Fyra

1K 37 2
                                    

Jag vaknar utav att något varmt och blött dras runt i mitt ansikte. Förvirrat öppnar jag ögonen, får blinka ett antal gånger innan jag kan urskilja något. Jag ser Donna sitta i sängen nära mitt ansikte. Skrattandes klappar jag hennes vita päls och hon viftar nöjt på svansen, går ett varv runt sig själv innan hon nöjt lägger sig bredvid mig. Jag kan inte låta bli att le, hon är så söt och jag måste erkänna att jag faktiskt saknat henne. Donna gör en alltid glad och hon utstrålar så mycket kärlek och glädje.

Oscars beskyddande armar är virade kring mig och försiktigt vrider jag på ansiktet för att se om han också är vaken vilket han inte verkar vara. Hans ögonlock är lätt stängda och hans fylliga fransar vilar lätt emot kindbenet. De ljusrosa läpparna är svagt särade och han ser oerhört avslappnad ut. Jag skulle kunna ligga såhär länge och bara studera hans perfekta ansiktsdrag. Men det skulle kännas en aning creepy.

Jag lägger mig tillrätta igen, gosar ner mitt huvud mot hans bröst korg och lägger mina armar kring honom så de ligger över hans mage. Hans närhet får det att pirra i magen på mig och jag andas djupt in hans doft. Tar in att han verkligen ligger här bredvid mig igen. Efter alla dessa månader utan varandra är vi äntligen tillbaka hos varandra.

Donna puffar lätt på min arm och jag vänder min blick till henne igen. Hennes chokladbruna ögon kollar med en hundvalps blick på mig och jag förstår precis vad hon menar. Jag ler åt hur söt hon är och klappar henne återigen och ännu en gång lägger hon sig nöjt bredvid mig. Jag ser hur hon njuter av vartenda beröring jag ger henne, tänk om vi människor hade visat hur mycket vi njuter av nåns beröring på samma sätt som hundar visar det. Det hade varit rätt roligt.

En svag knackning hörs på dörren intill Oscars rum. Donna sätter sig förvirrat upp och börjar glatt skälla. Hon ställer sig upp, viftar på svansen och springer över både mig och Oscar innan hon hoppar ner från sängen och fram till dörren. Jag skrattar tyst och ler roat åt henne. Hon måste vara världens sötaste hund.

Dörren öppnas och Oscars mamma sticker in huvudet och kollar mot mig och Oscar. Jag ler mot henne och hon ler ursäktande tillbaka samtidigt som hon hyschar åt Donna som lydigt blir tyst. Mia säger vänligt godmorgon till mig.

"Godmorgon" svarar jag henne och ler lätt.

"Förlåt om jag stör, men klockan är halv ett och  jag ska sticka iväg på några ärenden så ni blir  hemma själva. Men jag har fixat pannkakor till er som står nere i köket" säger hon vänligt.

"Oj är klockan så mycket?" Säger jag chockat och sätter mig upp.  Jag trodde klockan var runt 09.00, inte 12.30. Hon skrattar lätt åt min reaktion och ler.

"Ja, men jag tänkte att ni behövde sömnen. Oscar har jobbat hårt och du har rest mycket. Ni förtjänade denna sömn" säger hon ärligt och jag ler. Är tacksam över hur fin hon är som person.

"Men nu måste jag sticka, kan ni vara snälla och rasta hundarna sen? Ja blir nog borta till fem tiden" säger hon innan jag hinner svara på det hon tidigare sa. Hon vänder sig om och är påväg ut när jag svarar.

"Ja absolut, och tack för du fixat pannkakorna Mia" säger jag och ler tacksamt. Hon vänder sig om och ler mot mig, säger att det var med nöje som hon gjorde dem innan vi säger hejdå och hon stänger dörren igen. Donna följde glatt med henne utifrån rummet så nu är det bara jag och Oscar kvar.

Jag kollar åter igen upp mot Oscar som fortfarande sover. Hur han fortfarande kan sova efter alla hundskalv som Donna gett ifrån sig är ett under. Men jag antar att han är van. Han har ju trotts allt fem hundar.

En mjuk puss placerar jag på hans felfria kind innan jag försiktigt sätter mig upp i sängen, går smidigt ut ifrån täcket. Så smidigt som möjligt tar jag mig förbi Oscar . Mina steg styr jag ut till badrummet, känner att jag behöver en dusch innan jag väcker Oscar.

Jag kollar på mig själv i badrumsspegeln, ser en lycklig tjej med gröna lyckliga ögon och ett brunt självlockigt hår ner till axlarna. Mitt ansikte är idag fritt från finnar. Hade jag stått och inspekterar mig såhär för något år sedan hade jag inte sett såhär lyckligt ut. Jag trivdes inte alls med mig själv, hur jag såg ut. Det mesta fann jag fult och fel på min kropp. Men idag har jag äntligen kommit över den zonen och ser det vackra hos mig istället.

Jag går bort från spegeln och drar av mig Oscars stora T-shirt samt mina trosor innan jag  öppnar glasdörrarna till duschen. Med höger fot före den vänstra kliver jag in i duschen och stänger duschdörrarna bakom mig. Mina händer drar vant igång vattnet och till en början möter det kalla vattnet min kropp. Men efter ett fåtal sekunder känner jag hur vattnet skiftad från kallt till varmt.

Det rinnande vattnet smattrar mot min bara kropp. Ner på mitt hår och sedan rinner det ner längst hela kroppen. Jag står så ett par minuter och bara njuter utav vattnets värme innan jag stänger av vattnet och sträcker mig efter schampot. Jag masserar in schampot i håret och känner hur det lödders sig mellan mina handflator och min hårbotten. När schampot är väl in masserat sätter jag på vattnet och sköljer av håret innan jag tar balsam och tvålar in kroppen.

Jag kliver ut duschen och sträcker mig efter den vita handduken som hänger under min krok. Mia har varit så snäll och hängt fram en handduk till mig redan igår. Jag är glad över det då jag inte hade en tanke på att hämta en handduk innan jag gick in i badrummet. Den gröna handduken virar jag kring mitt hår innan jag tar Oscars marinblåa badrock och sätter på mig. Trotts att den är en aning stor funkar den.

Med små steg  smyger jag in i Oscars rum. Väl där inne landar min blick på honom. Han ligger i sängen med sin svarta mobil i handen och verkar skriva något. När han hör mg kliva in i rummet lyfter han glatt blicken till mig.

" godmorgon hjärtat" säger jag och sätter mig bredvid honom i sängen. Han sätter sig upp och stryker sin hand över min kind.

"Godmorgon vackraste" säger han sensuellt innan han kraschar sina mjuka läppar emot mina. Vi utdelar en lugn kyss och den sprudlande känslan far igenom kroppen på mig. Han gör mig fortfarande knäsvag.

"Din mamma har gjort pannkaksfrukost" säger jag och reser mig upp från sängen för att går till hans garderob. Väl där drar jag ut min låda med underkläder och tar fram ett par gråa Calvin Klein stringtrosor och en matchande bh till.

" Åh... Nice" säger han med en trött röst. Jag kan inte avgöra om han är glad över det eller inte då hans röst var neutral. Men han älskar pannkakor så den trötta reaktionen gjorde mig en aning förvånad.

Utan att fråga något om det tar jag på mig mina underkläder och sätter sedan på mig ett par svarta mjukis shorts och ett vitt linne. Jag går in med den blöta badrocken till badrummet och hänger den på tork innan jag går tillbaka intill Oscars rum.

När jag kommer in står han vid garderoben och sätter på sig ett par gråa mjukis byxor. Han går fram till mig med ett glatt leende.

"Kom nu sockertopp, nu ska vi ner och käka frulle" säger han och ger mig en puss på läpparna. Lyckligt pussar jag tillbaka innan vi tätt intill varandra går ner till köket.

•••••

Jag kan tyvärr inte uppdatera så ofta, har väldigt mycket i skolan och utöver skolan så har ingen tid över till att uppdatera här. Men jag har inte slutat skriva, jag skriver så fort jag har tid och lust. Men uppdateringen kommer nog fortsätta att vara såhär seg ett tag till. Förhoppningsvis får jag lite skriv tid på jullovet!
Hoppas ni förstår
Kraaaam❤️

Ingenting vill bli som förut | o.eDär berättelser lever. Upptäck nu