14.Bölüm- Varoluş

76.6K 3.8K 2.5K
                                    

İyi akşamlar VH'ciler,


Nasılsınız?


Umarım Varoluşun Hissi'ni özlemişsinizdir. Gelecek bölüm 320 oy alınca gelecek. Küçük bir tuşa basarak hikayenin hemen gelmesini sağlayalım lütfen :)


Multimedia: Ana karakterlerimiz; Enes Erdem, Ada Solmaz ve Çağın Gürsoy

Bölüm Videosu: Sevgili pinkkkblue 'nun Vh için yaptığı tanıtım fragmanı. Ellerine sağlık kuzum, gerçekten mükemmel bir tanıtım oldu. Bu bölüm senin için :)

Bölüm Şarkısı: Ciara-  Dance Like We're Making Love


İyi okumalar...


Yumuşacık yatağımdaydım. 


Gözlerim kapalı bir halde sadece hissettiklerimi düşünüyordum. Yaşadıklarımın ağır hissini bilmiyormuş gibi davranıyordum. Derin nefes alışverişlerim ile göğsüne yattığım insanın kokusunu içime çekiyordum. Duyumsadığım bu koku bütün korkularımı ve mutsuzluğumu içimden çekip götürürken yavaşça doğruldum. Kaslı bedene dayadığım bedenim yüzünden neredeyse onunla bir bütün olurken rahatsız olmadan gözlerimi gözlerine diktim.


Buz mavisi inanılmaz gözlere...


"Yine ne oldu?" dedi gözlerin sahibi çekici adam. 


Dudaklarımı yavaşça büktüm ve omuzlarımı silktim. Şu an konuşmak istediğim hiçbir mesele yoktu. Sadece onun benliğinde kaybolmak ve her bir lanet anımı unutmak istiyordum. İlk defa anı yaşamak ve düşüncelerimin ağırlığından hemen kurtulmak istiyordum.


"Senden bir şey istersem yapar mısın?" dedim içimden gelen büyük bir istekle.


Uzun kemikli parmakları yüzümün çevresinde yavaşça dolaştı. Bu küçük dokunuş, yıllardır öncesinden anımsadığım babamın dokunuşlarını hatırlatırken gözlerimi kapadım ve dokunuşun tadını çıkardım. Küçük bir kedi gibi ona boyun eğip usulca ona yaklaşırken gözlerimi en sonunda açtım.


İlk defa bu kadar yakın duran gözler ile nefesim kesilirken Çağın'ın kaybolan ruhunu arıyordum. Bir an önce bulup onu o karanlık mağarasından dışarı çıkarmak istiyordum. O da bunu yapmak istediğimi anlamış gibi parmaklarının hareketini durdurdu. Mavilerinin içinden acı bir çikolatanın tadı gözlerime ulaşırken kafasını hayır anlamında salladı. Bu tavrının umutsuzluğu ile dudaklarımı büktüm ve daha da yakınına girdim.


"İsteğin ne tehlike?" dedi dudaklarından çıkan nefes burun deliklerime dolarken.


"Senin için kolay ama benim için zor bir istek." diye karşılık verdim. Bakışları loş ışıkta bile parlarken çenemi okşayan eli daha da yukarı çıktı. Dolgun dudaklarımın tam üstüne gelen parmak ile bedenim titremeye başlarken derin bir nefes aldım.


"İsteğin ne güzelim?" 


Varoluşun HissiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin