Tjugo Ett

789 29 5
                                    

Utmattat slår jag mig ner i soffan när jag äntligen, efter en otroligt lång dag, kommer hem. Till min lycka är endast jag och Bea hemma själva vilket inte hänt på ett bra tag. Antingen har mamma eller pappa varit hemma eller så har jag och Bea inte varit hemma så många timmar samtidigt då vi jobbar väldigt olika tider. Jag har saknat att endast umgås med henne, bara hon och jag precis som förr.

Skrammel hörs ifrån köket och trotts att jag bryter Beas ord ställer jag mig upp och börjar gå in mot köket. Hon tyckte att jag skulle vila under tiden som hon fixade fram te och mackor till oss. Men jag kan ju inte hålla mig borta från henne mera, hon är som min drog och jag behöver henne mer än vad jag på senaste tiden fått. Jag hatar att jag varit så ofokuserad och frånvarande den senaste tiden. Hon har inte fått den kärlek hon förtjänar. På all min lediga tid har jag varit alltför uppslukad i mina tankar om min kropp, har inte kunnat koppla av alls då jag blir oerhört stressad för att jag vill göra jobbet så perfekt som möjligt samtidigt som jag ska ha tid för Bea. Allt jag vill går inte ihop och det är det som gör mig oerhört frustrerad.

Jag skakar av mig alla jobbiga tankar innan jag äntrar köket där Bea står och gör två toast till oss. Hon står med ryggen emot mig och verkar inte ha märkt mig än. Jag smyger så tyst jag kan fram till henne, väl framme placerar jag mina läppar nära hennes öra och viskar fram ett mörkt Bu liknande ljud. Skrämt hoppar hon till, vänder sig sedan om och kollar en aning surt på mig.

"De där var inte schysst " muttrar hon, försöker se sur ut men misslyckad totalt då hennes mun automatiskt vill åka upp i ett leende. Jag ler roat åt synen, placerar mina händer på varsin sida av hennes höft och hon står bestämt kvar med korsande armar.

" Men det var roligt" ler jag och placerar min ena hand på hennes kind. Stryker lätt min tumme över den felfria kinden då jag vet att hon gillar sådana här beröringar.

"Nej" muttrar hon och håller bestämt kvar armarna i den tidigare position. Jag höjer roande på ögonbrynen, vet att hon endast spelar tjurig inför mig då hennes glada ögon och hennes mun som hela tiden vill le avslöjar hennes glädje.

"Tyckte du visst" flinar jag och hon skakar bestämt på huvudet och då lämnar ett äkta skratt mig. Jag ler och kollar in i hennes oerhört vackra gröna ögon som alltid lycka sända mig något slags lugn. Att hon gör mig så otroligt lycklig är något jag nästan glömt den senaste tiden då jag varit alldeles för ofokuserad på allt viktigt i mitt liv.

Precis när hon öppnar munnen för att säga något pressar jag mina läppar emot hennes. Vill inget annat än att känna hennes vackra kropp emot min. Hennes läppar rör sig i takt till mina och jag njuter av att känna lugnet inom mig som uppstår när Bea mjukt placerar sina händer i min nacke och lätt pillar i mitt nackhår. Det får min hud att knottra sig och när Bea märker det ler hon smått i kyssen.

"Jag älskar dig" mumlar jag fram mellan kyssarna vi utdelar. Trotts kyssen vi gör känner jag hur hon ler i kyssen och det gör mig värm inombords.

"Älskar dig mer" svarar hon mjukt när vi dragit ifrån för att hämta luft. Men inte långt efter det är våra läppar återigen på varandras och den övergår mer och mer till någon slags snabbare och hetsigare kyss än den vi började med. Sakta flyttar jag mina händer som var placerad på hennes höft till hennes svank och jag känner hur hennes hud under tröjan knottrar sig lätt.

Efter ett tag drar vi båda ifrån när en doft av något bränt möter oss och förvirrat drar jag ihop mina ögonbryn, kopplar inte till vad det kan vara som luktar bränt. Men Bea kopplar direkt till vad det är.

"Helvete mackorna" mumlar hon stressat och går fram till toast maskinen, öppnar den och möts direkt av en illa luktande rök som ryker från de mörkt mörkt bruna, nästan svarta mackorna som annars skulle vara gyllenbruna.

"Oscar du gjorde så jag glömde bort toasten" sucker hon och jag ler trotts situationen. Finner detta mer roligt än jobbigt då jag inte orkar fokusera på de negativa delarna som jag oftast gjort under de senaste veckorna.

"Men jag gör nya" säger jag glatt, känner dock en ångest liknande känsla krypa fram inom mig. Vill egentligen inte stoppa i mig fler kalorier än nödvändigt men vill samtidigt inte visa inför Bea att jag inte äter som hon tycker jag borde.

" Nej det gör du inte, sa jag inte åt dig att vila?" Säger hon efter att hon slängt mackorna bland matavfall soporna.  Hon korsar bestämt armarna och höjer undrandes på ögonbrynen. Ett leende pryder hennes smultronröda läppar som är naturligt fylliga.

"Men jag är hellre med dig än att vila" säger jag ärligt, ser hur hon skiner upp i ett stort leende och det värmer mig. Att se henne såhär glad gör mig glad.

"Men jag ska fortfarande göra mackorna, du får titta på" yttrar hon sedan och vänder sig om för att börja göra de nya toasten. Ett litet skratt slinker ur mig.

"Okey boss" skrattar jag fram och går sedan fram till henne där hon nu står med ryggen emot mig. Slingrar mina armar kring hennes midja och placerar hakan på hennes axel, ser hur hon brer de vita mackorna med smör. Jag sväljer ljudlöst men hårt, vill inte tänka på att dessa onda mackor snart kommer fylla min mage. Kommer göra min mage om möjligt tjockare.

•••

Ska köpa nya sneakers men hittar inga snygga som jag vill ha:( vet ni vart man kan köpa snygga sneakers?

Ingenting vill bli som förut | o.eDär berättelser lever. Upptäck nu