Vi har vunnit!!!!!!

1.2K 34 5
                                    

Hörrni......

I somras skummade jag runt på wattpad och fann tävlingen Wattys. Det är en tävling där man anmäler sina berättelser och därefter kan man vinna olika kategorier. Det var något som jag tyckte lät intressant, så jag anmälde mig men hade ingen tanke på att jag faktiskt kunde vinna. Det var ju så många duktiga som var anmälda!

Men nu vill jag stolt meddela att jag är en utav alla vinnare i kategorien dolda pärlor. Denna novell "Ingenting vill bli som förut", del två utav barndomsvänner, var den bok som vann utav de jag anmälde. Men vad är då dolda pärlor? Priset lyfter fram lovande Wattpaddare som är påväg upp.

Tack vare er har jag alltså vunnit dolda pärlor. Helt ärligt vet jag inte mycket om tävlingen, om hur jag vann. Men har jag fattat detta rätt beror det på att jag är en wattpaddare som utvecklas och är påväg upp i mitt skrivande. Jag vet inte om det är ni som röstat fram mig eller om det är tävlingsledaren som valt ut mig. Hur som helst är det tack vare er som jag är påväg uppåt. Tillsammans med er utvecklas jag inom mitt skrivande. All er kritik och respons ger mig kreativitet, inspiration och motivation till att skriva. Ni är så fina och jag är så glad att ni läser mitt skrivande. Tillsammans med era idéer och respons har vi tillsammans skapat dessa noveller, och det är ni som är anledning till att jag är på väg upp & därför vill jag stolt dela detta pris med er. Ta åt er, ni är grymma och jag ser fram emot att hänga här med er ett bra tag till.

Tack för allt ni ger mig, alla kommentarer, röster och framför allt er engagemang. Jag hoppas ni får en fortsatt bra helg och att ni orkade läsa allt detta haha! ❤️

PS: en intervju med mig finns ute i boken Wattys2016, för att hitta boken kan ni gå in på wattys profil (WattysSE ) .DS.

DS

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Läs hela interljuvn här : http://my

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Läs hela interljuvn här : http://my.w.tt/UiNb/B868i0BDdy

Ingenting vill bli som förut | o.eDär berättelser lever. Upptäck nu