Trettio två

600 22 9
                                    

Det varma vattnet omsluter våra nakna kroppar. Oscar sitter lutad emot badkarets hårda kant och jag ligger mjukt mellan hans ben med ryggen lutad mot hans mage och huvudet vilandes på hans högra bröst. Lugn musik spelas ur hans bärbara bluetooth högtalare som vi lagt på toalettlocket och jag sluter ögonen och njuter.

I högra handen håller jag det plast champagne glas som Oscar fick med champagne flaskan. Vi har smuttat lite på den goda jordgubb champagnen under hela tiden vi suttit här i badet. Oscar har däremot inte druckit så mycket och jag har sett ångesten han får av att dricka den men jag valde att inte säga något.  Jag vill bara att han ska tänka på annat än sin kropp och vikt ikväll.

"Du är så jävla fin" säger Oscar mjukt och drar handen längst med min sida och ner till min höft. Hela min kropp ryser av välbehag och jag ler samtidigt som jag kollar upp och möter hans fina ögon.

"Jag har världens finaste pojkvän" konstaterar jag och Oscar ler och jag urskiljer att det är ett äkta leende vilket värmer mig så mycket. Jag klarar inte av att se han må dåligt mer.

"Älskar dig" viskar han sensuellt innan han lutar sig ner för att kyssa mina läppar. Jag besvarar lugnt kyssen och känner hur hans nedre parti sakta börjar växa och jag kan inte låta bli att fnissa till.

" Käft, inte mitt fel att du är så jävla sexig" flinar Oscar och jag känner hur mina kinder hettas till en aning samtidigt som jag ler.

" Så jävla fin" mumlar han och drar sin hand sakta upp och ner längst sidan utav min mage, när han sedan kommer ner till min höft fortsätter han att dra handen längst med mitt lår.

Det pirrar till i hela kroppen när han biter sig löst i läppen och jag gömmer mitt ansikte i hans halsgrop. Alla hans komplimanger gör mig generad trotts att jag hört dessa från honom så många gånger innan.

" Jag önskar du hade haft en finare pojkvän, du förtjänar så mycket bättre" mumlar han sedan sorgset och stannar upp i sina rörelse och jag stelnar till. Han får inte tänka så om sig själv.

"Oscar du är den finaste personen jag känner, både på in och utsidan" säger jag ärligt och vrider mig om så att min rumpa hamnar på hans skrev och mitt ansikte i höjd med hans.

"Men jag är alldeles för tjock" säger han skamset och jag kollar oroligt på honom. Han är alldeles för smal.

"Finaste Oscar, låt mig visa dig hur fin du är. Jag ska få dig att inse hur jävla vacker du är, varenda liten del av dig är perfekt till exempel din kind" säger jag sensuellt innan jag lämnar en  fjäderlätt puss på hans högra kind.

" eller dina öron" forsätter jag och kysser lätt hans öronsnibb som jag vet att han älskar. Ett nöjt stön lämnar hans mun och jag ler.

"Eller dina otroligt fina havsblåa ögon som jag drunknar i gång på gång" säger jag och kollar in i hans ögon som utsöndrar så mycket kärlek. 

Jag placerar mina händer på hans kinder. Aldrig har jag känt så här mycket exploderande känslor och kärlek mellan oss innan som jag nu gör. Jag skulle kunna sitta såhär och beskåda hans ögon i evigheter. Så vackra är de.

"Eller dina välformade ljusrosa läppar som är alldeles perfekt mjuka" säger jag fortfarande med sensuell röst. Jag bryter vår ögonkontakt och kollar ner på hans läppar och stryker fingret över dem innan jag trycker mina läppar emot hans.

Han besvarar kyssen direkt och aldrig har vi utdelat en sån hör passionerad kyss förut. Hela min kropp fylls av lycka och jag vill bara ha mer utav honom.

Han drar mjukt ner sina händer från mina höfter till min svank och trycker mig närmre honom. Mina bröst trycks emot hans och varenda del utav våra kroppar snuddar varandra.

Kyssen blir mer och mer intensiv och jag börjar lätt vicka mina höfter så att mitt nedre parti gnor emot hans stånd och han stönar lätt i kyssen. Hans händer pressar min kropp om möjligt ännu närmre hans och jag kan inte låta bli ett njutningsfullt stön lämna min mun.

Jag flyttar min mun ifrån hans och börjar kyssa han längst med hans käkben upp till käken och han vinklar njutningsfullt bak sitt huvud. Min läppar rör sig ner ifrån hans käke till hans hals där jag lätt börjar göra små sugmärken på olika ställen.

Vi andas tungt och han stönar gång på gång av min beröring. Medans jag kysser hans hals masserar han mjukt min rumpa med båda hans händer och ibland flyger ett stön ur mig också.

"Fan har ingen kondom här inne" mumlar Oscar mellan stönen.

"Då fortsätter vi i sängen då" flinar jag sensuellt och han ler nöjt.

Vi kliver osmidigt ur badkaret då vi samtidigt är helt uppe i en kyss. Båda struntar att vi är genomblöta och jag backar ut ur badrummet medan Oscar försiktigt styr oss mot dubbelsängen. Han har sina händer placerade på mina höfter och jag har mina händer i hans nacke.

Väl vid sängen lägger han sig över mig men lägger all tyngd på sängen istället för på mig. Hans nedre parti är hårt tryck mot min och under tiden vi grov hånglar försöker han så smidigt han kan få upp kondomen som ligger i plånboken han har i resväskan.

När han väl hittat den river han vant av den yttre plasten innan han smidigt trär på sig kondomen.

"Älskar dig så jävla mycket" yttrar han upphetsat samtidigt som han lugnt trycker in sig i mig och jag ler samtidigt som ett stön flyr ur mig.

"Älskar dig med finaste Oscar" säger jag samtidigt som han stöter sig ut och in ur mig och masserar varenda liten del av min överkropp med hans händer. Han får mig att njuta mer än aldrig förr.

•••••

Hoppsan blev visst lite dirty Ti hi

Ska till skolan nu även om ja är typ sjuk, men har en viktigt redovisning idag och sen måste jag orientera idag bara för jag missade den i måndags. Kommer ju dö av hosta ute i skogen :( haha

Ingenting vill bli som förut | o.eDär berättelser lever. Upptäck nu