365/17 - 253 - #JsemAtlet

20 1 0
                                    

10.ZÁŘÍ 2017 - #JsemAtlet

Český atletický svaz v loňském roce rozjel zcela unikátní projekt s hashtagem #JsemAtlet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Český atletický svaz v loňském roce rozjel zcela unikátní projekt s hashtagem #JsemAtlet. Doba elektronických médií má zelenou. Všude. Ve všech oborech. Generace od generace více a více používají FB, Instagram a podobně. 

Logický krok od národního svazu. Pomáhá neskutečně propagaci. 4238 lidí sleduje unikátní FB profil. A každým dnem jejich počet narůstá a narůstá. O dalších médiích nemluvě. Dělají to propagačně moc dobře.

==

Moje starší dcera dnes naposledy závodila na velkém atletickém mítinku jako patnáctiletá. Za dva dny už zase o rok zestárne. Finále Extraligy družstev bylo opět obrovským zážitkem. Jak pro nás rodiče, tak pro ni samotnou. Byť cesta do Plzně a zpět vždycky odebere hodně energie. Nejen jí, ale celému fanklubu.

V Kolínském dresu dnes, či v čáslavském kdykoliv jindy už o ní dostatečně vědí. Moderátor na stadionu na ni diváky upozorňuje. Fotografové ji svými objektivy hledají.

Závodní porci měla dnes slušnou: 400m + štafeta 4x100m + štafeta 4x400m. A jako vždy se s tím poprala s úsměvem. Tak by to mělo být. Sport má bavit. Stane-li se rutinou, je něco špatně.

==

A onen atletický marketing? Tak ten projektem #JsemAtlet pobavil. S odkazem na končící první školní týden si pro svou FB zprávu vybral tvář naší dcery. Včetně jejího výrazu, který jejich slogan dobře doplnil. Přiložená fotka mluví za vše.

Asi bych si měl zvykat, že kolem naší dcery začíná doba mediální. Holt #JsemAtlet

365/17 aneb 201 a dalšíWhere stories live. Discover now