36.Bölüm- Kjærlighet.

34.1K 2.4K 1.3K
                                    

İyi günler güzellerim,

Nasılsınız?

Yeni bölüm 720 oy aldığında gelecek. Kelimelerimden dökülen emekler için bir yıldıza basmayı unutmayın güzellerim!

Ayrıca gelecek bölüm en çok yorum yapan okuyucuya gelecek. İyi olan kazansın!

Bölüm Şarkısı: What is Love- Frances 

Bölüm Resmi: Çağın Gürsoy.

İyi okumalar!


Önceki bölümden...

"Yerleri temizlemem gerekiyor..."

Hıçkırıklar bedenimi sarsarken beni tutan kollardan çekilip alındım. Tanıdık bir koku burun deliklerime doğru dolmaya başlarken saçlarıma küçük buseler konuyordu. Bu buseler gittikçe aşağıya doğru inerken gördüğüm gözler ile hafifçe nefes aldım.

Buz mavileri.

Alnıma dokunan sert buse ile gözlerim onun gözlerine kilitlendi. Gördüğüm kabusun içine yavaşça o da girmeye başlarken kurumuş yaşları parmaklarıyla silip attı. Bir daha bir damlanın daha dökülmesine izin vermeden yüzümü kavradı.

"Temizlemem gerekiyor Çağın! Yerleri temizlemem gerekiyor!"

Korkuyla kurduğum cümle üzerine buz mavileri gözlerimi kırıp geçti. Bu ana uyamayacak kadar güzel bir şekilde bana bakmaya başladı. Dudaklarında şu ana kadar gördüğüm en sıcak gülüş belirdi ve alnıma son kez bir öpücük kondurup fısıldadı.

"Temizleriz güzelim. Yerleri birlikte temizleriz."


36.BÖLÜM- Kjærlighet

(Kjærlighet: Aşk demektir.)

"Senden nefret ediyorum orospu!" diye bağırdı babam.

Bedenime inen darbeler durmuyordu. Her şey bilincimi kaybedeceğim kadar ağırlaşmıştı. Gözlerimdeki kurumuş yaşlar akmayı kesmişken kaburgalarım akciğerlerime batıyordu. Ağzımda metalik tat dışarı doğru parkeye süzülmüştü, kanamayı durduramıyordum.

Sadece başında duran ve tokatlarını kesmeyen adamı dinliyordum.

"Geberteceğim seni!"

"Aynı annen gibisin. Onun gibi orospu, onun gibi iğrenç."

Yaşlar tekrar yolunu bulup akarken büyük bir öksürme bedenimi kapladı. Artık iflas ediyordu ruhum. Kan kusuyordum, durmadan delicesine kan kusuyordum. Bedenim en sonunda dayanamamıştı ve karşımdaki canavar bile durmuştu.

Çevremdeki parkenin tümü kan ile kaplanırken içimde kan kalmayacak şekilde etrafı rezil etmiştim. Acıdığı için durmadığı belli olan canavar bir an yok olup tekrar baş ucuma doğru parkede adımlamış, geriye doğru kanlar içinde kaçmama sebep olmuştu.

Alkol kokan bedeni üstüme gelmişken acı dolu inlemelerim arasında yüzüme kirli bir bez geldi. Kokusu midemi daha da kötü yaparken acımasız canavar öfkeyle bağırdı.

"Temizle buraları hemen!"

Temizlemeye çalışmıştım. 

Kendi kanlarımdan oluşan mezarı temizlemeye çalışmıştım ama olmamıştı. Akan her bir kanın yerini bir başkası alıyordu. Durmuyordu kan, bedenimden ayrılmaya devam ediyor ve yorgun düşen bedenim bunu engelleyemiyordu.

Varoluşun HissiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin