Trettio tre

523 26 4
                                    

Vi satt samlade vid ett bord på hotellets resturang och åt utav frukost buffén. Oscar hade tagit mestadels frukt men även lite äggröra och en skiva bacon. Han lovade mig igår att han skulle börja äta mera. Jag hoppas att han håller detta löfte denna gång.

Han stoppar in en gaffel med äggröra i munnen och sväljer innan han tar ett par vindruvor och jag ler stolt och tar tag i hans hand under bordet för att visa han mitt stöd. När min hand snuddar hans kollar han upp på mig och ler varmt tillbaka. Till min lycka ser jag inte den ångesten jag trodde jag skulle se i hans ögon vilket glädjer mig.

"Så hur var efterfesten igår?" Frågar Oscar efter ett tag och Felix och Omar flinar till varandra innan de båda ser på oss nöjt.

"Galen, alltså jag drack nog lite för mycket" flinar Omar och Felix skrattar och nickar på huvudet.

"Alltså jävlar vad du dansade, Linn var på dig hela tiden att du skulle ta det lugnt med drickandet men du verkade inte bry dig ett skit om det"

"Men liiiiiinnn jag är ju 18" sa Felix i ett försök att imitera Omar vilket han lyckades med väldigt bra då man kan föreställa dig att Omar säger något sånt. Vi alla börjar skratta högt. Det låter precis som Omar.

"Jaja nog om mig nu, hur hade ni det igår? Vad gjorde ni?" Frågar Omar och kollar nyfiket på oss.

Oscar och jag möter varandras blickar och han ler blygt till mig och jag besvarar med ett liknande leende. Mina kinder blir en aning röda när jag tänker på kvällen. Den blev väldigt känslofull. Jag glömmer helt bort att Omar och Felix sitter bredvid, det är som alla scenarier från gårdagen spelas om i mitt huvud och det ända jag gör är att le.

"Får en känsla av att jag inte vill veta vad ni gjorde igår " säger Felix och skrattar till och mina kinder hettar till ännu mera då jag inser vad jag tänkte på och kommer tillbaka till verkligheten.

" Oscar hals avslöjar en del" mumlar Omar med munnen full av vattenmelon samtidigt som han nickar mot Oscars hals. Visst syns ett par sugmärken där och jag skrattar lågt.

" Käft" muttrar Oscar och jag skrattar igen.

"Nej men Oscar seriöst Linn kommer döda dig, vi har intervjuer senare idag. Tror inte det ser så bra ut ifall du har sugmärken dagen efter mello " säger Felix allvarligt och jag får genast lite skuldkänslor. Jag hade ingen tanke på att de skulle intervjuas idag.

" Men vafan folk vet ju att jag har tjej jag tror inte det är någon överraskning att par i våran ålder har sex direkt" säger Oscar och suckar innan han dricker utav sitt vatten.

" Nej men tidningen får något intressant att skriva, de kommer ju typ skriva ' FO&O medlem firade finalplatsen med att ha sex'" flinar Felix till Oscar och det får oss alla att brista ut i ett högt skratt. Oscar kollar sedan mer allvarligt mot Felix och lossas vara sur.

"Idiot" muttrar Oscar och Felix flinar nöjt och jag skrattar åt dem och får en mördande blick av Oscar.

" Hjärtat jag kan dölja det med mitt smink sen, oroa dig inte" säger jag lugnande efter mitt skrattanfall. Med de orden sagda ler han lättat till mig och kramar om min hand som fortfarande är i hans under bordet.

"Tack älskling" säger han mjukt innan han tar in en skiva bacon och förvånar mig ännu en gång med att inte ha någon ångestfylld blick efteråt och jag kan inte låta bli att känna glädjen och värmes spridas i kroppen.

••••

Förlååååååt för världens segaste uppdatering. Har varit lit efter i skolan med några arbeten som jag missade Nör jag var iväg så jag har fått ta igen dessa saker nu och vi har typ prov varje vecka så min hjärna har varit alldeles för trött för att skriva.

Jaja nog om ursäkter, hur mår ni??❤️❤️

Ingenting vill bli som förut | o.eDär berättelser lever. Upptäck nu