Åtta

908 39 4
                                    

Idag är det julafton. Den, enligt mig, mysigaste dagen på året. Klockan är 10 på morgonen och vi har precis käkat julfrukost samtidigt som vi kollade på julkalendern. I år var julkalendern väldigt mysig och julig tycker jag.

Jag har även hunnit duscha och står just nu i den vita badrocken jag fick utav Oscars föräldrar nu på morgonen.  Min blick är fäst i badrumsspegeln där jag själv speglas. Mitt ljusbruna självlockiga hår ligger i blöta slingor över mina axlar. Ansiktet mitt har en aning röd nyans då jag precis tog en varm dusch.

Med sminkborsten i den ena handen och BB-creamen i den andra sminkar jag mitt ansikte. Jag klickar ut lite BB-cream i ansiktet innan jag blandar ut det med sminkborsten. Sedan fortsätter jag sminka mig, inget festligt utan lite vardagligt fast med ögonskugga.

" Vad fin du är" säger Oscar när jag står i hans rum och velar vilka kläder jag ska ha. Jag velar mellan en röd klänning ifrån BikBok eller ett par vita byxor med en röd blus till.  Jag vänder min blick till Oscar och ger honom ett varmt leende.

"Tack hjärtat, men snälla hjälp. Vilken outfit ska jag ha?" frågar jag och visar upp kläderna jag funderar över.

Han kollar gillandes på de båda outfittsen och ser ut att fundera en stund.

"Alltså den röda klänningen är sjukt fin och du är jävligt sexig i den men jag kommer förmodligen få bånge om du har den så jag röstar på den andra outfiten, för den är faktiskt väldigt stilren och vacker" säger han och jag kan inte låta bli att skratta. Typiskt honom att dra in något sexuellt.

Efter en lång diskussion med Oscar om vilken outfit jag ska ha så blev det tillslut den röda klänningen. Jag tänkte platta mitt hår men tiden räcker inte till. Eftersom mitt hår är så självlockigt och har så små lockar tar det väldigt lång tid att platta det. Klockan är nu 12 och gästerna, det vill säga Oscars släkt, kommer när som helst.

Jag sitter i Oscars knä i deras gråa stora soffa. Hans släkt har nyligen kommit och eftersom vi är rätt många så sitter jag i Oscars knä för att flera ska få plats i soffan. Hans beskyddande armar vilar lätt kring min midja och jag lutar mig lätt bak emot honom.

De andra pratar om något som verken jag eller Oscar koncentrerar oss på. Vi sitter mest och njuter av varandras närhet och sakta men säkert känner jag hur något växer under min rumpa.

Med ett litet flin vrider jag på mitt ansikte och får ögonkontakt med Oscar. Han kollar oskyldigt mot mig, men jag kan se i hans ögon hur han kväver sig från att hans skratt ska komma ut.

" Något är iallafall vaket" mumlar jag och skrattar. Syftar på hans bånge och att Oscar tidigare idag klagade på att han var så trött.

" Kan inte hjälpa att du är så sexig" viskar han i mitt öra. Han kysser min öronsnibb lätt innan han lämnar ännu en kyss under mitt öra. Han skapar rysningar längs hela armarna och ryggen och jag ler. En behaglig känsla far genom kroppen.

"Min" börjar han med en sensuell röst och lämnar en kyss på min käke. "Finaste" fortsätter han och lämnar en kyss lite längre ner. Välbehagliga rysningar stöter genom kroppen, mest i nacken." Flickvän" avslutar han och lämnar en kyss på min svaga punkt som han mycket väl vet om. Jag får kväva att ett stön ska lämna min mun. Det hade inte varit så lämpligt att stöna mitt bland Oscars släkt.

"Oscar din mormor kollar jätte mycket" mumlar jag när jag vridit mitt ansikte mot Oscar. Hon har säkert sett det Oscar gjort. Inte för han gjort något fel, men det kanske är ett olämpligt ställe vi är på om man ska kyssas en massor.

"Äsch skit i , tro det eller ej men hon har också varit ung" skämtar Oscar och jag skrattar åt hans försök till att vara rolig. Dock lyckades han faktiskt vara rolig denna gången.

Vi fortsätter att småprata under tiden hans släkt diskuterar olika saker. Ibland flikar vi in med småsaker men för det mesta sitter vi rätt tysta eller pratar med varandra.

När klockan slår två är vi alla, eller nästan alla placerade ute i köket där vi plockar bland all julmat. Julskinka, rödsylta, köttbullar, jansons frestelse , prinskorv och mycket mer finns att välja på. Själv är jag ganska tråkig person som inte är så förtjust i julbord. Det jag brukar ta är väll i stort sätt all den "barnsliga maten" så som prinskorv, köttbullar, Janson utan fisk, revben och sådant.

"Har ni alltså varit tillsammans över ett år? Det var som tusan" säger Oscars morbror ,Jens ,samtidigt som han tar in en prinskorv i munnen. Han sitter mittemot mig och bredvid mig sitter Oscar. Jag har aldrig träffat Jens tidigare. De ända i hans släkt jag träffat är några utav hans kusiner och hans morföräldrar. De träffade jag ofta som barn när jag och Oscar brukade leka som vi då kallade det. Idag är alltså första gången jag träffar hans andra släktingar.

Oscar och jag nickar och skrattar sedan som svar. Jag har ingen aning hur jag skulle svara på frågan med ord.

Jens ger oss ett varmt leende och frågar något som jag inte hör då min uppmärksamhet landar på Oscars tallrik. Maten är som orörd medan jag själv har ätit upp allt. Oförstående kollar jag upp på Oscar som pratar med sin morbror.  Jag vet att han inte är särskilt förtjust i julmaten men han brukar väll åtminstone äta upp det han tagit till sig?

Jag lägger återigen min uppmärksamhet på Jens, tänker inte på stunden över Oscars mat. Även om det gjorde mig sjuk frågvis och förvirrad så lägger jag de tankarna åt sidan.

" Hur länge ska ni bo här hemma hos mamma då?" Säger Jens flinandes till Oscar. Han betonar ordet mamma lite extra. Jag ler lätt och förmodar vad Jens syftade på, att Oscar är en riktig mamma gris. Det är riktigt gulligt, han har varit sådan ända sedan vi var små.

" vi kollar efter lägenheter men det är svårt att hitta någon som är så vi vill att den ska vara" säger Oscar ärligt.

" Sen med kostar det ju endel och jag har inte hunnit jobba så mycket här i Sverige än men  iEngland tränade jag ju småbarn i fotboll och där tjänade jag en hel del så lite pengar har jag ihopsparade men det fattas en hel del för att ha råd med allt med en lägenhet" säger jag och Jens nickar förstående. Han och hans fru, Veronika, börjar sedan fråga om min tid i England och jag besvarar frågorna. Har inte en tanke på Oscars orörda tallrik förens vi alla ska gå från bordet och han fortfarande inte rört så mycket i maten. Tankarna börjar då snurra igen och jag blir ännu mer förvirrad.

•••

Lite sent med julkapitel, men men! Hopps ni tyckte om det

Ingenting vill bli som förut | o.eDär berättelser lever. Upptäck nu