Trettio ett

507 23 11
                                    

Beas perspektiv

Jag och Oscar hade precis kommit upp till hans hotellrum. Under kvällen satt de i greenroom men de fick inte uppträda på grund av Oscars tidigare svimning. De gick vidare direkt till final vilket de blev superglada över men jag tror ändå Oscar kände skuld för att de inte kunde uppträda ikväll. Det såg ut så på honom. Men folk fick ändå se en grym inspelad version från gårdagens genrep så jag tycker de ska vara stolta ändå.

De andra drog till efterfesten medan jag och Oscar kände att vi bara ville ta det lugnt uppe på hotellrummet. Jag vet att Oscar egentligen ville med på den där efterfesten, men han har fått i sig alldeles för lite mat för att orka det.

"Hur mår du hjärtat?" Frågar jag ömt när han satt sig ner i sängen. Jag går fram till honom och sätter mig bredvid. Hans blåa ögon är blanka när de möter mina och jag tar tag i hans hand för att visa stöd.

"Inte så bra" mumlar han ärligt och det glädjer mig att han inte försöker undangömma att han mår dåligt.

"Men hur mår du? Du har bara fokuserat på mig hela kvällen och inte haft en chans att berätta hur du mår" säger Oscar omtänksamt och placerar sin hand på mitt knä. Jag ler av hans beröring och hans underbara personlighet. Mina ögon möter återigen hans som nyfiket ser på mig.

"Förutom att min prins mår dåligt så mår väll jag hyfsat bra, men om du inte mår bra Oscar så vet du att jag inte heller gör det" säger jag ärligt och när jag se skulden i hans ögon ångrar jag mig genast. Det kanske var dumt att säga så? Han är ju ändå i ett ostabilt tillstånd nu.

"Fö- förlåt" mumlar han ångestfylld och kollar ner i sitt knä. Jag lutar mitt huvud emot hans axel och har armen närmast honom vilandes på hans rygg.

" Den du ska be om ursäkt till är dig själv Oscar. Det är du som tar mest stryk av detta" säger jag allvarligt och han hmmar endast till svar. Om han tog in det jag sa är oklart.

"Jag kommer snart" säger jag och reser mig upp.

Jag styr mina steg till hotellets badrum och går in där. Dörren låser jag efter mig innan jag går fram till badkaret och börjar fylla det med varmt vatten. Jag ska få Oscar att må bra ikväll.

Jag tänder några ljus som hotellet ställt på badkaret. Egentligen brukar de inte ha ljus här inne, men jag bad om det så tidigare idag verken Oscar eller jag var här satte de in ljusen. Jag sätter de brinnande ljusen på kanten av badkaret innan jag slänger ner en badbomb som jag tog med hemifrån. Den börjar direkt skumma och ge ifrån sig en ljustrosa färg.

När badkaret är nästan helt fyllt stänger jag av vattnet och går ut ur badrummet. Men när inte Oscar syns till någonstans drar jag förvirrat ihop ögonbrynen. Det finns inget mera rum än badrummet som man kan gå in i vilket tyder på att han lämnat hotellrummet. Vad ska han göra utanför hotellrummet?

Frågor och tankar börjar snurra runt i huvudet och jag börjar mer och mer tänka på allt dåligt han kan fått för sig att göra. Direkt stiger oron till max och jag ska just leta reda på min mobil när jag hör hur hotellrumsdörren öppnas bakom mig och stängs lika fort igen.

Snabbt vänder jag mig om och se Oscar stå där. All oro försvinner och övergår till glädje och jag slänger mig i hans famn och kramar om honom hårt.

"Fan skräms inte så, jag trodde du tänkte göra något dumt" säger jag ärligt och känner hur ett par tårar av lättnad rinner ner för mina kinder. Chockat besvarar han min påflugna kram.

"Älskling jag var borta i max fem minuter?" Säger han frågandes och stryker mig löst över ryggen.

När han säger det sådär låter det hur fånigt som helst att jag hann bli så orolig på kortare tid än så. Men samtidigt är han i ett dåligt tillstånd där man kan göra dumma beslut.

"Mm, men vad var du?" Frågar jag och kollar upp i hans vackra ansikte. Han ler sitt speciella Oscar leende vilket är ett väldigt fint och mjukt leende. Det leendet gör mig alltid lugn.

"Köpte denna till dig" säger Oscar och håller upp en mörkgrön champagne flaska med guldig etikett innan han fortsätter prata.

"Ville ge dig en förlåt present. Fick så mycket skuldkänslor över att jag fått dig att må dåligt" säger Oscar skamset och jag ler över hans omtänksamhet. Han är ju världens finaste.

"Tack Oscar" säger jag glatt och stryker hans kind ömt.

"Men jag har med fixat en överraskning till dig, kom" säger jag och drar med han in i badrummet. Han kollar med stora ögon på det mysiga bad jag fixat och sedan glatt mot mig.

"Jag älskar det" säger han glatt och jag ler.

"Ja vet, du har alltid gillar varma bad" säger jag och han skrattar lätt innan han kollar djupt in i mina ögon.

"Nu häller vi upp lite champagne och firar att vi ikväll gick vidare till final och att jag dessutom har världens finaste flickvän" säger Oscar kärleksfullt innan han pressar sina läppar emot mina och jag besvarar kyssen snabbt.

Magen fylls utav raketer och jag har saknat denna känsla utav hans närhet så mycket. Äntligen.

••••
Ni som gillar dirty kommer gilla nästa kapitel 😉 hihih

Ingenting vill bli som förut | o.eDär berättelser lever. Upptäck nu