dagen så därför måste vi åka nu killar, kom igen nu" säger hon och manar på oss att gå och drar nervöst upp tjocktröjan ännu mera för att försäkra om att sugmärkena inte syns.

Motvilligt reser jag mig upp från golvet där jag och Bea satt mitt emot varandra. Jag sträcker ut min hand till Bea som glatt tar emot min hand och smidigt tar sig upp på fötterna. Hon ger mig ett medlidande leende innan vi går efter Linn ut ur rummet med Omar och Felix hack i häl. Vi snappar åt oss våra ytterkläder när vi passerar "hallen" i hotellrummet.

"Hallå jag såg en artist som hade sugmärken i en intervjun i en Facebook video, är det bra att göra så Linn?" Frågar Omar helt från ingenstans när vi sätter oss i bilen. Jag sparkar till han på smalbenet då han sitter bredvid mig och han gnyr tyst och kollar förvånat mot mig. Var han tvungen att dra upp något sådant idag? Vad håller han på med?

"Vad håller du på med?" Viskar jag så endast han hör.

"Lita på mig" mumlar han lika tyst till svar.

Medan Linn backar ut ur parkeringsrutan tittar hon fundersamt på Omar genom backspegeln med höjda ögonbryn.

" Det finns inget rätt eller fel när det gäller sådant men personligen tycker jag att det ser väldigt oproffsigt ut att komma till intervjuserie eller spelningar med sugmärken. Jag kan säga såhär, hade någon av er dykt upp på en intervju med sugmärken hade jag inte tillåtit er att vara med" säger hon bestämt och jag känner direkt hur nervositeten ökar inom mig. Missar jag denna intervjun kommer folk förmodligen att börja ifrågasätta mer och mer varför jag inte är med. Med tanke på vad som hände igår på genrepet tror jag många redan är tillräckligt förvirrade.

••••
Kort kapitel, sorry för det. PMen kände att det var dags att uppdatera denna nu!

Jag vill även passa på att säga att det ligger ute en julkalender novell. Den kommer jag uppdatera 1-2 gånger per dag från 1:a december till den 24:e! Kolla gärna in den om ni har lust, " Dear Santa" heter den🎅🏼

Du har nått slutet av publicerade delar.

⏰ Senast uppdaterad: Nov 30, 2017 ⏰

Lägg till den här berättelsen i ditt bibliotek för att få aviseringar om nya delar!

Ingenting vill bli som förut | o.eDär berättelser lever. Upptäck nu